Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הפריט הנ"ל במטבח נשבר והמדף העליון צנח.

אני מבקש לדעת היכן ניתן לרכוש קרוסלה לארון מטבח ומה יכול להית מחירו?

תמונה לדוגמא:

carousel%20720.jpg

תודה!

פורסם

אתה באמת אוהב את הדבר הזה? לדעתי הקרוסלה הזאת היא אחד האביזרים המיותרים ביותר בארונות המטבח, מיד לאחר המכשיר הזה שמוציא את החרצנים מהזיתים.

אני מת שהוא יפול אצלנו במטבח, שיהיה תירוץ להתקין שם מדפים נורמליים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלא תחשוב שמדפים בארון פינתי זה תענוג גדול.

אצלי בבית יש מדפים בפינתי, הדלת בגודל סטנדרטי, אבל הארון בפנים בצורת קונוס ודי קשה להגיע פנימה (צריך להיכנס עם הראש לארון בשביל להוציא משהו שנמצא בקצה השני שלו).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמו שאמרו כבר לפני זה אומנם פיתרון נוח בפינמה אך מרבית הקרוסלות לא מספיק חזקות וכושלות במשך הזמן פריטים קטנים נופלים מאחור והתסכול גדול.

אם בכל זאת תרצה תבחר אחת טובה ואם לא אז תהיה מקורי

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם
אתה באמת אוהב את הדבר הזה? לדעתי הקרוסלה הזאת היא אחד האביזרים המיותרים ביותר בארונות המטבח, מיד לאחר המכשיר הזה שמוציא את החרצנים מהזיתים.

אני מת שהוא יפול אצלנו במטבח, שיהיה תירוץ להתקין שם מדפים נורמליים.

גם פה כמו אצל תומר דלת הארון הפינתי מאוד קטנה ולאומת זאת נפח הארון גדול, כך שלהתקין מדפים לא יוצא כדאי או אפשרי מבחינת נגישות.

eggi

הקרוסלה האחרונה החזיקה מעל 15 שנה והיא עוד הייתה מייצור זול (ככה היא נראת לפחות). הקרוסלה בעיקר מחזיקה תבלינים וקטניות שלא עוברים את ה 20 ק"ג לשני המדפים. כך שאם הבאה תחזיק גם 5 שנים בעלת הבית תהייה מרוצה.

פורסם

בעבר תיקנתי את החלק הזה וזה מחזיק כמו חדש.

תקדח חור במרכז המוט ותעביר בורג עבה וזהו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עזוב קרוסלות. יש מתקן נשלף (שני מדפים כשכל אחד נשלף עצמאית כולו החוצה) שהוא פשוט תענוג.

במטבח הקודם היו לי מדפים וזה היה אסון ועל קרוסלה בכלל לא רציתי לשמוע כי זה זוועה. כבר חשבתי בכלל לאטום את הפינה במטבח החדש עד שגיליתי את הפטנט והוא שווה זהב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי אתה מתכוון לעגלה שני חלקים מרובעים כשחלק אחד נשלף החוצה בפתיחת הדלת והחלק השני נשאר בתוך הארון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא. מה שאתה מתאר מחובר למסילות בתחתית שזו בעייה וזה גם מחלק כל מדף לשניים.

אני מדבר על מדף בצורת כליה (אלה שמקיאים לתוכן בבתי חולים) שנשלף כולו החוצה.

בערב אצלם אותו ואעלה תמונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...