Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף טוב לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי טיפול 10000 לרכב שלי ואני מחפש עכשיו תוסף איכותי למנוע

אשמח אם תייעצו לי

רכב הונדה סיויק האצ'בק 1400 שנת 98 ידני

תודה מראש

פורסם

יש הרבה תוספים טובים.

רובם צריכים לנקות את המנוע והמחירים נראים לי מופרזים בשביל זה.

מה שבטוח לא הטבליות והשטויות

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני מייעץ לך לא להוסיף כלום, אלא להשקיע את הכסף בשמן טוב יותר. אם אתה מתעקש - תוסף לדלק, שכנראה לא יועיל אבל גם כנראה לא יזיק.

דני

פורסם

מז"א אומרת שמן יותר טוב? יש לך המלצה יותר ספציפית?

אני שמעתי על תוסף שמנקה את מערכת ההזרקה. איך הוא?

פורסם

שמן חצי סינטטי עדיף על שמן רגיל, ושמן סינטטי לגמרי עדיף על חצי סינטטי. כל היצרנים הידועים שווים פחות או יותר. תוסף לדלק - כפי שאמרתי, לא מועיל ולא מזיק, אז אם אתה רוצה לשים בשביל ההרגשה הטובה - קדימה.

הערה לגבי שמן סינטטי - אחד מיתרונותיו שהוא מנקה ליכלוכים מתוך המנוע. לפעמים זה גם חסרון, כי אם יש אטם שמצבו גבולי והליכלוך עוצר את השמן מלדלוף, הרי ששמן סינטטי יגרום לנזילה. לכן, יש שתי גישות: הפשוטה - שים שמן רגיל וסע לשלום. המשקיעה - שים סינטטי, ואם צריך - תחליף אטמים (מחזירי שמן). הכל תלוי בשאלה, כמה אתה רוצה להשקיע באוטו.

הוא יסע כך או כך.

דני

פורסם

שמן מנוע איכותי בצמיגות מותאמת והחלפה תכופה יותר של השמן יספקו לך הגנה מספקת למנוע שלך.

תמיד ניתן יהיה לשפר ולהוסיף השאלה היא עלות מול תועלת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שמנים טובים לא באים על חשבון תוסף של דלק. קיימים מספר תוספי דלק טובים בשוק כגון 44K, WURT, לקוי מולי ועוד. תעשה חיפוש בפורום, בטוחני שתמצא דיונים בנושא.

• תוכן חדש...