Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם ובמיוחד לך דריש,קודם כל תודה רבה על העצות שלכם והעזרה אז נתחיל מיזה שלא באתי ושאלתי את ההורים

שלי אים הם ''מסכימים לי'' לצאת אים בחורה יותר מבוגרת ממני,אני זה שמחליט וקובע ועושה מה שבא לי ככה שאין כאן סוג

של וויכוח או החלטה לגבי החיים שלי מצד ההורים,אין ספק שההורים תמיד יכולים לתת את הדעה שלהם בנושא אבל בסופו של דבר אני זה שקובע.

שוב אני העליתי את השאלה הזאת ואת ההיתלבטות הקשה שלי רק בגלל נושא הקמת המישפחה ולא יותר מיזה!!

אני מאד מעוניין בבחורה הזאת רק הבעיה היא שאני לא יודע אים בגיל 38 39 בערך במידה וניהיה ביחד ונירצה להקים מישפחה

היא תוכל להיכנס להריון.

שוב תודה לכולם ושבת שלום מה שכן אתם אנשים מיוחדים וטובים שבאמת עוזרים לי להחליט

מה לעשות שאני מזל מאזניים....:oops:

לילה טוב לכולם!

imprza new age

פורסם

אם הבחורה בת ה-35 רוצה ילדים ומשפחה, ניתן להניח שהיא לא תמתין לך עד גיל 39 שתחליט אם היא האחת או לא.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

שאלות ומחשבות יש לכולם - בפועל אתה צריך לדעת ולהרגיש את התשובה הנכונה .

אם זה הדבר הנכון לך על זה , וכל הבעיות יהיו קטנות ולהתמודד איתן אם יבואו יהיה עם חיוך .:lol:

אבל - אם זה לא זה , כל בעיה קטנה אתה תעשה ממנה סיפור , והסביבה החברתית שלך תרגיש את החששות שלך , וישבו לך על הראש .

אם אתה באמת רוצה אותה - לך על זה ,, ודחוף את התלבטויות ל ,,

תן לקשר עוד קצת זמן עם חיוך ורצון אמיתי , ואם זה הדבר הנכון - לך על זה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה תודה? אנחנו רוצים הזמנה לאירוסים, לחתונה, לברית וליום הורים הראשון בביה"ס ממלכתי ממלכתי דתי 'מוריה'.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אל תשכח להראות לה בפגישה השלישית את הדיון הזה. אני בטוח שהיא מאוד תעריך אותך אם היא תדע שלמרות ההתלבטויות הקשות שהיו לך, בסוף החלטת לתת לה צ'אנס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה כבר לא גר או מתכנן לגור עם ההורים,

שיקול של הורים בעסק הזה הוא מאוד גרוע כי אתה בסופו של יום חוזר הביתה והיא מחכה לך , איתה אתה תצא (אמור לצאת) חבחות ולבנות חיים משותפים

אסור לך לתת להורים שלך אם הם נגד זה להתחיל להעיב על היחסים , ואם זה מה שהולך להיות , תפוס מרחק מהם.

גם אני מזל מאזניים ואני גר בדירה לבד ואני הרבה יותר צעיר ממך, ככה שזה שאתה מזל מאזניים ממש לא קשור , הכל בראש שלך. תפוס החלטות בוגרות ואמיצות אם אתה עדיין גר עם ההורים תעזובב את הבית ותעור לדירה לבד , כמה שזה קשה עדיף שאם אתה עדיין עם ההורים קודם כל תעזוב לדירה לבד, ואח"כ תכנס להחלטות גורליות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום לכולם שוב,תאמינו לי שהיא שווה את זה מה שכן אתם צודקים לדעתי במחשבה אחרת לא הייתי אמור לפתוח את השרשור

הזה מיכוון שאני אמור לקחת החלטה בוגרת ויציבה וכאן ניכשלתי לצערי למרות שחשוב לי להקים מישפחה אים הרבה ילדים.

ESTK אתה צודק בדבריך אכן אני בקרוב מאד יוצא מהבית אני בתהליך של חיפוש דירה מה גם שהיא גרה לבד ואולי נעבור לגור יחד

אני לא אתן להורים שלי להחליט לי דברים אני מספיק גדול להחלחט ולקבל על עצמי דברים מכריעים בחיי.

לצערי יצא לי להכיר הרבה נשים שחיפשו כסף מכוניות הנאות בילויים ואיך לנצל תמיד.

לשימחתי אני בחור חזק אים הרבה אינטואיציות כדי לדעת מי מחפשת קשר רציני ומי לא,והבחורה הזאת מה שמעניין אותה זה להקים מישפחה ויש בה המון רצינות,ומעבר לזה אני מרגיש שאלוהים נתן שוב היזדמנות להיות איתה ואני מאושר מכך.

שוב תודה לכולם ושבוע מבורך לכולכם אתם ניפלאים!

imprza new age

פורסם

מה התחביבים שלה ?

אולי תדע באיזה פורום היא גולשת, ותחפש שם באוף טופיק מה המלצות שהיא קיבלה שם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צוחק איתך.

תאר לך תמצא שרשור שלה בפורום אטף טופיק שבו היא גולשת, שם היא שואלת אם לצאת עם בחור בן 30 שעשה טיפול שתל בשיניים ?

הכל בהומור. מאחל לשניכם בהצלחה.

אם יש אהבה אמיתית 5 שנים לא יפריעו בכלום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...