Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dupont teflon car wax - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוואקס המדובר הוא Dupont teflon car wax

מישהו כבר השתמש בו??

האם הוא נחשב כוואקס טוב?

ועוד משהו קטן אני גר בראשון מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו? ומה המחיר שלו?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

שלום,

רכשתי את הווקס הזה בחנות אוטו דיפו בחדרה לפני כחצי שנה.עלותו-74 ש"ח.תמצא אותו בכל סניף של אוטו דיפו.

אין לי עוד ניסיון עבודה עם ווקסים אחרים וזהו הווקס הראשון שהשתמשתי בו לרכבי.

הווקס נקנה עם שמפו לרכב של dupont בשם dupont teflon auto wash.

השתמשתי בו גם על הרכב של החברה שלי,וגם על הרכב שלי.

הווקס הזה בעיני נחשב לטוב.אמנם אחרי שמורחים אותו קשה לבצע הברקה כי הוא מאוד נצמד,אך התוצאות הסופיות משביעות רצון לפי דעתי.הווקס האחרון שעשיתי לפני 3 חודשים מחזיק עד עכשיו וצריך לחדש אותו.הווקס מחזיק טוב גם עם אבק ולכלוך,והוא נצמד טוב לרכב.

ממבחנים שקראתי באינטרנט,הוא נחשב לסביר מאוד,יש בו קרנאובה (שעוות דקלים) בכמויות טובות.אם אתה מעוניין בשם נוסף,יש את SIMONIZ שהוא נחשב לטוב מאוד,ויש את TURTLE ששמתי לב שגם אנשים פה מאוד אוהבים.הסיבה שקניתי אותו היא שדופונט היא יצרנית הצבעים לרכב.. (כך שסביר להניח שהם יודעים מה הם עושים עם הווקס שלהם).

פורסם

מצויין תודה רבה!

עכשיו שאלה נוספת,אתה יודע אם הוואקס הזה מתאים לצבע מטאלי??

ושוב המון תודה,עזרת לי מאוד!

פורסם

אם כתוב עליו שהוא מתאים למטאלי, אפשר למרוח על מטאלי. רק רצוי ליתר ביטחון לבדוק זאת במקום נסתר לפני.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הצבע של מכוניתי הוא צבע מטאלי ואני משתמש בווקס הזה-אז אני מניח שהוא לצבע מטאלי.

אם אתה רוצה להיות רגוע,קרא את הוראות היצרן. במידה ולא מאוזכר שם איסור על שימוש על צבע מטאלי-הווקס בטוח.

תהנה מהטיפול,אין כמו לראות רכב נוצץ אחרי השקעה של כמה שעות טובות 8)

פורסם

לדעתי הווקס הזה ובגדול כל מוצרי Dupont הם מעולים.

הבעיה, לדעתי לא תמצא אותו כרגע, במיוחד לא באוטודיפו. לספק יש איזשהי בעיה עם הזכיין שמייצר את החומרים ולכן כבר זמן ארוך אין אותו במלאי.

אם תמצא אותו איפשהו, אז זה יהיה רק במזל, סחורה שנשארה מהפעם האחרונה שהיא הגיעה.

פורסם
לדעתי הווקס הזה ובגדול כל מוצרי Dupont הם מעולים.

הבעיה, לדעתי לא תמצא אותו כרגע, במיוחד לא באוטודיפו. לספק יש איזשהי בעיה עם הזכיין שמייצר את החומרים ולכן כבר זמן ארוך אין אותו במלאי.

אם תמצא אותו איפשהו, אז זה יהיה רק במזל, סחורה שנשארה מהפעם האחרונה שהיא הגיעה.

מדוע?בכל ביקור שלי בסניף אוטודיפו (בין אם זה בחדרה או חולון) אני מוצא מלאי שלו על המדף..

• תוכן חדש...