Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר נסעתי במוניות שירות די הרבה.

על הנייר כל החישובים מאוד נחמדים.

יש לך טעות מאוד בסיסית בחישוב. לא כל הנוסעים משלמים 17 שקל. נוסע יכול לעלות בפתח תקוה ולרדת בתל השומר, לעלות ברחובות ולרדת בראשון וכו'. אם תעלה על מונית שירות ותבדוק אז רוב הנוסעים יורדים בדרך ולא נוסעים את כל המסלול. 17 ש"ח זה התעריף לכל המסלול. חלק ישלמו לך 12 ש"ח וחלק ישלמו גם 7 ש"ח (אני לא זוכר את התעריפים העדכניים). זה כבר הורס לך את כל החישוב. אתה מאוד אופטימי לגבי מספר הנוסעים שאתה מתאר. בפועל המספר משתנה בין שעות היום השונות. קורה הרבה שעולים על מונית שירות והיא לא מלאה וגם לא מתמלאת.

יש לי הרגשה שאם תבדוק מעשית בשטח אתה תגיע לבערך 100-150 שקל לשעה. ואם תוריד מזה את ההוצאות תגיע למשכורת של כ 10-12 אלף בחודש (וזה בשביל קריעת ת*ת של 12 שעות ביום).

שים לב שמצומת בית דגן ועד רחובות יש המון קווים (גם אוטובוסים וגם מוניות שירות) שנוסעים במקביל ובו זמנית והתחרות עצומה.

בהרבה מקרים נוסעים 2-3 מוניות שירות במקביל ומתחרים זה בזה. ישנם גם הרבה חאפרים שמבצעים הסעות וגונבים לקוחות. תוסיף לזה את האוטובוסים ואת החאפרים שמבצעים הסעות בלי רישיון.

מציע לך לגשת לתחנת מוניות שירות ולדבר שם עם הנהגים ואז תבין שלא הכל ורוד כמו שאתה מדמיין.

אסף.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסף,

כשאתה רואה 2-3 מוניות נוסעות כמעט יחד, זה בד"כ לא כי הן מתחרות זו בזו, אלא כי הן מנסות לרוקן את המסלול מנוסעים שעלולים לעלות לאוטובוס שבדיוק עובר.

לך תראה מה קורה עם קו 5 או 4 לדוגמה. אפילו אם המונית ריקה בתחנה השניה (הראשונה בתוך התחנה המרכזית החדשה), ברגע שהיא קולטת את האוטובוס יוצא לדרכו היא מתחילה לנסוע לפניו בקצב הצב בכדי לאסוף את הנוסעים לפניו.

נוסעים יעדיפו את המונית על-פני אוטובוס כי מונית עוצרת איפה שמבקשים ולא רק בתחנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

זה מאוד תלוי בקו.

הניסיון שלי עם מוניות שירות הוא דווקא באיזור ראשון - ת"א וראשון - רחובות.

יש כמה קוים שעושים את אותו המסלול ולכן כמה תחנות מוניות שמתחרות ביניהן.

אסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

R3,

משהו אחד שאני חושב שעדיין לא צוין פה,

תחשוב טוב, אם הקו שדיברת עליו, כל כך מפוצץ, מי נראה לך ייתן לך להיכנס לעבוד שם?

במידה וכן תיכנס, מהר מאוד תגלה שהמתחרים שלך שמים לך רגליים.

----

פורסם

נוסעים יעדיפו את המונית על-פני אוטובוס כי מונית עוצרת איפה שמבקשים ולא רק בתחנות.

.

ואני חשבתי שזה בגלל שלא מפוצצים מוניות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...