Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון עם ק"מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה ק"מ אמורה לאון/המנוע 1.8 ידנית 20V לשרוד?

האם עלי להתרחק מאחת כזאת משנת 2002 עם 200K ק"מ ויד סבירה - יד3?

תודה

seat leon 2002 20vt

פורסם

לגבי השאלה הראשונה אין לי מידע לתת לך לצערי.

לגבי התהיה השנייה,

הדבר מן הסתם תלוי באופי האחזקה של הרכב מצד הבעלים.

לא הייתי מתרחק כמו מאש מבלי לעשות בידוק לפני הבעת הסלידה וההתרחקות. מדובר פשוט ברכב שנסע הרבה, לא המון, הרבה. אבל מצד שני, אני מאמין שעם קצת השקעה - תמצא אקזמפלרים טובים יותר (לפחות על פני הנייר).

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

הבעלים טוען שהרכב טופל בצ'מפיון אך אני לא סומך שבדיקות במכון תגלה את מצב האמיתי של הרכב ו שאני עלול לקבל הפתעות אח"כ .מה גם שתהיה בעיה למכור אותו ....

seat leon 2002 20vt

פורסם

ממוצע הנסועה השנתית לרכב פעיל היא בין 18 ל24 אלף ק"מ, בחישוב מ2002 ועד עתה, תסלח לי, אבל לא מדובר ברכב שנסע "המון". מעל הממוצע - ייתכן. אבל לא מדובר פה במונית.

ולפותח האשכול, אני רואה שהפסימיות השתלטה עליך. לא שזה דבר רע, להיות סקפטי זה אף הכרחי במעמד קניית רכב.

בכל אופן, אם ישנן כ"כ הרבה ספקות, למה להינעל? תמשיך בחיפושים ותגיע להסכמה פנימית. ובמידה ובכ"ז יש משהו שגורם לך להתקבע על הרכב הזה, רק למען הסר אותו ספק הייתי מבצע את הבדיקה או לפחות לוקח למוסך להסתכלות. באשר להפתעות? הרי הדאגה העיקרית שלך היא בלאי שישפיע על מצב הרכב בעקבות הק"מ הגבוה שעברו המכלולים, נכון? ואינדקיציה לגבי מצב המכלולים ברכב היא בדיוק מה שנותנת הבדיקה.

אני מקווה שצמצמתי לך כמה מסימני השאלה :-P

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

עד שניסיתי לאון לא יכולתי להחליט על דגם ואף יצרן מסויים שאני רוצה. עכשיו אני יודע שזה מה שמתאים לי, אך האוטו די נדיר.

ראיתי אחת עם ק"מ סביר ואף נמוך, אך יד גבוהה ומוכר לא אמין בכלל.

ויש עוד כמה מכוניות עם ק"מ גבוה וזה מדאיג אותי כי אין לי ניסיון ברכישת מכוניות יד 2.

חברים, תודה על התגובות. נראה לי אני אלך לבדוק את המכוניות , אולי יצא מזה משהו :-D

seat leon 2002 20vt

• תוכן חדש...