Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף מקרטעת בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש גולף 1.6 שנת 2000 דגם מנע AEH שבבוקר היא מקרטעת, לאחר שמגיעה לטמפ' עבודה זה פוחת בצורה ניכרת (אבל נשאר קצת בקטנה).

התחברתי עם קורא תקלות והופיעה תקלה אחת OXYGEN SENSOR CONTROL כמו כן ביצעתי קריאה מהחיישן ובסלד סרק החיישן נמצא על תערובת ענייה סביב ה0.1 וולט כשנותנים גז ל3000 סל"ד הקריאות מהחיישן מגיעות סביב 0.6 וולט החיישן עצמו מגיב.

השאלה היא כזו האם הבעיה של הקירטוע נובע מהחיישן חמצן ישירות או שחיישן אחר מזייף פה וגורם לקירטוע ולתערובת ענייה במנוע?

לכל העונים תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

תבדוק אטימות של הסעפת שאין משיכות אויר ,

תבדוק לחץ דלק,ותבדוק קריאה סבירה של חיישן טמפ מנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר כמעט חודשיים הרכב חזר אלי לבדיקה.

נמצא קוד תקלה שאומר ערך למבדה גבוה מדי. התחברתי עם סורק ערך הלמבדה הוא 1 (וזה לא בוולטים) גם כשנתונים גז ומרססים קצת עם ספריי קרבורטור לסעפת ערך הלמבדה לא משתנה בכלל, לדעתי זה מצב לא תקין. האם אני צודק?

קריאת חיישן טמפ' נמצא תקין.

היו משיכות אויר קטנות שתוקנו.

ערך חיישן MAF 2.42 g/s בסלד סרק לפני תיקון משיכות אויר. אחרי התיקון הערך היה 1.4 g/s.

כל הערכים של החיישנים האחרים נראים סבירים.

לחץ דלק לא נבדק מכיוון שאין לי שעוני לחץ דלק

• תוכן חדש...