Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה עשיתי תחרות עם טויוטה אבנסיס שנת 2001, אני נהגתי במאזדה 6 של חבר שנת 2005 שהנפח שלה הוא 2000

התחלנו את התחרות הכל טוב ויפה פתאום אני שומע פריקת לחץ מהאבנסיס היריבה:evil:

האבנסיס ניצחה את המאזדה אבל לא כל כך בהרבה אולי 2-3 מטר שנעצרנו שאלתי את בעל האבנסיס אם האוטו שלו טורבו הוא אמר שלא אז אמרתי לו ששמעתי פריקת לחץ והוא אמר שהוא הוסיף לו פורק לחץ, כדי להתקיל אותו שאלתי אותו כמה עלה הפורק לחץ הוא אמר לי 1300 ש"ח האם זה הגיוני או שהדגם של האבנסיס עם טורבו?:shock:

פורסם

אם האוונסיס הייתה עם טורבו, גם ברמזור לא הייתה רואה אותה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה דגם מיוחד שמגיע עם פורק לחץ של דלתות של אוטובוס עם חבילת חיישני ספורט, זה אומר שכשאתה בפול-גז, הדוושה נתפסת וההגה משתחרר.

ועכשיו ברצינות, אין דבר כזה אוונסיס טורבו, ואם אין טורבו אז לא צריך פורק לחץ.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

במידה ויש לה חלחונות מושחרים, זה יסביר את הפריקת לחץ.

ואל תאמין להם, פעם התחרתי עם סוזוקי סוויפט ונראה סטנדרטי אבל מה, בצד השני של האוטו, היה מדבקות NO FEAR ו NOS, אם הייתי יודע את זה לא הייתי מתחרה בה ומפסיד. אני כבר עובד על תשובה לסוויפט הזאת.

פורסם

אני נמנע בדרך כלל מלהגיב לשירשורים כאלו,

אבל למען הדיוק והסדר הטוב - יש בארץ אוונסיס טורבו עם מנוע 2000 סמ"ק, יש אפילו די הרבה יחידות מהדגם הזה.

נפוץ אצל מורי נהיגה.

פורסם

לדעתי זה פשוט פורק לחץ "מזוייף" זה גם מסביר את הפער בביצועים ביניכם.

ככה מהירה יותר אוונסיס סטנדרטית ממאזדה 6 סטנדרטית.

פורסם

יכול להיות שהיה לה בקליות 32 אלף לדים מאחורה זה מוסיף לפחות 10 כ״ס וכמובן ויכול להיות שהיה לה את השיפור ששינה את עולם רכב פס לדים בטמבון מתחת ב10 ש״. שיש הטוענים שמפחיד את הרוח שבאה כנגד הרכב ומכאן פחות התנגדות !!!

סע בזהירות יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

כמה ציניות יש בכם :x

לא עשינו פתיחות ברמזור או משהו קבענו להתחרות על כביש בלי רמזורים ואין לאוטו חלונות שחורים או מדבקות8)

הפורק המזוייף לא ניראלי שנותן כלום לאוטו חוץ מרעש ואם האוטו לא טורבו זה לא חיוני בכלל לא?:?

edanj כתב:

חופשת פסח זה עוד שלושה שבועות, לא?

עידן

בחדרה כל הזמן נהנים לא רק בחופשות:twisted:
פורסם

ציני זה לקחת משפחתומטיות יפניות, לעשות איתן "מירוץ" ולספר על זה באינטרנט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...