Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט נכון.

אהבתי את החלק שאומר "אתה מעדיף להיות אידיוט או להאכיל ילדים רעבים ולקנות את המוצר הזול" :-P

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כל עוד יהיה מי שישלם יהיה מי שיגבה

אפשר פה בארץ להכנס לפורומים כאלו ואחרים ולראות אנשים שמאמינים שהרסיבר שלהם מוציא צליל הרבה יותר חם כאשר הוא מונח על שיש גס במקום שיש מלוטש

ועוד מליון דוגמאות הזויות בהחלט, גם פה ב-CF בפורום אודיו לרכב יש VOODOאיסטים בכמויות

פורסם

העניין הוא פה הרבה יותר "מדעי" - זה דיגיטלי - 0 ו1ים. לא יותר.

עובד או לא.

(כמובן שכבלים מאוד מאוד זבל וישנים יתקשו בFHD של HDMI 1.3C מלא, אבל כל כבל דיגיטלי תומך ב1.3C יעבוד! וגם אז אין כמעט מקורות ורסיברים שתומכים בכל הפורמטים שישתמשו בזה, וכבלים תומכים עדיין עולים פחות מ100 ש"ח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל.

זה נכון, שמידע דיגיטאלי של 0 ו 1 קל יותר להעביר בסביבה "רועשת" או פחות איכותית.

אך ככל שעולים בכמות המידע הרגישות לשגיאות קריאה ואובדן סינכרון הולך וגדל.

אני לא באמת מוצא טעם לשלם 250 דולר על כבל HDMI, אבל קחו בחשבון שכבלים ממש זולים עשויים לייצר תופעות וגם ישרדו פחות זמן.

אז צריך לחפש כבל נורמאלי, לא הייתי רץ לזול ביותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תעיף מבט בכתבות הנוספות למטה- הם בדקו כבלים - רק כשהם עברו את ה1080P עם דרישות מסביב מגוכחות לגמרי (מעל 15 גיגה ביט!) הזולים התחילו לזייף - ונחש מה - גם המונסטר ב250 דולר.

לשימושים ביתיים אפילו מתקדמים - אלא אם קנית משהו ממש ממש זבל - אפילו עם נגן בלו ריי - לא תיהיה לך בעיה.

לא רק לא תיהיה בעיה - לא תוכל לשים לב להבדל.

זה או עובד - או לא עובד - אין באמצע - אין איכות אין הפרעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תשמע יהיה שיפור,אבל העין האנושית לא תבחין בזה:roll:

אין שום שיפור.

אני טוען את זה כבר הרבה מאוד זמן, זה אשכרה סוג של כבל USB, אתם רוצים להגיד לי שתקנו כבל USB ב 250$?

יש לי כבל HDMI ב-30 שקל מ KSP כבר שנה וחצי, מחובר ל-Xbox 360 ועושה עבודה מעולה. הסיבה היחידה להשקיע יותר מ-30 שקל על כבל HDMI היא שצריך כבל HDMI ארוך יותר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם יש חברה שאני בחיים לא אקנה ממנה מוצר, זה מונסטר.

לא רק בגלל המחירים הגבוהים ולא רק בגלל מסורת השקרים -

המוצרים שלהם אשכרה ברמה נחותה יותר מכבלי NONAME הכי זולים משד' הר ציון,

ראיתי יותר מאקזמפלר אחד. איכות הרכבה/חומרים על הפרצוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כדי לשנות 0 ל1 או ההפך, כמובן שתלוי באפיון האות, צריך הרבה מאוד רעש.

זה לא נכון בעליל

שום רעש ושום כלום לא ישנה 0 ל1 או להפך

מה שיקרה יהיה לך לוסט - זאת אומרת שיהיה קאט כלשהו במידע

בסאונד זה יתבטא בקיטועים

בתמונה זה יתבטא בהפרעות צבעים ברורות או קיפאון של התמונה לשברירי שניה

אם הכל תקין אז הכל תקין ואין לך שום אפשרות להפוך את זה ליותר חד או יותר עמה

פורסם
צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל.

זה נכון, שמידע דיגיטאלי של 0 ו 1 קל יותר להעביר בסביבה "רועשת" או פחות איכותית.

אך ככל שעולים בכמות המידע הרגישות לשגיאות קריאה ואובדן סינכרון הולך וגדל.

אני לא באמת מוצא טעם לשלם 250 דולר על כבל HDMI, אבל קחו בחשבון שכבלים ממש זולים עשויים לייצר תופעות וגם ישרדו פחות זמן.

אז צריך לחפש כבל נורמאלי, לא הייתי רץ לזול ביותר.

ההפך, מידע דיגיטלי לא מאופנן הרבה יותר קשה להעביר.

פורסם

יכולות להיות גם תופעות כמו

Crosstalk ו-attenuation גם במדיה דיגיטלי, מה שיתאפיין ב אחוז BER גבוה.

אני לא אומר שצריך לרוץ ולמשכן את הבית בשביל כבלים מצופי זהב ומשובצי יהלומים, אבל גם לא לקנות זבל של ממש. מה שעוד יותר חשוב, זה איך ואיפה אתה מניח את הכבלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...