Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נגן לא בידיוק נגן אבל משהו שאפשר לשלוט איתו על מגבר .

אני לא יודע כמה preout הוא מוציא , יש אפשרות לבדוק את זה עם רב מודד או משהו ?

וגם א קשום עליו כלום

תודה..

פורסם

משהו שאפשר לשלוט איתו על המגבר?

תהיה יותר ספציפי - איזה חברה ה"נגן" הזה? רשום עליו דגם?

אנחנו לא נביאים:-)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

זה לא בידיוק נגן , אני פירקתי מגבר ממערכת 2.1 שהייתה לי

והוצאתי ומיציאה של אוזניות למגבר של אוטו ואני רוצה לדעת כמה ה preout של היציאה של האוזניות .

פורסם

לא משנה איזה נגן זה

חבר לכניסה של סקופ (אוסילוסקופ), תעלה ווליום כמעט עד הסוף ותבדוק מתח peak-to-peak.

או עם רב-מודד עם יכולת מדידת AC RMS - תיגע במגעים (עם כאבל 3.5 ממ ל3.5 ממ) ותכפיל את התוצאה שאתה רואה ב1.414 (שורש 2).

בכיף

פורסם

ניסיתי אבל אין לי גישה איך להגיע לבתוך ..

מה אני עוד יכול לעשות עם רב מודד

אבל יש לי את הלוח עוד מעט אני גם יעלה תמונות .

פורסם

אתה לא צריך את ה"בתוך"

חבר כבל RCA או PL או מה שזה לא יהיה ביציאה שלך, ותיגע בקצה השני שלו עם סקופ/מולטימטר

oziroo: זה לא נכון בכלל מה שכתבת. נגן שעובד על בטריה AA של 1.5V (או אפילו 1.2V אם היא NIMH) יש בתוכו DCDC שמעלה את המתח ל3V בערך לפעולת הרכיבים והמגבר הפנימי.

פורסם
אתה לא צריך את ה"בתוך"

חבר כבל RCA או PL או מה שזה לא יהיה ביציאה שלך, ותיגע בקצה השני שלו עם סקופ/מולטימטר

oziroo: זה לא נכון בכלל מה שכתבת. נגן שעובד על בטריה AA של 1.5V (או אפילו 1.2V אם היא NIMH) יש בתוכו DCDC שמעלה את המתח ל3V בערך לפעולת הרכיבים והמגבר הפנימי.

צודק

שכחתי ממגבר פנימי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

שמדדתי כל פעם זה קפץ לי ,ושינה מספרים

אז לקחתי את התוצאה הכי גבובהה שהיא 5.25 במתח AC

הכפלתי ב-1.414 יצא לי 7.4235

ככה עושים ?

• תוכן חדש...