Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שקרא אתמול ידיעות אחרונות וכמובן את מוסף ממון היה יכול לראות את המבחן שנערך בקרב המשפחתיות 1,600 שבהם נחכו שברולט קרוז מול רנו פלואנס, פולקסווגן ג'טה וקיה פורטה.

אני אסכם ואומר שהמשפחתית שזכתה זו הייתה... שברולט קרוז.

אני מצטט את הפסקה האחרונה שמסכמת את הכל (מכיוון שהסורק לא עובד):

"הג'טה והקרוז הן הפיינליסטיות. הגרמניה תשרת הכי טוב את חובבי הנהיגה ואת חובבי הסטטוס. מרתק לראות איך גיר חדש ומוצלח משדרג כל כך משפחתית שבלעדיו הייתה אפורה למדי ושתא הנוסעים שלה מביך בשממה שלו.

הקרוז אולי לא השקיעה כמוה בשיעורי התעמלות, אבל שולפת כמה טריקים בגיאוגרפיה ובידיעת הארץ. היא יודעת לספק טוב יותר את הפאר, המרווח, והנוכחות שחשובים לרבים כל כך בארץ. לא הכי מהנה, מהירה אבל הכי ישראלית.

ולכן היא המנצחת גם הפעם".

נלקח מידיעות אחרונות מוסף ממון יום שלישי 26.1.2010

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יסלח לי הכתב הנכבד של ידיעות , אבל לקבוע שהקרוז עדיפה על שלושת הרכבים האחרים זה פשוט לא מריח טוב.

השברולט היא רכב בינוני לכל היותר, אין לה מה להציע מול ה 3 האחרות מלבד לפוזה לחובבי הזאנר.

שלושת האחרות טובות הרבה יותר, לטעמי הפורטה היא בהחלט הפתעה לטובה ואני בהחלט שוקל לקחת אותה בעיסקת הליסינג הבאה שלי.. (ושוקל בינה לבין האוקטביה 1.2)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קראתי וזה רחוק מלהיות מבחן.

אין פירוט על התכונות החזקות והחלשות של כל אחת ופרט להשוואת ביצועים וטעם אישי של הבוחנים (ללא פירוט) אין במבחן הזה כלום.

ברור לחלוטין שאין רכב מושלם בסכומים הנ"ל ולכן כל רוכש רכב יצטרך לבדוק בעצמו מה הכי מתאים לו כי לכל אחד חשובים דברים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפורטה והקרוז מציעות את האיבזור הרב ביותר בקבוצה, ולכן לדעתי הן אמורות להיות בראש המדרג

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
הפורטה והקרוז מציעות את האיבזור הרב ביותר בקבוצה, ולכן לדעתי הן אמורות להיות בראש המדרג

איבזור אינו אמת מידה בלבדית הקובעת את טיבו של הרכב , יש עוד הרבה גורמים אחרים שאמורים להשפיע הרבה יותר.

אני מניח שנושאי בטיחות, נוחות, ומרחב אינם בראש מעיניך , שלא לומר התנהגות ויכולות הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
היא יודעת לספק טוב יותר את הפאר, המרווח, והנוכחות שחשובים לרבים כל כך בארץ. לא הכי מהנה, מהירה אבל הכי ישראלית... ולכן היא המנצחת גם הפעם".

מאחר ואין סריקה של הכתבה ואין בידי את העיתון אני מניח שמדובר הג'טה החדשה?

אם כן, אז בכל אספקט קיים והגיוני, דייהו קרוז נחותה מהג'טה (את הרנו והקיה אני לא מכיר טוב ולא יכול להעיד עליהן כלום), כנראה שיש עדיין מספיק דבילים שחושבית שהסמל שעליה נכון (הוא ממש לא) ושהסמל הזה מסמל מעמד כל שהוא (זה היה נכון בשנות ה 60-70 שרק קבלני בניין ועשירים היו נוהגים באמריקאיות), אז אם לשכן יש מזדה 3 ולי יש שברולט, אז אני מנקר לו עיניים ולכן היא הכי ישראלית ולכן היא מנצחת. :shock::x

אבל במבחן המציאות,לדעתי האישית, אין שום פרט טכני,מכני,בטיחותי,קוסמטי (או כל חלק אחר) שאני יכול למצוא את עצמי נוהג בג'טה ואומר לעצמי "שיט, למה בחרתי בג'טה, אין לי פה XYZ טובים כמו בקרוז"

ולהזכירכם, אני ממש לא אוהב את רכבי VW, אבל אי אפשר לקחת מהם את מה שיש להם, בטח ובטח שיצרן קוריאני כושל שנעזר בטכנולוגיה של יצרן אמריקאי כושל לא יצליחו לעשות את זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי זכרוני, הסיבה היחידה שהקרוז הועדפה על-פני הג'טה במבחן המדובר היא כי בג'טה אין שום איבזור ובקרוז יש איבזור מכובד כבר בגרסת הבסיס.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
פאר ונוכחות? על מה הוא מדבר? היא נראית כמו מזדה 3.

השברולט קרוז נראת פי 17 יותר יפה מכל רכב אחר בתקציב .

פורסם
קראתי וזה רחוק מלהיות מבחן.

אין פירוט על התכונות החזקות והחלשות של כל אחת ופרט להשוואת ביצועים וטעם אישי של הבוחנים (ללא פירוט) אין במבחן הזה כלום.

ברור לחלוטין שאין רכב מושלם בסכומים הנ"ל ולכן כל רוכש רכב יצטרך לבדוק בעצמו מה הכי מתאים לו כי לכל אחד חשובים דברים אחרים.

אם קראת את הכתבה יכלת לשים לב שעל כל דגם דובר בנפרד ולא דיברו בכלליות ועל כל דגם צויין המגרעות והיתרונות שלו ולא דובר אך ורק על היתרונות אלא צויין עוד דברים חוץ מיזה.

מאחר ואין סריקה של הכתבה ואין בידי את העיתון אני מניח שמדובר הג'טה החדשה?

אם כן, אז בכל אספקט קיים והגיוני, דייהו קרוז נחותה מהג'טה (את הרנו והקיה אני לא מכיר טוב ולא יכול להעיד עליהן כלום), כנראה שיש עדיין מספיק דבילים שחושבית שהסמל שעליה נכון (הוא ממש לא) ושהסמל הזה מסמל מעמד כל שהוא (זה היה נכון בשנות ה 60-70 שרק קבלני בניין ועשירים היו נוהגים באמריקאיות), אז אם לשכן יש מזדה 3 ולי יש שברולט, אז אני מנקר לו עיניים ולכן היא הכי ישראלית ולכן היא מנצחת. :shock::x

אבל במבחן המציאות,לדעתי האישית, אין שום פרט טכני,מכני,בטיחותי,קוסמטי (או כל חלק אחר) שאני יכול למצוא את עצמי נוהג בג'טה ואומר לעצמי "שיט, למה בחרתי בג'טה, אין לי פה XYZ טובים כמו בקרוז"

ולהזכירכם, אני ממש לא אוהב את רכבי VW, אבל אי אפשר לקחת מהם את מה שיש להם, בטח ובטח שיצרן קוריאני כושל שנעזר בטכנולוגיה של יצרן אמריקאי כושל לא יצליחו לעשות את זה.

לפי דעתי ואני הכי אובייקטיבי שיש בעניין המשפחתיות כי אין לי שום דגם בהיצע ה1.6 אני יכול לומר לך שנהגתי על שני הרכבים הללו וואלה, הג'טה אחלה רכב מנוע שלהזכיר שהוא מיושן חלש ורועש ותיבת הילוכים היא היחידה שמצליחה להציל אותו בלי התיבה DSG 7הילוכים הזאת היא לא שווה הסתכלות אלא, אם אנחנו מדברים על הרמות איבזור המפוראות אבל הם כבר יוצאות מהמשוואה.

יותר מיזה לא מצאתי בה כלום לעומת זאת בקרוז אתה רק נכנס לרכב סביבת נהג מרשימה, עם זה באיבזור או בהנדסת אנוש מוצלחת לעומת הג'טה שפשוט בושה רדיו דיסק מעפן בהתקנה מקומית עם 4 רמקולים עוד יותר מעפנים, תא הנוסעים של הג'טה זול ועני הגה מפלסטיק לעמות הקרוז מעור מזגן מכני לעומת מזגן אלקטרוני להמשיך...

אני אומר שבשביל שהג'טה תמכר במחיר שהיא מוצעת היום הם הורידו הרבה באבזור ולא נותן לה שום יתרון, על מכונית אחרת מהסגמנט אלא אם מישהו אוהב לנסוע מהר וכן הג'טה תפורה עליו ותו לא.

הקרוז אולי לא פנינה אבל היא גם לא חרא היא בטיחותית 5 כוכבים, מרווחת, מפוארת ויש עליה פוזה אז אני לא חושב, שהיא על הפנים אבל גם לא כמו שאתם חושבים עליה.

פורסם

י.ל

הג'טה עדיפה בכל אספקט על השברולט.

אתה מתכוון להגיד לי שבאמת היית קונה רכב קוריאני מאשר רכב גרמני?

ללא שום קשר לארץ המוצא של הרכב, כל מה שקשור לרכב נטו, הג'טה עולה ברמה ויותר מאשר הקרוז.

נוחות? איבזור? אתה קונה בית או רכב?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
י.ל

ללא שום קשר לארץ המוצא של הרכב, כל מה שקשור לרכב נטו, הג'טה עולה ברמה ויותר מאשר הקרוז.

אני אענה לך בכנות לא הייתי קונה לא את הג'טה ולא את הקרוז כי הם לא מעניינות אותי ואלה לא רכבים לרמה שלי פשוט כשנהגתי, על שני הרכבים האלה אני יכול לומר לך שהרכב שהעדפתי יותר זה את הקרוז לעומת הג'טה שחוץ מהמנוע הנמרץ בזכות התיבה, היא לא שווה כלום אם אנחנו שוב מדברים על רמות גימור גבוהות ששם אין ויכוח וסתם לידע כללי הג'טה הוא לא גרמני אלא מיוצר במקסיקו סתם שתדע.

פורסם
י.ל

כרגע קיבלת הסבר מפורט שקרוז יותר נוחה, מפוארת, מאובזרת ובטיחות. איך בדיוק הגעת למסקנה שג'טה טובה יותר?

פורסם

יאללה מכות!!:x

לא סתם (אני מרגיע את עצמי8))...

עכשיו ברצינות, מכוניות אלו מיועדות למשפחה ממוצעת (2.4 ילדים) או לפלח הליסינג,

בקשר למשפחתיות המבחן היחיד הוא מבחן התומאה, כלומר, מי תימכר הכי הרבה עפ"י נוחות(הכוונה לצריכת דלק, מרווח פנימי,

ותדירות ביקור אצל הרופא...) לבעלי המשפחות.

בקשר לליסינג אין מה לחשוש, המאזדה תשלוט בשוק לפחות עוד שנה:-D.

בכל מקרה, מי שמקבל אחת מהן כרכב ליסינג, איך אומרים - "סוס שמקבלים במתנה לא בודקים לו את השיניים" גם אם במקרה

הזה מדובר ביחמור...:wink:

חולה רוח - תמיד עם חלון פתוח...

• תוכן חדש...