Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה מחשבות כן לקנות, לא לקנות, כדאי לא כדאי החלתי כן

יש לי כבר HU AUDIOVOX 9512TS

רכב הונדה סיויק 2002

פתוח ל יד 2 רק מגבר

סאב לא צריך חבר נותן לי את שלו.

אני אוהב באס טוב וחזק.

מרמקולים חשבתי DOTECH OVATION 6

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

כמה ערוצים צריך להיות המגבר?

באיזה סאב מדובר? מגיע עם תיבה?

האם התקנה כלולה בתקציב? חיווט?

למה אתה חושב שמישהו יתן לך להשאר עם ה HU הזה?! :lol:

מתחדשת*

פורסם

אני לא רוצה להחליף HU

סאב ומגבר לסאב לא צריך יש לי סאב ל 500RMS

אני צריך 2 קומפוננתים, לקדימה ואחורה ומגבר בשבילם.

פורסם

אתה מיתכוון לשני סטים של קומפוננטים? אם כן אז חבל,עדיף בתקציב הזה לקחת סט ברמה גבוהה יותר לבמה הקידמית ולהשקיע במבגבר איכותי ככל שניתן!

פורסם

כן שני סטים של קומפוננטים

בתקציב הזה לקחת סט ברמה גבוהה יותר לבמה הקידמית ולהשקיע במבגבר איכותי ככל שניתן!

לדוגמא?

פורסם

אופציה טובה,ב2000 שקל יש לא מעט אפשרויות לסטים,תבחר סט ואחר כך תעבור לבחירת מגבר.

אתה יכול לשמוע בתקציב הזה:קלארוס,הייבריד אוביישן,פוקאל K2P,הרץ היי אנרג'י,אינפיניטי קאפפאה פרפקט,DLS ועוד הרבה שבטוח שחכתי.את המגבר של הסאןדאון לא יצא לי לשמוע או להכיר אבל לפי הביקורות בפורום הוא איכותי וחזק,וגם הוא נע סביב 2000 שקל מה שמשאיר לך 800-1000 שקל להתקנה וחיווט שזה בהחלט יספיק.

פורסם

סורי, לא סמתי לב שדיברתה על סט 1 של קומפוננטים

עם לקנות עז 2 שיהיה שמיעה טובה מקדימה ומאחורה

פורסם

בשניה אחת הדרדרת!

בבקשה תרד מהסדרה הזאת של זאפקו! הסדרה הזאת היא בושה למותג כזה! (אני מאוהב עד השמיים בזאפקו!!!)

אם אתה אוהב באמת תעשה כמוני. תקנה קומפוננט ברמה גבוה ל"במה" הקידמית ותקנה לאחורה רמקולים קוואקסילים.

בקשר למגבר זה כבר עיניין אחר יש אלף הצעות אבל אני לא מהמומחים אז בשלב זה אני אוותר.

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...