Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,הכרתי בחורה בת 35 בחורה מדהימה טובה וישרה ומבית טוב שזה הכי חשוב מבחינתי.

עכשיו אני בן 30 וחצי עוד מעט ונושא הגיל קצת מטריד אותי מיכוון שאני רוצה להקים מישפחה כמה שיותר מהר.

אין לדעת מה יתפתח בינינו ואים זה ילך לכיוון חתונה אני חושש שאולי יהיה מאוחר מידי להביא הרבה ילדים כי בכל זאת היא בת 35.

מה אתם הייתם עושים במקומי?

אני מאד מעוניין בה כי היא בחורה מיוחדת אבל שוב פעם הגיל משחק כאן תפקיד או שלא......

ההורים שלי נגד זה כי אימא שלי רוצה נכדים והיא אומרת שבגיל 40 כבר קשה להיכנס להריון.

מקווה שתעזרו לי אני מאד מבולבל ולא רוצה לפספס היכרות אים מישהי מיוחדת.

תודה לכולם.

imprza new age

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם הגיון עקום קשה להתווכח.

הייתי אומר שתלך על זה, אבל אם היא באמת בחורה איכותית, אז כנראה שמגיע לה משהו יותר טוב ממך ומהמשפחה המתוסבכת שלך.

כאילו, ממתי בחורה בת 35 הפכה להיות "סחורה פגומה"? כל התיאור שלך נשמע כמו מכירה פומבית בחוות בקר.

פורסם

חבר בן שלושים שלי הכניס להיריון בטעות מישהי בת 35, מצפים לתאומים בקרוב :roll:

לך על זה טייגר!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דריש ידידי,אני אני לא רואה למה לא לקחת שיקולים כאלו בחשבון? זה לא שיקול של אוהב את צבע השיער או את צבע העיינים,אני לא חושב שכוונת פותח השרשור הייתה להתייחס לבחורה כ"סחורה פגומה".

בכל מקרה,דעתי היא שבגילאים כאלו בדרך כלל ,אנשים הם "ממוקדי מטרה" שזה אומר שנשים וגם גברים שבאמת רוצים להתחתן ולהקים משפחה,לא מותחים את שלב החברות יותר מדי אלא בדרך כלל תוך שנה כבר יודעים אם זה בן זוג שמתאים לחתונה ולחיים משותפים והקמת משפחה. לפי התאוריה שרשמתי,יש לכם מספיק שנים להביא ילדים במידה ותחליטו שזה זה.

אני מכיר לפחות 2 זוגות שהתחתנו בגילאים מאוחרים יחסית,ותוך 5,6 שנים תקתקו חתונה ,בית ו3 ילדים.

תהיה אופטימי:-D.

שבת שלום לכולם.:-D

פורסם

דריש אני לא מבין למה אתה מדבר בצורה כזאת,אים בא לך לעזור בכיף אים לא אז אל תעליב בבקשה.

אני לא היתכוונתי חס ושלום שהיא סחורה פגומה חס וחלילה אלא נושא ההקמת מישפחה עומדת לנגד עיני זה הכל.

אים למישהו יש ניסיון בזה אני אשמח לשמוע ממנו דעה,בינתיים תודה רבה לכולם!!!

imprza new age

פורסם

לדעתי זה לא מאוחר. האשלה היא כמה ילדים אתה רוצה ומה הבחורה חושבת בעניין.

היום יש מגמה של איחור הרבה יותר גדול בגיל הכניסה להריון, וגם אתה חי במדינה שכל נושא רפואת הפריון עומד אצלה במקום גבוה מאוד באופן בלתי פרופורציוני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עם הגיון עקום קשה להתווכח.

הייתי אומר שתלך על זה, אבל אם היא באמת בחורה איכותית, אז כנראה שמגיע לה משהו יותר טוב ממך ומהמשפחה המתוסבכת שלך.

כאילו, ממתי בחורה בת 35 הפכה להיות "סחורה פגומה"? כל התיאור שלך נשמע כמו מכירה פומבית בחוות בקר.

ז'קונט,

אתה יורד לפסים אישיים

תקליל

GOT סחוג?

פורסם

העצה שלי - תתחיל עם זה.

הרי גם ככה ברוב מערכות היחסים מתחילות בזה שאתה חושב שהיא שונה ומיוחדת ואחרי כמה זמן אתה מגלה שלא.

אז יש לך כאן מצב של - WIN WIN.

אם אתה זורם ורואה שזה לא זה, לא תחיה עם תחושת אכזבה.

אם אתה זורם ואתה רואה שזה מתאים אז כבר תדע עם עצמך אם זה מספיק טוב על מנת להמשיך את זה.

איך אומר הפתגם? קודם עושים ואז מתמודדים עם התוצאות. :lol:

פורסם

קודם כל, מתנצל אם פגעתי במישהו, אני אשתדל להתנסח יותר בזהירות.

אין ספק שהשיקול הגיוני ונכון, אבל מה לעזאזל בחור בן 30 צריך את אמא שלו שתקבל בשבילו החלטות כאלה? ולמה בגיל הזה הוא עדיין "מבולבל" ופונה להורים שלו בשאלות כאלה? במיוחד לאמא. (אבא עוד הייתי מבין...) אני לא טוען שמדובר באנשים רעים או טובים, רק מתוסבכים. בדיוק סוג היחסים שאח"כ גורמים לאישה להסתכסך עם החמות וכו'.

בגיל כזה, אם הזוגיות הולכת טוב, אין מניעה להקים משפחה בתוך שנה-שנתיים, אבל קודם צריך להיות אדם בוגר. עם כל הכבוד לדילמה, נראה לי שפותח השרשור עוד לא הגיע לתחנה הזאת. אני מכיר כמה וכמה אנשים עם הורים כאלה, חלקם מתיישרים לאחר הקמת המשפחה, וחלקם מפרנסים את רשתות הטלוויזיה ומופיעים בתכניות ריאליטי.

לא מסתדר לי השיקול ההגיוני עם הבחור שלא סגור על עצמו. ושוב, למה האמא בכלל מופיעה בשרשור הזה?

פורסם

35 זה ה- 25 החדש !!!

גם במה שנוגע להריון ולידה בגיל המעבר.

תחיל ותראה אם היא באמת מיוחדת כמו שאתה חושב, אם כן, לדעתי הגיל עדיין לא משחק תפקיד. (אלא אם כן אתה רוצה 6 ילדים ויותר)

פורסם
מה אתם הייתם עושים במקומי?

1. קודם כל, הייתי הולך להתייעץ בפורום רכב. זה ה-מקום לדסקס בו סוגיות מאוד אישיות וגורליות.:roll:

2. כל זמן שאני לא בן 40, הייתי שואל את אמא מה דעתה לפני כל צעד אישי ומקבל חותמת אישור.

3. אשתי מבוגרת ממני בכמעט 7 שנים.

4. ושיקסע.

5 ולא שאלתי אף אחד, ומי שענה למרות שלא שאלתי שלחתי אותו להשתגל (בעברית צחה).

תעשה מה שטוב לך.

אם אתה לא יודע מה טוב לך, לך לדסקס עם פסיכולוג.

זה מה שיש לי להגיד על זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

בעניין אחד אני מסכים עם דריש - תרחיק את המשפחה מהמשוואה הזאת.

זה יוצר לחץ ויכול לגרום לך לעשות צעדים לא נכונים מבחינתך.

לעניינך, הבחורה מוצאת חן בעינייך - תמשיך לצאת איתה כמובן.

אם יתפתח קשר אמיתי בינכם, אתה תבין לבד ומהר מה כוונותיה ומטרותיה לשנים הקרובות, וכך גם היא.

כל זאת בהנחה ששניכם אנשים בוגרים ששמים דברים על השולחן, גם בלי ליצור לחץ לחינם.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בנאדם אתה צריך לעבור לגור לבד ולא עם ההורים.

ועכשיו ברצינות תעזוב את המשפחה בצד תעשה מה שטוב לך

אם אתה מרגיש שהיא מיוחדת, לך על זה אולי יצא משהו טוב לא תדע אם לא תנסה!

בהצלחה

• תוכן חדש...