Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את הרכב הנ"ל

יש בוקסות גומי בתושבת אלטרנטור - צירפתי תמונה של הבוקסה.

בחברה UMI אין וגם בחנויות החלפים ביצחק שדה אין

אחת הבוקסות בלויה והרכבתי אותה ב180 מעלות סיבוב כדי שהיא תישחק גם מצידה השני.

תודה

img_233.jpg

פורסם

בדוק אצל "עלמה" ברחוב תושיה בת"א.

הם בעיקרון משפצים אלטרנטורים (גם של ענתיקות), אולי הם יאותו למכור גם חלקים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

החניתי את האוטו ליד עלמה ופירקתי את האלטרנטור ונתתי לעלמה (יותר נכון למנשה) לשפץ את האלטרנטור.

לאחר מכן הרכבתי את האלטרנטור חזרה, החליפו ווסת ומיישר.

יש לי הכרות עם מנשה עצם היותי עובד בחברה שעובדת עם עלמה באופן קבוע

אין למנשה כזה דבר והוא הפנה אותי לחברה וגם בחברה לא היה

בכל החנויות ביצחק שדה לא היה.

הצילו :cry:

פורסם

אני מצרף שרטוט של המכלל והמיקום של הבוקסה,

בשרטוט כנראה שזה אלטרנטור 70 אמפר (ללא מזגן) ולכן הבוקסות דקות יותר, אצלי אלטרנטור 90 אמפר ולכן הבוקסות עמוקות יותר כמו בתמונה שנתתי קודם.

תודה

alt bush pic.JPG

img_233.jpg

פורסם

נילון לא יחזיק. נסה ב IRPC בברקן. הם מפעל לגומי שמייצר הרבה חלקים לתעשיית הרכב ויכול להיות שיש להם משהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו מה הבעיה?"הראש הישראלי"קומבינות.קח צינור גומי עים חור פנימי וקוטר חיצוני מתאים ותחתוך ,ולסיום דסקית גומי (אולי אטם של אינסטלציה משהו)בשום פנים לא אוקולון.

פורסם
נו מה הבעיה?"הראש הישראלי"קומבינות.קח צינור גומי עים חור פנימי וקוטר חיצוני מתאים ותחתוך ,ולסיום דסקית גומי (אולי אטם של אינסטלציה משהו)בשום פנים לא אוקולון.

איך שאני חולה על התגובות האלה, רואים שאין לך יצירתיות.

אוקולון עדיף מהגומי הבלוי שעלול לגרום לרצועה לצאת ממקומה ולעלות על דופן הפולי.

באוקולון משתמשים הרבה לתחליף בוקסות מגומי, כמו במשולשים במתלים ושטנגות ידית ההילוכים ועוד.

אף אחד לא אמר שלגומי הזה אין תפקיד, אבל אין אותו בכל רכב, ואני לא רואה סיבה שאי אפשר להחליף את הגומי הזה באוקולון או חומר אחר שיהיה עמיד יותר.

אצלי ברכב הבוקסה הזו עשויה ברזל והיא ככה באה במקור.

פורסם

באוקולון משתמשים הרבה לתחליף בוקסות מגומי, כמו במשולשים במתלים ושטנגות ידית ההילוכים ועוד.

אף אחד לא אמר שלגומי הזה אין תפקיד, אבל אין אותו בכל רכב, ואני לא רואה סיבה שאי אפשר להחליף את הגומי הזה באוקולון או חומר אחר שיהיה עמיד יותר.

אצלי ברכב הבוקסה הזו עשויה ברזל והיא ככה באה במקור.

אוקולון הוא חומר אחר לגמרי ובעל תכונות אחרות מהגומי.

מיותר לציין שגם גומי זה משפחה גדולה של חומרים בעלי תכונות שונות וקושיות שונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מזכיר לי נשכחות...הבוקסה הזו קיימת גם באופל קאדט/ווקטרה/אומגה משנים 87-91 למיטב זיכרוני.

בזמנו חבר קנה לי בגרמניה חלק מקורי של הייצרן בקישור המצורף.

http://www.pries.de/index.asp

ייתכן שהחלק עדיין במלאי (הייצרן הינו ייצרן OEM עבור OPEL).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...