Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון וסיום מבחינתי:

ככה אני חושב שצריך להיות.

כמה אתה מקציב למטרה ומה יספק אותה הכי טוב במחיר הנ"ל.

תודה על התיקון וביי לת'רד הזה.

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה? :shock:

אתה תמליץ על מיאטה למשפחה עם 4 ילדים או שקודם תבדוק מה הצרכים שלהם מעבר לרצונות של 200 כ"ס ו 8 ל 100 (תבדוק בהודעה הקודמת שלי על ההבדל בין צרכים לרצונות)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מאלץ לחזור לת'רד.

8)

אם הצורך ברכב הוא להסיע 4 ילדים אבל אין לך גרוש על התחת אז אתה קונה לכולם כרטסייה.

אבל אם יש כסף אתה בודק מה יסיע אותם ויכנס במחיר ולא איזה הכי טוב מבחינתך

ופה נכנס מה כל אוטו עושה, בשביל אותו כסף.

בדיוק כמו שאמרתי מקודם.

מבחינתי אני אקח את הוואן הכי בטוח שיש. ואם אמצע בארץ אז סטיישן.

ולא פ'גרו קינג כמו שכמה יטענו שהוא יותר בטוח. "כי מה הוא יותר גבוהה, אתה מלך על הכביש".

חחחחח....

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם
צר לי, אבל אני לא מכיר את האדם (והאמת, אני מפקפק בכיום שלו) שעושה את החשבון הזה.

כמו שאומר הילד שלי בן השנתיים וחצי: "הנה אני" :-)

אז אולי הרמה המוטורית שלי היא של בן שנתיים וחצי, אבל יש משהו בדבריו של הבחור הצעיר (צעיר ממני ב- 10 שנים ;-) ). כשאני חיפשתי רכב, נכון שהלכתי על קטגוריה מסוימת (משפחתי 5ד', קומפקטי עם פלפל) אבל גם בדקתי בהחלט את ה- 320, שהייתי מוכן למתוח בשבילה את התקציב אם היה לה קצת יותר כוח, ואם המבצע המטורף של STI ב- 220K היה מתרחש באותה עת (ולא חודשיים אחרי), אז גם היא היתה נשקלת בכובד ראש, על אף שיש פה ויתורים במישורים של נוחות, למשל.

רוצה לומר, יש מסגרת של כסף, אתה יודע מה אתה רוצה (בערך), ואז אתה בודק מה יש גם בשוליים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. אכול-את-האבק-שלי הופך להזוי יותר ויותר מרגע לרגע. not making any sense, כמו שאומרים בשפתך.

ב. bar72 - מצטער, אבל זה מה-זה לא אמין כשאתה אומר ששקלת STI בכובד ראש, ובסוף הלכת על גולף 160. מקסימום פלטת מתחת לשפם "STI נשמע מגניב רצח", אבל מהר מאוד התעשתת ונזכרת שיש משפחה וילדים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. אכול-את-האבק-שלי הופך להזוי יותר ויותר מרגע לרגע. not making any sense, כמו שאומרים בשפתך.

ב. bar72 - מצטער, אבל זה מה-זה לא אמין כשאתה אומר ששקלת STI בכובד ראש, ובסוף הלכת על גולף 160. מקסימום פלטת מתחת לשפם "STI נשמע מגניב רצח", אבל מהר מאוד התעשתת ונזכרת שיש משפחה וילדים :wink:

רוני

נו, כתבתי שלא יכולתי אפילו לשקול אותן, כי המבצע של הנחת ה- 100K היה אחרי שכבר קניתי את שלי. אבל כמו שאשתי הסכימה לשירוקו רק כדי לטפל במשבר ה- 40 המקדים שלי, היא היתה מסכימה גם לזה. אישה נהדרת ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין לי מושג מי אתה ושיישאר כך, אבל את הזלזול תשאיר אצלך, קודם כל עד לפני חודשיים עמדתי בדילמה בין הקרוז לבין עוד כמה מתחרות, ולבסוף בחרתי לעזוב את הקרוז רק מסיבות הגיר וירידת הערך. מסתבר שיש אנשים שקיימים אצלהם 120K ומתלבטים בין הדילמות, אז את האמונות שלך בנוסף לזלזול עדיף ולא תוציא.

בסופו של דבר החלטתי להשקיע בצרפתייה, והתמורה שקיבלתי היא רכב בעל אבזור ונוחות בתמורה למחיר.

אופטרה הייתה לי בעבר במשך 4 שנים, פרט לספיגת ערך אסטרונומית שעל כך אני מצטער, היא הייתה רכב מאוד מפנק.

ולאוריאל - ייתכן ובאמת הקרוז שלכם היא לימון, כיוון שיצא לי לנהוג לא פעם ולא פעמיים על קרוז ליסינג שנמצאות כבר קרוב ל5 חודשים על הכביש, איכות החומרים עדיין מצויינת והרכב למרות שהוא 1600 הוא נותן המון תמורה למחיר.

אז מה היה לנו:

1. לא קנית קרוז בגלל ירידת הערך - זה מה שאמרתי, שבגלל ירידת הערך הלקוח הפרטי לא יקנה קרוז.

2. אתה טוען ששברולט אופטרה רכב מפנק- מה לעשות, זו דיעה די ייחודית פה בפורום, כל פעם שמישהו מנסה לשאול בפורום ייעוץ לפני רכישת רכב לגבי אופטרה הרכב סובל חרפות וגידופים.

ובקיצור, לא מבין מה אתה רוצה.

• תוכן חדש...