Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סטודנט מחפש רכב אמין וחסכוני, כל השאר פחות חשוב... (בעיקר לנסיעות עירוניות)

מתלבט בין אופל קורסה שנת 2000, 67 אלף קילומטר, יד 2, מנוע 1200

לבין דייהצו שרייד 1997 125 אלף קילומטר, יד 2, מנוע 1300

מה דעתכם????

פורסם

אתה בטוח שהקורסה עברה כה מעט מאז שנת 2000?

אם מדובר ברכב ידני,הקורסה עדיפה משום שהיא יותר "אוטו",יותר בטוחה ויותר נוחה.נדמה לי שהיא גם יותר חסכונית.

אם מדובר ברכב אוטומטי,השרייד עדיפה,ככלל השרייד נחשבת לאמינה יותר ואילו הקורסה האוטומטית (במיוחד זו עם גיר האיזיטרוניק הנורא) נחשבת למומלצת פחות.

הכל בהנחה ששתי המכוניות שמורות היטב,אם לא כך ובמיוחד בשנתונים הנ"ל,קח את הרכב השמור יותר ורצוי עם הסטורית טיפולים מתועדת במוסך מורשה ואמין.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קורסה 1200 אוטומט מצויידת בגיר איזיטרוניק שמסרס את הביצועים גורם לרעידות בניוטרל באופן טבעי ואף מדרדר בעליות ושלל בעיות בגיר, במקרה הזה אל תחשוב פעמיים ולך על השרייד.

במקרה של ידניות אני עדיין הייתי בוחר בשרייד בגלל שהחלקים לקורסה יקרים יותר וכך גם הטיפולים, גם האמינות לא ידועה בשמה כמו ביפנית.

מצאת שרייד עם נתונים טובים אני לא הייתי חושב הרבה ובוחר בה, כמובן שכמו שכבר ידוע השרייד הוא שינוע עירוני מעולה וגם אין בעיה לצאת איתו לכביש המהיר.

פורסם

קודם כל בכל מקרה תבחר רק בידנית.

גם 127,000 בשרייד נשמע לא הגיוני.

לי בזמנו היתה סוויפט ואני יודע שמד הקילומטרים מתאפס ב- 99,999 קילומטר.

כלומר אין יכולת לדעת אם זה 127K או 227K או 327K ...

זה בטוח חשוב, אבל חשוב יותר זה לבדוק את מצב המנוע במכון או במוסך שאתה סומך עליו ולקנות בהתאם.

סה"כ את הסוויפט/שרייד אני מכיר ויודע שאין שם תקלות או מחלות כרוניות ורוב התיקונים לא נוראיים.

ממליץ בחום על סוויפט / שרייד / ג'אסטי . בטוח יש כאלו במצב טוב.

מנוע 1300 ידני (יש אפילו עם הזרקה אני חושב) מטיס את הרכב הזה.

אני החזקתי מנוע 1000 שעבד מצויין והיה מספיק חזק. אפילו נסעתי איתו איזה פעמיים לאילת (עם מזגן).

אלו רכבים שלא עוצרים או נתקעים - מחכים בסבלנות לטיפול שלהם במוסך.

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...