Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי,

מרוב כתבות בפורום והצעות שקיבלתי בפנצ'ריות אני מבולבל ומבקש את עזרתכם.

אני מחפש להחליף צמיגי (4 צמיגים) לפיג'ו 306 XR שלי, מידה 175/70/13, כאשר אני מצפה מהיום אחיזה טובה לבטיחות נוחות ועמידות כמובן. אני בשנה עושה בערך 15-18 אלף קילומטר. תקציב סביבות 900 - 1000 ש"ח.

הצמיגים שאני בנתיים ראיתי והתרשמתי הם:

1) Continental ContiEcoContact 3 (רומניה, ממשהבנתי אין יותר תוצרת גרמניה לצמיג זה)- 250 ש"ח ליחידה כולל הכול = 1000 ש"ח ל 4

2) Dunlop LM 701 (יפן) - 230 ש"ח כולל הכול = 920 ש"ח ל 4

3) Pirelli P400 A (טורקיה) - 220 ש"ח כולל הכול (אולי אנטון יעשה לי ב 800 כולל) = 880/800 ל 4

מה אתם ממליצים, עדיף עם יש לכם ניסיון איתם.

תודה רבה מראש :lol:

פורסם

באוטודיפו יש צמיג שני 60אחוז הנחה צמיגים של גודיאר חברה מצויינת

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

שלום,

כל הצמיגים, שהוזכרו בשרשור,מחברות ידועות ואין בעיות בטיחותיות איתם.

רק תבדוק תאריכי ייצור שלהם.

גם גודייר במצבע באוטו דיפו אפשרות, רק תבדוק תאריכי ייצור ותראה שזה אכן משתלם (אחרי ההנחה\מבצע).

לדעתי, פירלי קצת פחות טובים, אבל גם בסדר.

במידה שלך לא יהיו הבדלים רבים באחיזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על העזרה בינתיים חברים,

בדקתי את ההצעה של אוטודיפו והם באמת מציעים 60% הנחה על הצמיג השני של goodyear duragrip, צמיג אחד עולה 370 ש"ח, כלומר ל 4 צמיגים עם ההנחה יוצא 1038 ש"ח, כלומר בתקציב. רק צריך לבדוק תאריך יצור ומדינת יצור.

זה משנה אם הוא מיוצר בטורקיה או שזה עדיין גודייר ורמה גבוהה?

מישהו יודע איך בכלל הצמיגים האלו?

ואני יודע שכל הצמיגים שהזכרתי הם צמיגים טובים, אבל תמיד יש את ההכי טוב ביניהם. איזה מהם כאן ההכי טוב ווהכי מומלץ?

שוב תודה מראש

פורסם

צמיג מצויין לך עליו , אני החלפתי 2 לפני יומים והיה השבוע ה49 של 2009 זה אומר בערך בסוף אוקטובר , שזה בסדר גמור ,

דורה גריפ זה אחלה דגם לתקציב שלך צמיג שקט ואיכותי .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

עוד מישהו יכול לתת חוות דעת על הצמיגים הללו בבקשה??

מה ההכי מומלץ מהם?

שוב תודה

פורסם

עדכון:

טוב אז בסוף החלפתי ל4 צמיגים של GOODYEAR דגם DURAGRIP, ופשוט אין מילים! הצמיגים רכים מאוד וביחד עם השילוב של הבולמים הצרפתיים, הרכב נוסעה ממש כמו רכב מנהלים מפואר. אין יותר רעשים בפניות חדות, הגה לא רועד אפילו ב 140 קמ"ש (לא ניסיתי יותר), שליטה מעולה על הרכב, הגה מסתובב הרבה יותר קל, רכב מגיב יותר טוב, נוסע ממש כמו רכב חדש (כמובן שהרכב במצב מכאני מעולה :-D) ... צמיגים מומלצים מאוד.

גם המקום שבו החלפתי את הצמיגים מומלץ מאוד! יחס אישי, בדיקה מקיפה, איזון מושלם. המקום הוא "הצמיג" ברעננה, ודיוויד הבחור שם, פשוט יודע לתת שירות אישי ומקצועי. מומלץ בחום.

שוב תודה לכולכם על ההמלצות :-D

שיהיה המשיך שבוע טוב

פורסם

בחירה סבירה, לא יותר.

חבל שלא בחרת בקונטי' Eco Contact 3 - טוב משמעותית מהאחרים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...