Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא בדיוק ככה, כי אם הרכב גנוב- חייבים להיות רשומים נתוניו במערכת, ואם יזוייף- אמורים, לפחות תאורטית, לעלות על הזיוף! אז, מבחינה הטכנית לא אמורה להיות כל בעיה בזה! הבעיה אחרת- חלק נכבד מהרכבים שם- נקנו באופן חוקי מבעליהם בארץ, אבל, כאשר הבעלים מוכר את הרכב שלו לרשות- הוא מוריד אותו מהכביש בארץ! אז יוצא, שמי, שירצה ליקנות את הרכב כזה- בעצם רוצה להחזיר את הרכב, שהורד לצמיתות מהכביש, מה שבעיקרון לא ניתן לעשות, מלבד מקרים מאד חריגים. זאת נראה לי הבעיה העיקרית, שבעניין!

אם כך, מדוע יש מניעה לקנות רכב פלסטינאי אשר היה בשטחים עוד מלפני 67' והיה לו רשיון ירדני?

מעבר לזה, אני בכלל לא בטוח שזה יעמוד במבחן בית משפט, בעיקר אם הרכב הוא ישראלי לשעבר (ואני לא מדבר על רכב גנוב, אלא על רכב אשר נמכר כחוק לתושב הרשות). אז כבר שולמו עליו המיסים למדינה, ועל פניו אין צורך לשלם מיסי יבוא על הרכב בשנית.

לע"ד, צריך שיהיה מקרה שיגיע לבימ"ש ויהווה תקדים בנושא.

לא בטוח שהייתי עושה זאת בשביל 1502 BMW (אא"כ יש לי שריטה עמוקה על הרכב), אבל בשביל משהו יותר נדיר (ויש כאלו), זה עשוי להיות שווה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
זה גם קצת תמוה שהמחיר כה נמוך (2000 ש"ח)

א.

המחיר לא כזה נמוך.

הוא ביקש 2 כבשים במקום.

או לחילופין חמור

אין לי כבשים ולא חמור {למרות שאני עובד עם אוכלוסיה המתאימה לתיאור}

הצעתי כסף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
זה גם קצת תמוה שהמחיר כה נמוך (2000 ש"ח)

אגב, האם יש איסור על ייבוא רכב מירדן? וממצרים?

א.

זה כלום, בתא המטען הוא מצרף הפתעה מפוצצת או מנוע מזדה חינם

לכל רוכש בפוטנציה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הוא ביקש חמור? :shock:

רק תגיד את המילה "חמור" ואני מגיע אליך עם משאית עמוסה בחמורים במתנה!

רוב החמורים ביד 2 הם למסירה לאימוץ, המיוחדים והמתופחים נמכרים ב 100-200 ש"ח וההזויים (כנראה גרים ליד הכור בדימונה, יש שם גם חמורים) מפרסמים חמור ב 2000 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי התגובות האחרונות אפשר להבין את הבעיה. אני לוקח חזרה את מה ששאלתי לגבי הסיבות המהותיות מאחורי החוק האוסר יבוא של מכוניות מהרשות הפלסטינית, מפני שהתשובה ברורה. אין סיבה מהותית. יש סיבות רבות אחרות.

פורסם

אתה יודע בגירה,אני לא מקנא במי שתקרה או קרתה לו תאונה עם רכב פלסטיני.

את מי תובעים?

מי ישלם?

מצד אחד המדינה מתייחסת אל הלוחיות הירוקות כאל "עויינים" לא ניתן לקנות רכב כזה ומצד שני נותנת להם לנוע בחופשיות בכישים מסויימים,אני מצפון ירושלים כך שאני רואה אותם המון בכבישים הקרובים,לא בתוך השכונה כמובן אבל לפני מחסום חיסמה שמרחק דקה נסיעה ממרכז פסגת זאב הם נוסעים {זה לא נקרא נוסעים הייתי מעדיף להשתמש במונח:מאבדים שליטה על הרכב באופן תמידי} בחופשיות -אדם,בית אל,ים המלח,כביש 90 מעלה אדומים וכו'.

מישהו נתקל בבעיה כזאת מול השילטונות מבחינת ביטוחים,תביעות וכו'?

שבת שלום.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...