Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם תורשה לי תגובה אישית,

כתבה מעולה. מה היא אומרת?

1. הרשות מתוקצבת מאז עבר החוק במיליונים - ועדיין לא השלימו מלאכתם.

2. חוקי בכל העולם - אנחנו עם אירן ואפגניסטן.

3. הוציאו הצהרה מהרשות כי בקיץ 2010 יהיה ספורט חוקי.

אני בעד שיעשו כמה שיותר כתבות כאלו.

כל חשיפה טובה.

זה לא סוד שבעיית הביטוח מדירה שינה מעיניי כולנו הנהגים כל פעם שאנו אוחזים בהגה. אני אכן מקווה שבחודשים הקרובים כולנו נבוא על סיפוקנו. לפחות בעניין ההתאחדות שלנו IRDA - צפויות הפתעות (טובות, אני מקווה) ובקרוב מאוד.

חבר אמר לי לכתוב (אז אני מרצה אותו...): "הנה זה מגיע..."

:wink:

בברכה ובתקווה,

אלון חלווה

נ.ב.

למי מהעוסקים בספורט (מכוניות הראלי) שעוד לא נרשם ל"מועדון המוטורי הישראלי 2010" - למה בדיוק אתם מחכים??? (הטופס והפרטים בשרשור המקביל ואנחנו צריכים אתכם איתנו!!!).

אלון

פורסם

אמנם חששנו מהכתבה אבל בשורה תחתונה הכתבה מצויינת לספורט המוטורי

- היא מציפה את הבעיות שעומדות לפנינו.

- היא תורמת למניעת נזקים צפויים מציבור שאינו נחשף לבעיות מפעילויות לא חוקיות.

אנו צריכים יותר כתבות על הספורט המוטורי, מתי הייתה כתבה בערוץ 2 בנושא זה לאחרונה?

תכבדו את אלו שהיו מוכנים להיחשף בראש מורם.

ברוך

פורסם

לדעתי האישית,

החצי הראשון מאוד מגמתי, סוג צילום וקטיעה של משפטים

החצי השני אינפורמטיבי ונוקב, כל הכבוד

There is no such thing as bad publicity except your own obituary

נ.ב

11+3=15????

אוי.jpg

פורסם

שכחו להזכיר תקנה אחרונה של המכס (יבוא רכבי מירוץ). היא תותקן להבנתי לאחר שיתקבלו כל התקנות האחרות (ה 3 הנותרות) והמועדונים השונים יתרגמו את התקנונים המפורטים לעיסוק בכל ענף.

אני יודע שיובל מלמד קורא פה מידי פעם - אולי הוא יוכל לעדכן. גם ברוך שליט ודני לוי שולטים בפרוטרוט במתרחש - אולי אתם תסבירו? דני? ברוך?

בברכה,

אלון

פורסם

היה לי פעם משפט מפתח שעליו חונכתי, "האיש הנכון במקום הנכון", הבעיה במשפט הזה זו תוספת קטנה שמשנה את המהות

והמשפט הוא "בזמן הנכון" .

עכשיו צא ולמד

אם המשפט הזה היה ממומש ברשות הספורט היו מירוצים בישראל מזמן.

?ראיתם את הכתבה בראיון עם מחזיקי המפתחות ברשות

לגבינו

אתה לא יכול להחזיק ספורטאים,אוהדים,סקרנים ותלמידים ב"כלא" ולצרוח כל הזמן שזה לא חוקי

עשר שנים עברו מאז רבותי, אנחנו בפרישה,מתוסכלים ועייפים הגיל הביולוגי מה לעשות משפיע

חלק מאיתנו נאחז בקרנות המזבח ועדיין מייחל שיוכל להחזיק הגה מירוץ ביד

על הכשלון הזה חתום ואני מאשים אך ורק את משרדי הממשלה בניצוחו של משרד הספורט

"אני חוזר כמנטרה על שאמרתי כל השנים הרשות הזו קמה כדי לשרת אותנו ויצא שהם "משרתם של אדונים"

לכן, כל כתבה בכל דרך,בכל ערוץ, שחושפת מחדלי רשות,חושפת התארגנויות של דיסאינפורמצייה היא ברכה לכולם

ויסלחו לי כל החברים בעלי "בתי הספר" השונים, אתם לוקחים סיכון אדיר בלמכור סל מוצרים לא מבוטח,אתם חשופים לתביעות צד ג', אין לכם ביטוח מקצועי, תביעה ראשונה באותם רכבים שחלקם כאילו מכוניות ראלי ואני לא מדבר על מה נכון ,אלא לכסת"ח, אתם בבעייה ואנחנו נראה בעיניי הציבור שוב פורעי חוק.

תשנו מינוחים, תכתבו נהיגה מתקדמת,.

לסיכום

כתבה חיובית וממצה לעניות דעתי

שבת שלום

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

לגבי התקנות

אני רק יכול לאמר דבר אחד,ן יישום התקנות יעמדו למבחן מול המערכת הכלכלית במדינת ישראל וזו תהיה אבן הבוחן.

ה"מומחים" ששכרו לייעוץ? לפחות בנושא הביטוח שבו אני בקיא? קשיים עצומים אתם לא מבינים כמה.

מכס?

בכל העולם 200 או 300 מכוניות,500 אופנועים, אלה במדינה אחרת היו נכנסים כלאחר כבוד בלי לשלם אגורת מכס.

במדינה בה נכנסים 160000 מכוניות בשנה,הספורט המוטורי היה צריך להיות ללא מיסים.

מי נלחם עבורינו שם? מי?

עכשיו שמעתי שיש לובי חדש בכנסת נגד ייבוא אישי של אופנועי מירוץ בראשות יבואני הדו גלגלי ,מי עומד נגדם????

ועוד כהנה וכהנה

אז לא להיות סקפטי? אל תתפתו לסיסמאות הרשות.

שברוך שליט יכתוב פה קבל עם ועדה שאחרי התקנות הוא מרים מירוץ,במחיר לכל נפש? קדחת

מירוצי מכוניות

פורסם

ראיתי שוב ושוב את הכתבה והזעם שבי מפעפע

מי זו החוצפנית (יועצת משפטית) שמהינה לסתום ולהביך את יוסי ניסן לשאלה בכמה כסף תוקצבה הרשות? (סוד צבאי?)

זה כסף שלך גבירתי היועצת? בושה וחרפה, במקום שקיפות ואם יש צורך לתקן ,זה שוב ושוב הם ואנחנו.

ככה נראה המשרד, רק מה, יוסי ניסן בבעייה, איך יגיב למעסיקו?

דבר נוסף

מי זה המדריך לנהיגה (איפה בדיוק השתלם האיש) שמוסר אינפורמצייה שיש " מוטות ברזל באוטו" אתם הבנתם?

לא הסבר ממצה על כלוב בטחון תיקני חלילה, אלא מוטות ברזל ,יפה, קיבלנו מונחים חדשים בתחום.

מירוצי מכוניות

פורסם

אותי דווקא הפתיעה תגובת "מסלולים", האם הם לא עורכים קורסים?

יש לי כמה מיילים שאומרים אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכתבה ברובה שלילת מאד במיוחד בחלק הראשון . מזכירה מאד סגנון כתבות נוסח

כל -בו טק : "הנה גילינו עבריינים ורמאים !" . צילום סמוי , צילומי תאונות , מודעות מפתות ושקריות לכאורה

אמירות כגון :"נהיגה מסוכנת " , "ללא כסוי ביטוחי" , "בניגוד לחוק" -כל אלו משאירים טעם ורושם

רע על הצופה שלא מצוי בעניין .

גם החלק השני, שאולי בא להסביר את האבסורד - היה מינורי ולא נתן הסבר ענייני וברור , במיוחד למי שלא

קשור לתחום .

טוב זה לא עושה לנו ורק יקשה על הפעילות עד לכניסת החוק לתוקף (מתי?)

פורסם

בכתבה של כמה דקות מתמקדים בנושא מסויים - הנושא היה הדרכות וימי כייף בנהיגת ראלי.

נושא שנוגע בתחום הנהיגה הספורטיבית, לא הייתי מציע לאף אחד כיום לקרוא לילד בשם אחר כמו "נהיגה בטיחותית" בעת תאונה קטלנית בית המשפט "ירים מסך" והילד יתגלה במערומיו.

• אמרו לנו "החוק יפתור את נושא הנהיגה התחרותית בישראל"
  • אמרו לנו הרשות תפתור את בעיות החוק בתקנות.

אז אמרו

• החוק יושב מעל לתקנות, התקנות הן פרשנות לחוק, מכאן שכול שופט יכול לתת פרשנות לחוק, השופט יעזר בפרשנות אבל יכול גם לסתור אותו ולראיה פרשנויות משפטיות אחרונות שניתנו במערכת המשפט והגדיל לעשות בג"צ שביטל חוקים.
  • או, זה בדיוק העיניין ביטול החוק - בשנות ה-70 שר התחבורה פרס (כן, שמעון) תיקן את תקנות התעבורה בתקנות שעה (חבל שלא הפכו לשעתיים ויותר) שכתוצאה מכך התיים באפרידר שבאשקלון מרוץ פורמולה שלא יצא בגלל הסתערות של הקהל.
  • מה צריך היה להעשות
    • להצמד לחוקי הפדרציות הבינלאומיות בניהול מרוצים.
    • לשנות את פקודת התעבורה המנדטורית.
    • לשנות את חוק הביטוח.
    • להכנס למשא ומתן עם רשויות המיסים בכדי לפתור סוגיות יבוא (זה בדיוק מה שנעשה כיום)
    • להכנס למשא ומתן עם רשויות עירוניות, אזוריות, טבע וגנים, קק"ל ועוד דרך משרדי הממשלה שאליהם הם כפופים בכדי לפתור סוגיות מעבר וקיום ארועים.

[*]מה קיבלנו

• כמו שנאמר בכתבה - רשות לנהיגה ספורטיבית לא מקצועית.
    • 15 תקנות ועוד חוק 1-5 חוקים נוספים המונחות לפתחו של בית המשפט לפרשנויות שלו.
    • 15 תקנות ועוד 1-5 חוקים שאיתם אנחנו צריכים להתמודד כספורטאים ומנהלי אירועים.
    • בעתיד (לדעתי) נקבל קדר של נהגים ומנהלי אירועים מתוסכלים שדורכים במקום (אני מאחל לעצמי להיות נביא הזעם הטועה)

האם הכתבה בסדר? כן היא בסדר, היא מציפה כמה מהבעיות שבהן אנו חיים בזמן קצר שעמד לרשות הכתבה.

ההד שעשתה כתבה זו היא גדול מאד אנו בטוח שגם לשאר האנשים היו עשרות טלפונים אמש וממשיכים גם כיום.

לא צעקנו, סיפרנו את האמת ובשקט, שקט של אנשים בוגרים שכבר חוו על בשרם רגעים לא נחמדים, ומיקדו את הדברים שלשמם פנו אליהם, גם אם ניסינו להכניס דברים נוספים, ותאמינו לנו ניסינו!

אני קורה מכאן לכול מי שיש חברים בערוצי התקשורת להפעיל אותם, אתם יודעים "כאשר יש חברים לא צריך פרוטקציות" בכדי שקולנו ישמע כמה שיותר, תזכרו "צעירי המרוצים" של שנות השמונים כבר די עייפים ממאבקים להכרה בספורט לגיטימי זה כמקובל בעולם, באופן אישי אני לא רואה כוחות חדשים מתכנסים ללא תנאי למאבק, כאשר נכנסנו לנושא לא קבענו קצובת זמן, פעלנו ועדין אנחנו ממשיכים כבר למעלה משני עשורים, אנחנו מחפשים את המחליפים, גם אנחנו שהקדשנו שעות, ימים, חודשים רוצים לעשות למען ביתנו למען נכדינו לאחר שדילגנו קצת מעל ילדנו בשביל הספורט המוטורי.

בנימה אישית זאת וקצת לאחר שנסחפתי

אני מאחל המשך פעילות פורה לעמותה החדשה "העועדון המוטורי בישראלי 2010" קורה מכאן להפסקת הקרבות בין כול הצדדים תנו לדברים לזרום, כוחות השוק הם אלו שקובעים, תתמקדו בספורט ובקידומו, בניהול תקין לפריחתו של הספורט גיוס חסויות והקמת אתרים.

ברוך

פורסם

בשלהי כהונתו של ד"ר שוקי דקל מנכ"ל רשות הספורט הובלתי מהלך (עוד לפני שעבר החוק) לקבץ את כל הגורמים המעורבים בתקנות העתידיות לישיבה ראשונית על מנת להתוות תוכנית עבודה.

בכלל ד"ר שוקי דקל שהיה אשף בארגון והשמות, הצהיר בפני שהוא משאיר את הצד המקצועי לנו כי אין לו שום יידע בתחום.

לאחר פרוץ המהומות ושינוי נושאי המשרה במשרד הספורט (גם על זה עוד ידובר) נסתם הגולל על דרך פעולתי הראשונה.

לאחר "בחירתו" והקמתו של המשרד לנהיגה ספורטיבית ניסיתי מספר פעמים לעניין את יוסי ניסן במספר ישיבות (המיילים שמורים אצלי)

בלהכין תוך כדי תנועה ישיבות עם אותם גורמים רלוונטיים ובראשם המשטרה אם לצורך פיילוט על יבש,או לישיבת הכירות והכנת תוכנית עבודה למשטרה שתהווה את התנ"ך במתן אישורי מירוץ,אירגנתי ביקור מקצועי בפדרצייה הקפריסאית,אירגנתי פגישת עבודה בפדרצייה הבריטית

הכל על מנת לזרז תהליכים.

אתם בודאי מצפים לתשובה? גם אני!!!

התשובה היחידה המינורית,הדלה,המתחמקת, היתה שאין להם אישור (שמעתם את היועצת המשפטית ברקע היא מנהלת את העניינים וכל בעלי התפקידים שותקים) ויוסי ניסן הודיע לי שעדיין יש זמן בנושא זימון פגישות עבודה.

ככה מתנהל משרד שצריך להיות ספורטיבי,יעיל,זריז,לשרת אותנו ולא את מגדלי תפוחי העץ (תפוחים יפים היו על המגש בכתבה):oops:

אז אני בוטה,אני לא אהוד בלשון המעטה במשרד הספורט, אבל יודעים מה? לא מזיז לי,אני הולך עם האמת שלי.

עכשיו

עברו התקנות באים למשטרה לקבל אישור ו????? באים לביטוח ו????

אמרו חז"ל: "מי שטורח בערב שבת........"

ברוך שליט!!!! תורך להמשיך, תוריד כפפות!!! הגענו לשלב האמת

מירוצי מכוניות

פורסם

ברוך

האם אתה, בתור אחד שמצוי טוב מכולנו בנבכי הבירוקרטיה והפוליטיקה, ולמרות שזה לא אתי, האם תוכל לסמן את הגורמים ש"תוקעים" את סיומו של המהלך שנמשך כבר שני עשורים, האם מי שעומד בראש הרשות, האם מי מאנשי משרד הספורט, משרד האוצר או גורמים שמושכים בחוטים מאחור, אני מניח שלמי שיש מהלכים בחלק מהגופים, ולא רק בתקשורת, אולי יוכל לסייע.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...