Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכול להיות שירון כאן בפורום?

בעבר הוא היה גולש כאן מידי פעם.

אין לי מושג מה הניק שלו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחריות והייתי מוותר עליה.

תחליט אתה אם שנת אחריות ברכב חדש שווה 20K שקלים.

לדעתי ממש ממש לא.

כמובן בהנחה שמצב הרכב הוא באמת חדש, קילומטרז' לא מוגזם, יד פרטית וכו'.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בשביל 20,000 ש"ח לוותר על אחריות? ברור, זאת לא שאלה בכלל!

כמה ק"מ הרכב עשה? יש לך אחריות לעוד שנה לא?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חבר שלי רכש לפניי כשנה וולבו XC90 מטרייד אין וולבו הונדה.

הרכב הוצע לו ב 125K עם אחריות לשנה, או ב 115K ללא אחריות כלל.

הרכב עבר בזמנו 70,000 ק"מ, טופל בחברה, וגם בבדיקה נמצא במצב מצויין.

חבר שלי קנה את הרכב ב 125K כולל אחריות לשנה, וזה גם המזל הגדול שלו! במשך אותה שנה תוקן הרכב הנ"ל תחת האחריות בעלות כוללת של כ 45K !!! כן כן, אתם קוראים נכון! מזלו הגדול הוא שהוא לא שילם שקל מזה.

אגב, עם תום האחריות (ממש לפניי ימים ספורים) הלך גם הגיר, והעלות היא כ 37K.

זה נמצא כרגע בטיפול מול המוסך היבואן היצרן והסוכנות.

אז למי שחושב שאחריות לא כזו חשובה או שווה, שיחשוב פעמיים!

נ.ב

ראוי לציין לטובה את רמת השירות והעמידה במילה והאחריות שניתנה לרכב הנ"ל! זה לא נלקח כמובן מאליו, במיוחד לא בארץ.

פורסם

חבר שלך קנה רכב ב-125 אלף שקל, ובמשך שנה אחת היו לו תיקונים בשווי של 82 אלף שקל? ואתה אומר שהרכב נקנה במצב במצויין?

פורסם

GTV אם לא שמת לב הרכב שנת 2009 מה שאומר שבמקרה הגרוע ביותר יש על הרכב עוד 8 חודשים אחריות.

דבר שני חבר שלך כנראה נפל על לימון רציני או שמישהו ניסה לסדר אותו בכול מקרה זה לא מעיד על כלום.

רוב הרכבים שתקנה אחרי שהם בילו שנה או פחות על הכביש יציגו אמינות בדיוק כמו רכב חדש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
חבר שלך קנה רכב ב-125 אלף שקל, ובמשך שנה אחת היו לו תיקונים בשווי של 82 אלף שקל? ואתה אומר שהרכב נקנה במצב במצויין?

אני לא יכול לעשות רנטגן לאוטו, במיוחד לא בדיעבד.

אני מספר את העובדות והן :

א. הרכב נרכש מהטרייד אין הנ"ל

ב. הרכב שנת יצור 2004 ונרכש כאשר על מד האוץ 70,000 ק"מ.

ג. לרכב ספר טיפולים ותיעוד מלא מיומו הראשון ממוסך מורשה, לכן ניתן גם לאמת את הקילומטרז' שלו כאותנטי.

ד. ישנן קבלות על כל הטיפולים והתיקונים שנעשו (על חשבונם) והן בדיוק בסכומים שצויינו.

ה. הרכב נבדק במכון בלתי תלוי, וגם במוסך מורשה וולבו הונדה שאינו קשור לאותו טרייד אין ושהחבר שלי מטפל אצלו שנים ובכל זאת לא התגלו רוב התקלות שבאו מאוחר יותר.

הנקודה היא לא אם חבר שלי קנה רכב לימון או פטרוזוליה, הנקודה היא שאחריות היא דבר חשוב מאוד! לפחות בד"כ...

אגב - גם אם מישהו ניסה "לעבוד עליו" במכירה, הריי שהוא ירה לעצמו ברגל ויצא שכרו בהפסדו, אז לא הייתי קורא לזה בדיוק "עבדו עליו":wink:

פורסם

הכל ענין של סטיטיסטיקה. אין שום סיבה הגיונית לשלם עבור אחריות לרכב יחסית חדש עם קילומטראז' נמוך 10K עבור אחריות לשנה. המקרה של הוולוו אינו מייצג והוא כנראה חריג לרעה. שהרי אם תאמר שמדובר בהוצאות אחזקה וטיפול נורמליות לאוטו כזה, אסור לגעת בו ללא אחריות מלאה לכל משך חייו.

• תוכן חדש...