Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אותי זה ריגש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה אם הרוכבים אינם רוכבי IRT מקוריים?

אז מה אם הקבוצה דוגלת בקומבינות הישראליות הטיפוסיות?

אז מה אם הרוכבים מגיעים אחרונים ,אם בכלל משתתפים?

מה עדיף?ראש לשועלים או זנב לאריות?

פורסם
מתוך אתר מוטו הסיבות לתוצאות הלא ממש מרשימות של רוכבי IRT

http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1722

טל ניחש(או ידע כבר) נכון כשאמר שכל מטרתו של יניב הייתה לסיים את המירוץ.

מוזר...אני יודע ששני האופנועים עברו טיפול גדול בסדנה של טן-קאטה אחרי וולנסיה (בעלות מטורפת)... מפתיע שהאופנוע יצא מטיפול עם קלאץ' שרוף...

:?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מוזר...אני יודע ששני האופנועים עברו טיפול גדול בסדנה של טן-קאטה אחרי וולנסיה (בעלות מטורפת)... מפתיע שהאופנוע יצא מטיפול עם קלאץ' שרוף...

מתי עברו טיפול גדול? אחרי מבחני החורף בוולנסיה או אחרי המירוץ בוולנסיה יש קצת הבדל לא?

פורסם

מתי עברו טיפול גדול? אחרי מבחני החורף בוולנסיה או אחרי המירוץ בוולנסיה יש קצת הבדל לא?

אחרי המרוץ כמובן - אחרת לא הייתי טורח להקליד זאת בכלל...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

נו מה ואת זה אני צריך לנחש? :)

פורסם

1.עשו טיפול גדול לפני המירוץ.

2.ליניב היתה אפשרות לבחור שני בולמים אחוריים.

3.נו באמת אחחרי כל ההתלהבות מיניב פלג,אז תסלחו לי.מרוכב שרוכב כ7שנים באוסטרליה

מכיר את פיליפ אילנד ורכב על אופנועי סופרבייק הייתי מצפה לזמנים טובים יותר.ולא להתבכיינות שהבולם היה גמור וכו וכו.

סטיב ברוגן לעומתו לא רכב בפיליפ איילנד,לא רכב על אופנועי סופרבייק לפני זה (אלא על סופרסטוק)וכולה בן 24 ועשה זמנים הרבה יותר טובים.

אז בבקשה מה שיעזור לIRT זה לא יניב אלא המשך הרכיבה של אלי והתמדמ באימונים ותחזוקת האופנוע על הצד הטוב ביותר.אה ולהחזיק אצבעות גם יעזור.

פורסם

מכיר את פיליפ אילנד ורכב על אופנועי סופרבייק הייתי מצפה לזמנים טובים יותר.ולא להתבכיינות שהבולם היה גמור וכו וכו.

סטיב ברוגן לעומתו לא רכב בפיליפ איילנד,לא רכב על אופנועי סופרבייק לפני זה (אלא על סופרסטוק)וכולה בן 24 ועשה זמנים הרבה יותר טובים.

אז בבקשה מה שיעזור לIRT זה לא יניב אלא המשך הרכיבה של אלי והתמדמ באימונים ותחזוקת האופנוע על הצד הטוב ביותר.אה ולהחזיק אצבעות גם יעזור.

כן... אבל בנתיים יניב הוא זה ששם את IRT על המסלול - לא יפה לדבר ככה.

ולגבי הקלאצ', אולי כדאי לפרסם את המוסך ברשימה השחורה של המוסכים שדופקים ?

אני לשם לא נכנס בחיים... (ולא משנה כרגע מאיזו סיבה) LOL

פורסם
לשמוע שדר של יורוספורט בLIVE מזכיר את ירון זלינגר, יניב פלג ואת הבחור הבריטי בסדרה בינ"ל.

למרות התוצאות - זה העלה חיוך על פני...

:mm_yeah:

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

תתעדכן אצל פ.

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

שחריקו,

1. ההיכרות עם אופנועי סופרבייק לא אומרת כלום ולא שווה כלום.

2. להזכירך, יניב רכב על אופנוע חדש לו ל-ח-ל-ו-ט-י-ן. כמה זמן רכיבה א-ת-ה צריך כדי ללמוד, להכיר, לכוון, להתאים, להתרגל ולהגיע למצב של 5 שניות מהמהירים בעולם על מסלול מירוצים?

3. ציפית לזמנים טובים יותר? קיבלת זמנים טובים יותר. 1.5 שניה מתחת למינימום הנדרש כדי להשתתף במירוץ, על אופנוע זר. שנזכיר כאן איזה זמנים עשו החבר'ה של IRT בוולנסיה, על מסלול שהם אמורים היו להכיר טוב לפחות כמו שיניב מכיר את פיליפ-איילנד, אחרי שבילו שם שלושה ימים רק שבועיים קודם לכן, וזאת על אופנועים שהם מכירים?

4. גם אני לא טוען שהיה כאן הישג גדול. אבל צריך לשים דברים בפרופורציה.

5. יניב הוכיח היום לפחות דבר אחד: שהוא למד כי התנאי הראשון להצלחה במירוצים הוא להגיע למצב שבכלל מזנקים. התנאי השני - להגיע למצב שמסיימים...

6. בוא וננסה לשמור על אובייקטיביות בסיפור הזה, או-קיי? אפילו כאשר מדובר בחברים שלנו (ולמען הסר ספק, אין לי קשר אישי עם אף אחד מהגורמים המדוברים).

7. אין כל ספק כי סטיב ברוגן רוכב טוב יותר מיניב פלג. אז מה? מה זה קשור?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

שחריקו,

1. ההיכרות עם אופנועי סופרבייק לא אומרת כלום ולא שווה כלום.

2. להזכירך, יניב רכב על אופנוע חדש לו ל-ח-ל-ו-ט-י-ן. כמה זמן רכיבה א-ת-ה צריך כדי ללמוד, להכיר, לכוון, להתאים, להתרגל ולהגיע למצב של 5 שניות מהמהירים בעולם על מסלול מירוצים?

3. ציפית לזמנים טובים יותר? קיבלת זמנים טובים יותר. 1.5 שניה מתחת למינימום הנדרש כדי להשתתף במירוץ, על אופנוע זר. שנזכיר כאן איזה זמנים עשו החבר'ה של IRT בוולנסיה, על מסלול שהם אמורים היו להכיר טוב לפחות כמו שיניב מכיר את פיליפ-איילנד, אחרי שבילו שם שלושה ימים רק שבועיים קודם לכן, וזאת על אופנועים שהם מכירים?

4. גם אני לא טוען שהיה כאן הישג גדול. אבל צריך לשים דברים בפרופורציה.

5. יניב הוכיח היום לפחות דבר אחד: שהוא למד כי התנאי הראשון להצלחה במירוצים הוא להגיע למצב שבכלל מזנקים. התנאי השני - להגיע למצב שמסיימים...

6. בוא וננסה לשמור על אובייקטיביות בסיפור הזה, או-קיי? אפילו כאשר מדובר בחברים שלנו (ולמען הסר ספק, אין לי קשר אישי עם אף אחד מהגורמים המדוברים).

7. אין כל ספק כי סטיב ברוגן רוכב טוב יותר מיניב פלג. אז מה? מה זה קשור?

טל

הדבר היחיד שהפריע בכל הסיפור הנ"ל זה האדרת שמו של יניב פלג.הבחור מקבל קרדיטים שלא במקום.ניסיון יש לו אבל כישרון אחר מעבר לזה לדעתי אין.

לגבי היכולות של IRT אני מכיר ויודע.

ועדיין טל כמו שאמרת אין כאן שום הישג,להכנס בזמנים ולסיים אחרון מבחינתי זה עדיין לא הישג ,וגם אם אלי חן ,חברי הטוב ראוי לציין, היה עושה זאת.

מירוצים זה עבודה קשה,אימונים,אופנוע טוב,מכונאי טוב והמון כישרון ומזל.

אני רק מקווה שלמרוץ הבא אלי יהיה כבר בכושר רכיבה(הוא קרע רצועות בקרסול).

בכל מקרה ITS ONLY RACING ואני מאחל להם המון הצלחה ואולי איזו נקודה או שתיים

עד סוף העונה.

שחר

• תוכן חדש...