Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהנתונים שאתה מציג לא לוקחים בחשבון את המצרך החשוב ביותר במקצוע הזה - ריכוז וכושר. נכון, יש עובדי הייטק שעובדים 12 שעות - אבל להם יש הפסקות במהלך היום והם עובדים במשרד ממוזג. אתה צריך לנהוג כל היום ולהשקיע מאמץ. אולי בחודש הראשון, כל עוד אתה צעיר, זה יהיה לך קל - אבל בשלב מסויים זה יתחיל להכביד עליך ואתה תמצא את עצמך רחוק מאוד מ-50 אלף השקלים שאתה חולם עליהם (אוטופיה, לדעתי).

אני מכיר נהג מונית ספיישל שמנהל תחנה בעיר שלי, ואני יודע שהוא חי לא רע - אבל להגיד שהוא עשיר אני לא יכול. והוא בטח לא מרוויח 50 אלף שקלים בחודש.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע מי מנהל תחנה? מי שקיבל שלילה.

חבר'ה כמו שאמרתי תקזזו 50% במקום 55K הכנסות של 20K ואני גם מרוויח פי 2 מעובד הייטק בכיר.

אל תקטלו אותי כי אין לכם על מה, אני בטוח שאף אחד אחר בעולם לא היה אומר לכם את זה, כי נכון מה שמכניס כסף אף אחד לא מספר עליו, וכשבא בן אדם ומרים את הכפפה ונותן לכם את הכל על מזלג ואתם מנסים לקטול רק זה מרתיע אותי מלספר לכם את כל היתרונות ואך ורק יתרונות שיש למקצוע הזה.

אתם יודעים כמה נהגיי מוניות יש על הכביש? הרבה אנשים לא טועים.

נ"ב, אחריי כל הקיזוזים שזה קיזוזי חבריי קארספורום וקיזוזי מס הכנסה וקוטליי חרקים הגעתי ל 20K לכיס וזה עוד עם מצב שנכנסתי לתחום מבלי כסף בייד ז"א לקחתי מימון 100% שמאפשרת אגד ליסינג למוניות שירות.

אם יש לי בכיס קצת כסף משהו כמו 50K אני בכלל מוזיל הוצאות בחודש ומעלה הכנסות.

קחו את הדברים לידיים.

פורסם

חבר'ה מה שלא יהיה אם הייתי בא בגישה של אני בן 40 ועשיתי את שלי בחיים ואני בא לעזור לחבר'ה צעירים שרוצים להתפרנס ובגדול, הייתם פתאום אומרים הבחור מבוגר ויודע מה הוא אומר, זה שאני בן 20 ו"עוד לא התנסתי בהכל" על תשללו.

נ"ב גם עם עבודה של 12 שעות שתכניס 3K אני יהיה מוכן לעבוד גם 15 שעות בשביל 4.5K

פורסם

הנקודה היא שאת הכפפה שאתה מרים כבר הרימו וזרקו הרבה פעמים. לא מדובר במקצוע חדש או פיתוח מדעי - אני בטוח שהרבה אנשים היו בעמדה שלך וניסו להתעשר בטענה שהם, בזכות חישוב מתמטי גס, מסוגלים לשבור את המוסכמות. אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שלא סתם אומרים שלא מתעשרים מהמקצוע הזה, ולהבין שיש אנשים חרוצים בהרבה ממך שהתקשו להתעשר מעבודה כזאת.

מנהל התחנה שאני מכיר הוא נהג מונית פעיל. בלי קשר לזה, אבי הוא מה שיענה להגדרת "עובד ההייטק הבכיר" שלך, ואני יכול להבטיח לך שהוא לא מרוויח 20 אלף שקל לחודש.

פורסם

עוד תגובות חכמות חברים.

נ"ב מחר בבוקר תפתחו את העיניים ותתחילו להסתכל ולראות כמה מרצדס שירות יש על הכביש.

אלפים.

פורסם

R3load, מקריאת דבריך ותושבותיך אני מחזיק בדעה שאינך יודע לתוך מה אתה נכנס ושתשובותיך אופטימיות מידי ולא תואמות את המצב לאשורו :roll:. לכן, אומר לך זאת:

אומנם יש לך סיכוי להכנסה חודשית מעל לממוצע אבל לאו דווקא בסכומים שאתה חושב עליהם ולאו דווקא במחיר שתהיה מוכן לשלם (תרתי משמע). יש הבדל גדול בין החישוב על הנייר ובין המציאות ועל מנת שלא תחזור אלינו לאחר שעברו עליך עם R3 :?... המלצתי לך היא ראשית להשתפשף ולהתנסות כנהג מונית ולעבוד על מונית של מישהו (אגב, טרחת לשאול פעם נהגי מוניות למה מרביתם אינם מוכנים לתת למישהו לעבוד על המונית שלהם?) ורק לאחר תקופה כאשר יהיה לך מושג לתוך מה אתה נכנס. אז ורק אז, לאחר שצברת לך קצת ניסיון, תחליט האם לפעול למימוש הקונספט שלך והאם אתה באמת בשל, מוכן ומסוגל לשאת בנטלים ובסיכונים הכרוכים בעסק ובענף.

נ.ב.

Murik, אתה באמת חושב שעשו את רשויות המס באצבע (טוב, תלוי איך מסתכלים על זה :-P) ושהן פועלות רק בהתאם לקבלות? הן יעריכו את הכנסתו גם לפי זמן, ק"מ וכיו"ב.

פורסם

R3load

לא יודע אם עבדת לפני הצבא או בזמן הצבא ,

אבל אם אתה עובד 15 שעות גם בשכר מינימום אתה מרוויח מעל 4.5K.

אפילו 12 שעות.

השאלה כאן היא לא האם העבודה טובה או לא , השאלה היא - האם יש לך את הכסף למונית? או היכולת לממן , או שאתה רק מדבר באוויר כמה נפלא זה יכול להיות?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שאלה לי אלייכם, האם אתם חושבים שנהג מונית במוניות שירות מגיע לכ- 1500₪ הכנסה ז"א ללא ניקויים תוך כ 8 שעות עבודה?

תענו לי בכנות.

פורסם

דבר אחד אני לא מבין - אתה מנסה לשכנע אנשים להפוך לנהגי מוניות? או שאתה חפץ במקצוע בעצמך ומצפה לקבל אישור בסגנון של 'כן, לך על זה, נישמע כמו אחל'ה מקצוע' ?

אכן יפה מצידך שרשמת את הדברים הללו כדי לנסות לעזור אולי לחלק מהאנשים פה ולא עלית על דרך יפה לעשות כסף ושמרת אותה לעצמך. הבעיה היא, כמו שכולם אמרו כבר, שכניראה שהדרך הזאת נראית לך יפה יותר ממה שהיא באמת.

אני הייתי מציע, כמו שכבר אמרו לך, לנסות בקטנה להתחיל לעבוד כנהג מונית. נניח, חצי שנה. אולי אף פחות.

אתה רק בן 20. יש לך עוד הרבה זמן להתחיל לחשוב על קריירה בתחום אחר. אם תעבוד חצי שנה לא תפסיד כלום. מי יודע, אולי גם תבין שהמקצוע הזה באמת מתאים לך.

בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה. עדכן אותנו בהתקדמויות שלך בעניין והאם צדקת או טעית לגבי המקצוע.

פורסם

כמה דברים שאני ראיתי, אני לא מכיר את מישהו שיעבוד ביום שישי 12 שעות וכמו כן אל תשכח שלפי מה שאתה אומר לא ישאר לך זמן לחיות כי נגיד תעבוד כל יום מ8 בבוקר עד 8 בערב כשתחזור הביתה לא תרצה לזוז וככה אתה מחייב את עצמך לחיים כאלה 3 שנים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

פתחת את הדיון על מנת "לשפוך מידע"... אני מניח שהתכוונת "לשפוך אור", כי מידע לא שופכים, לפחות בעברית.

בכל אופן, נראה שהשפיכה פה היא מוקדמת וחד צדדית. אתה מסרב להקשיב לאנשים אחרים ובסה"כ מחפש חיזוקים.

אני לא אכנס לדיון על כל מה שכתבת עד עכשיו, יש שם נקודות תקפות וכאלה שפחות, וישנם אנשים כשירים ממני בפורום

שיסבירו לך היכן אתה צודק או טועה בכל אחת מהן.

אני כן אציין דבר אחד ברשותך. בישראל כיום, בתחום הזה, אף אחד לא עושה מיליונים וגם לא עשרות אלפים בדרך כשרה.

תחום התח"צ האלטרנטיבי תפוס חזק מאד בידיהם של ארגונים כאלה ואחרים (נמנע כרגע משימוש במונח "ארגוני פשע")

שמחזיקים את העובדים קצר, אוספים את הכסף באופן יסודי ומנהלים את הספרים שלהם בצורה לא חוקית. אין כאן מקום

לפרנסה טובה או שפע כלכלי, אלא אם כן אתה מתכנן לעבוד על קו פקיעין-נצרת או משהו נידח בסגנון הזה. היה בטוח

כי גם אז, אם הקו יתגלה כמיזם מצליח, מהר מאד תלמד שישנם כוחות חזקים ממך שפועלים בשוק ואף ילד בן 20 לא

יכול להם, עם כל הכבוד לרוח הקרב שאתה מפגין על גבי הפורום.

אני מקווה שתרד מהרעיון הזה בהקדם, ולא תגלה בדרך הקשה על מה אני מדבר. לבחור צעיר, בריא ואינטליגנטי,

כפי שאתה מצטייר מדבריך, יש דרכים טובות יותר ונקיות יותר להתפרנס בכבוד.

פורסם

בוקר טוב.

היה פה אחד שטען שהיום לא משכירים מוניות לנהגיי מוניות אחרים, טעית ובגדול.

היום 50% מאוכלוסיית נהגיי המוניות משכירים מנהגיי מוניות אחרים, זה כבר בא ואומר לך אותם אלא שמשכירים את המונית יש להם עוד מונית נוספת שמאפשרת להם לעבוד עלייה ובמקביל להחזיק עוד רכב ולהשכיר לבן אדם אחר. ( להגיע למצב כזה צריך לקנות עוד מונית ובשביל לקנות עוד מונית כניראה צריך לעשות הרב כסף בשביל לקנות - וזה מה שקורה הם עושים הרבה כסף ).

עוד נקודה למחשבה:

* היום עלות כוללת של השכרת מונית שירות למשך כ - 10 שעות תעלה כ- 700₪

* היום עלות כוללת של השכרת מונית ספיישל למשך כ - 10 שעות תעלה - 300₪

וזה לא כולל חישובי דלק שצריך להוסיף 300₪ אם זה מונית שירות, ואם זה ספיישל 150₪.

תעשו אתם את החישוב לדוגמא ואני משכיר מונית מבן אדם פרטי ל 10 שעות יעלה לי כ - 700שקל ועוד 300 שקלים לדלק, בייחד הגעתי ל 1000₪.

ז"א כבר בתחילת יום אני במינוס 1000₪, ניראה לכם שאנשים לא עושים 1000₪? בשביל לכסות רק את ההשכרה?

פורסם

שכחת פרט קטן.

אתה לא תוכל לקחת נגלות של 15-20 איש, כי מונית שירות מוגבלת לעשרה נוסעים.

אגב אני מכיר מישהו שעובד בקו של רחובות - קריית גת והוא מספר לי שמאז שמטרופולין נכנסו לשוק, פחות משתלם לעשות מונית שירות בקו הזה כי מטרופולין הורידו מחירים פי 2 מהמחירים שלהם באגד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בוקר טוב.

היה פה אחד שטען שהיום לא משכירים מוניות לנהגיי מוניות אחרים, טעית ובגדול.

1. הבנת הנקרא ("...טרחת לשאול פעם נהגי מוניות למה מרביתם אינם מוכנים לתת למישהו לעבוד על המונית שלהם?").

2. כפי שאמרת...הרבה מבעלי המוניות אשר משכירים אינם עובדים על אותה המונית... הסיבה העיקרית לכך היא שהרבה מהנהגים אשר שוכרים את המונית, לא שמים על הרכב (כיוון שהוא לא שלהם) וכתוצאה מכך הפסד ימי פעילות הרכב בשל הוצאות על בלאי, ביטוח, תיקונים במוסכים וכיו"ב (אומנם בעל המונית מצפה לגרוע מכל, אך בסופו של יום בעל המונית רוצה להחליף הרכב גם אם הוא יראה ממנו מעט כסף וכן חשוב לו שמצב הרכב יהיה טוב), ואת החישוב הראשוני והפשוט הזה אינך מכניס למשוואה. אתה רק מסתכל על מחיר ההשכרה ומעריך שהההוצאות והסיכונים אשר ציינתי כבר כלולים בו אך אינך יודע באמת כמה תעלה ההרפתקאה. אתה לא חב' השכרה אשר יכולה לשאת ברכב שהלך לו הגיר וכיו"ב, להחליף לרכב צמיגים כאילו אין מחר ולתת לשוכר רכב חלופי ובסופו של יום הסיכויי לא תמיד מצדיק את הסיכון. מעין לך שעלות ההשכרה תכסה את עלות האחזקה והמקרים הבלתי צפויים (ויהיו כאלה. מספיק שתהיה תאוננות קטנה והרכב יושבת למשך מספר ימים...)?

3.

להגיע למצב כזה צריך לקנות עוד מונית ובשביל לקנות עוד מונית כניראה צריך לעשות הרב כסף בשביל לקנות

ולך יש "רק" 50K ואתה שוקל להתחייב על רכב בשווי 300K וכיו"ב... ולחצי מהעולם ואשתו יש משכנתא ובית שעולה מיליון +-... אך מעין לך שהם לא חנוקים?

4. שוב, אני לא נגד הקונספט שלך, אבל אתה ניגש לסוגיה בעודף ביטחון ובאופטימיות יתר אשר מבוססת על הנייר ולא המציאות הלכה למעשה.

• תוכן חדש...