Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת תוכנה למחשב לבדיקת עוצמת המערכת (SPL), ברור שזה לא יהיה מדויק אבל סתם לקבל אינקציה יחסית למערכות אחרות?

פורסם

יש מכשירי מדידה כמו RTA שאפשר למדוד לאיזה דציבל הגעת ובאיזה תדר, ויש גם PC-RTA שמבצע בדיוק את אותה הפעולה ועוד הרבה אשרויות נוספות ועד כמה שידוע לי יש רק אחד כזה בארץ-לגבי RTA רגיל יש כמה בארץ אבל הם שייכים לעסקים בתחום האודיו ולא נראה לי שהם ישאילו אותו :lol:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

בשביל למדוד SPL אתה צריך מיקרופון מתאים (לא כזה של מחשב) שיוכל גם למדוד עוצמות גבוהות וכמו כן שהוא יהיה מכוייל (שאם הוא יורה על 120DB זה באמת יהיה 120DB). מעבר למיקרופון אתה צריך קדם מגבר בשבילו לפני שתוכל לחבר אותו למחשב ורק אז תוכל להשתמש גם בתוכנה.

אתה יכול להירשם לתחרות SPL, לקבל מדידה ומי יודע אולי גם להוציא תוצאה יפה :)

פורסם

אייל ידידי הטוב

PC RTA היאתוכנה שמגיעה עם כרטיס PCI וגם מיקרופון מיוחד שהוא אגבאותו המיקרופון של RTA רגיל.

תוכל למצוא מידע על המכשיר כאן

http://www.linearx.com

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לא הבנתם אותי נכון...

אני לא מחפש תוכנה שתמדוד לי SPL במדויק,אני מבין שזה לא אפשרי עם מחשב בגלל הקטע של הכיול . אני מחפש תוכנה שמודדת עוצמה עם המיקרופון של המחשב בשביל לבצע השוואות וכיוונים מסויימים במערכת.

ויש סיכוי שאני יגיע לתוצאה טובה בגלל הרכב הקטן. :lol:

פורסם

עןפר ידידי היקר, אני מכיר את התוכנה ומן הסתם לא התכוונתי אליה שכן היא עולה כסף והרבה :) .

יש תוכנות חינמיות אבל גם בשבילהן צריך ציוד מסויים ולכך התכוונתי. עם מיקרופון של מחשב לא תוכל למדוד דבר, אתה צריך מיקרופון עם הענות שטוחה וכמו שאמרתי קדם מגבר בשבילו.

• תוכן חדש...