Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להביא חצצית של מג"ב :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין אפשרות לעבור מעל שדה ממוקש ולרסס אותו עם דברים כבדים שכאלה או משהו שיפעילו את המוקשים?

אפשר, אבל למה לבזבז שבויי מלחמה?!:?:evil:

אפשר לעשות הכל.

גם אם ימצאו את המימון, לא ימצאו את הרצון. וגם אם ימצאו את הרצון, אף ראש ממשלה שמכבד עצמו (דהיינו חולם לשמור על הכיסא) לא הולך לגעת בזה עם מוט של 7 מטר וחליפת קרינה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא שאלתי אם יעשו כן או לא, שאלתי מעשית אם יש דרך לפוצץ אותם בכמות במקום לעבור אחד אחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חצצית...:lol:

אולי בהוליווד פיתחו מתקן מתאים עם גלי לייזר-אולטרא-סאונד-תת-קולי עם משפר רזולוציה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קשה לי להגיד את זה, אבל כל מה שצריך זה כנופייה של עוללים אתיופים עם DEW, או במילים אחרות, "תותח מיקרוגל". במקום "דינג!" יש "קא-בום!!!".

אני כבר יכול לשמוע את הפרסומת של "נאכסני חשמן":

"טוסטר מעויינים! טוסטר מחומשים! טוסטר לחבושים! תותח מיקרוגלים! אלטע זאכן, אלטע זאכן! מכונות כיבשה! מייבשי מילים! רק בנאכסני חשמן!!! רק עד יום שני (אבל לא אמרנו של איזו שנה!!!)

פורסם

במלחמת המפרץ (לא רק) השתמשו בפצצות דלק, שכל אחת מהן פשוט מחקה קמ"ר מהמפה.

אין ספק שזה יהיה פתרון אלגנטי ואהוד במיוחד על החברה להגנת הטבע.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קשה לי להגיד את זה, אבל כל מה שצריך זה כנופייה של עוללים אתיופים עם DEW, או במילים אחרות, "תותח מיקרוגל".

מה? :shock:

בשביל מה המיקרו והסיבוכים?

פשוט שלח את הכנופיה לטיול בשד"מ.:twisted:

הייתי מכשיר עברייני מין שמרצים את עונשם לפינוי מוקשים.

אם פינו, אז כל הכבוד להם על תרומתם למדינה שמחזיקה אותם ומטפלת בהם.

אם יכשלו, קשה לי לראות מי יבכה עליהם.

פורסם

חתיכת סוטה, אתה בטח רוצה שישתמשו בדקר שלהם, אה?...

פורסם
מה? :shock:

בשביל מה המיקרו והסיבוכים?

פשוט שלח את הכנופיה לטיול בשד"מ.:twisted:

את זה אפשרי להגיד על כל עבריין. ולפי הפיצוץ אוכלוסין שיש בבתי הכלא בארץ, אני מאמין שכל המוקשים יפונו בצורה כזאת או אחרת :)

in the face

with a chair

פורסם
לא שאלתי אם יעשו כן או לא, שאלתי מעשית אם יש דרך לפוצץ אותם בכמות במקום לעבור אחד אחד.

יש לא מעט אמצעים כאלו ואחרים.

שתי הצורות העיקריות הן :

1. פיצוץ, מפעילים פיצוץ רב עוצמה מעל השטח (יש כמה דרכים לעשות את זה ויש אמצעים יעודיים מבצעיית לכך ) .

2. מכות , על אותו רעיון של ההצעה לזרוק אבנים ממטוס רק שזה רכב שבחזיתו מותקן סרן שעליו קשורות שרשראות עם משקולות בקצה , הוא מסתובב מהר מאוד והמשקולות פוגעות בריצפה ויוזמות את המוקשים .

שתי הדרכים מעולות למעבר כוח צבאי (מספיק בטוח כדי לבצע מהלך צבאי ,ז"א אם אחד כן יפגע המהלך עדיין יצליח).

לא הייתי שולח לשם טיולים שנתיים אחר כך ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

את השיטה השניה אני מכיר וגם ראיתי את זה עובד, אבל בגלל מבנה השטחים בגולן אני לא בטוח שזה אפשרי לביצוע.

in the face

with a chair

פורסם

פשוט וקל.

לחומר נפץ יש ריח.

כלב (או חולדה) לומד לזהות את הריח ולקבל פרס תמורת המציאה.

כלב או חולדה לא יפעילו מטען נ"ט ולא נ"א בעצמם מפאתמשקלם הצנוע.

מצא מוקש? קרא לחבלן לפרקו אל אתר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא יודע אם יצא לך להתנסות בהפעלת כלבים שמריחים חומרי נפץ,לי יצא להתנסות,בכל אופן,כלבי "ריחרוח" עובדים בצורה יעילה רבע שעה עד 30 דקות,מעבר לזה הם חייבים הפסקה של לפחות 10 דקות מנוחה.

חלק ניכר מהכלבים האלה הם כלבי רועה גרמני,זה לא בדיוק כלב של 10 קילוגרם, מעבר לא זהיר של כלב כזה על מוקש יכול ליזום אותו (בייחוד אם המוקש הזה כבר שוכב איזה 20 שנה והקרקע מעליו נסחפה עם הזמן ועכשיו הוא עוד יותר קרוב לפני הקרקע).

שורה תחתונה עם כמה שאני מנסה להתאמץ כדי למצוא סיבה ראוייה לכך,המוקשים ברמה לא ייפונו,לא עם פצצות דלק-אויר,לא עם כלי רכב,וכנראה שלא עם חיילי ההנדסה,לפחות לא בתנאי ה(חוסר) בטחון שיש בצפון,כאשר המלחמה הבאה נראית קרובה מתמיד, הג'וק האיראני מפציר באסד ג'וניור למחוק אותנו אחת ולתמיד ומנגד יש כאלה שקוראים לתת את הגולן לסורים תמורת שלום.

אני אומר דבר פשוט,אם כבר מחליטים לתת את הרמה לסורים,אז למה לא "לזרוע" עוד כמה שדות מוקשים לא מסומנים על הדרך כמחווה של רצון טוב,הרי גם ככה עם דף הנייר עליו יחתם הסכם השלום עמם (אם וכאשר,ובעז"ה שלא יהיה) יהיה אפשר רק לנגב את התחת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פשוט וקל.

לחומר נפץ יש ריח.

כלב (או חולדה) לומד לזהות את הריח ולקבל פרס תמורת המציאה.

כלב או חולדה לא יפעילו מטען נ"ט ולא נ"א בעצמם מפאתמשקלם הצנוע.

מצא מוקש? קרא לחבלן לפרקו אל אתר.

ירון

ירון,

רעיון מצוין (כלב חולדה)שגם עובד בשטח, היה גם ישראלי אחד שהצליח לאמן עז גמדית למטרה הזאת והיום דוקא מתרכזים בחזירים.

מה שבאמת מדהים אותי הוא ששנים מסתובבות שם פרות ולא דורכות שום מוקש, ילד קטן בן 11 ששוקל בערך כמו האנטרקוט של הפרה מגיע וישר מפוצץ על עצמו מוקש.

מעבר לוויכוח אם היה שילוט או לא, פשוט חוסר מזל משוועה.

• תוכן חדש...