Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין, איך הכתיבה שלה? היא בעלת תואר אקדמי או משהו כזה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תמהר לעבור לגור איתה יחד ואל תתחיל את הקשר מתוך לחץ חתונה.

תקח את זה בסבבה , לא כאילו זה הסיכוי האחרון שלך בעולם להקים משפחה.

בחורות בגיל 35 נמצאות בקו התפר בין פאניקה ולחץ לטבעת לבין קצת אחרי זה , השלמה שכנראה זה לא יקרה ואז הן לוקחות הכל בסבבה. אם מדובר במקרה הראשון, זה ישפיע על כל הקשר ויהיה כל הזמן ברקע ולכן הייתי נמנע מראש.

אני לא חושב שהגיל צריך להוות פקטור אבל צריך להסתכל על זה.

תתחיל מלעוף מהבית כמה שיותר מהר, לא ברור למה חיכית אבל אין לנו זכות לחטט.

צא איתה בלי ציפיות, קח את זה בקלות ותנסה להכיר אותה למשך תקופה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום לכולם שוב,תאמינו לי שהיא שווה את זה מה שכן אתם צודקים לדעתי במחשבה אחרת לא הייתי אמור לפתוח את השרשור

הזה מיכוון שאני אמור לקחת החלטה בוגרת ויציבה וכאן ניכשלתי לצערי למרות שחשוב לי להקים מישפחה אים הרבה ילדים.

אני חוזר, ובשיא הרצינות, לך לקבל עזרה פסיכולוגית נקודתית. כולנו חושבים שאנחנו נורא מקוריים ומיוחדים והבעיות שלנו מיוחדות רק לנו, אבל איש מקצוע טוב יידע לשים אותך בפרופורציה ויעזור לך להתאפס. הזמן לא עובד כאן לטובתך וחבל יהיה לפספס משהו טוב בגלל ספקות שאולי אפשר להתגבר עליהם בקלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

א. אולי דריש (ואדים, לא?) הגזים בחריפות שלו, אבל אני מסכים איתו. אין פה פוצי מוצי.

ב. אתה תמיד יכול לצאת עם מישהי בת 19 וככה יהיה לך באפר יותר גדול מהבחורה הזו.

משכנתא זה קל

פורסם

5 שנים הפרש זה כלום, בטח בגיל 30

אני רק חושב שאתה לא צריך להסתכל על הקשר מראשיתו כמוביל לחתונה.

עדיף להתקדם ולראות לאן זה מוביל.

כשאני התחלתי לצאת עם אשתי, חתונה זה היה הדבר הכי רחוק ממני.

והנה היום 5.5 שנים אחרי אני אבא לשני ילדים, וזה הכי נכון שיש( מבחינתי).

ויש בינינו 8 שנים הפרש.

פשוט זורמים באותו הכיוון, וזהו.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האמת, הגעתי לאבחנה הזו מזמן.

צריך לקבל החלטה אמיצה פה ע"י המנהלים

זה פשוט מתבקש.

צריך לפתוח פורום יעוץ זוגי ב CF.

החל מ "לחברה שלי יש יומולדת 17.3 מה לקנות לה בשקל תשעים" דרך "היא לא מוכנה לרדת לי למרות שגילחתי הכל" וכלה ב"האמא שלה רוצה קפרלך בבופה של החתונה אבל אני מתעקש על בורקס" שאלות בונוס יהיו על עוכרי דין בעינייני גירושים...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אל תמהר לעבור לגור איתה יחד ואל תתחיל את הקשר מתוך לחץ חתונה.

תקח את זה בסבבה , לא כאילו זה הסיכוי האחרון שלך בעולם להקים משפחה.

בחורות בגיל 35 נמצאות בקו התפר בין פאניקה ולחץ לטבעת לבין קצת אחרי זה , השלמה שכנראה זה לא יקרה ואז הן לוקחות הכל בסבבה. אם מדובר במקרה הראשון, זה ישפיע על כל הקשר ויהיה כל הזמן ברקע ולכן הייתי נמנע מראש.

.

לגבי המשפט הראשון- מסכים איתך.

לגבי הפיסקה השנייה, אתה טועה.

בחורה בגיל 35 נמצאת עדיין בלחץ להתחתן,רק שעל הלחץ הזה מתווסף לחץ חדש שהוא הלחץ הביולוגי ("אני כבר בת 35 ועדיין אין לי ילד"...).

בחורות רווקות בגיל הזה לחוצות אש (רובן,לא כולן),ולכן עצתי לפותח השרשור:

עם כל זה שהבחורה מדהימה ומקסימה (ואני באמת בטוח שהיא כזאת),אל תמהר לקבל החלטות על חתונה וכו' מתוך זה שהיא תלחץ עלייך,במילים אחרות- אל תעשה טעויות שאחרי זה תצטער עליהן.

כנס לקשר בכיף שלך,תראה איך הוא מתפתח ולפי זה תזרום.

לגבי מי שתהה מה חושבת אותה בת זוג חדשה של פותח השרשור, סביר מאוד להניח שהיא חוששת מהגיל שלך בדיוק באותה מידה, רק מהסיבות ההפוכות, היא חושבת לעצמה משהו בסגנון של "אני רק מקווה שהוא עבר את השלב של המשחקים ושהוא בשל ובוגר ומוכן ללכת לכיוון של הקמת משפחה".

מה לעשות,נשים בגילאים האלה מוכוונות משפחה (אני מדבר על אלה שעברו את השלב של "בוא נקרע את העיר").

בקיצור, תראה לה שאתה בוגר ורציני,היא (בתקווה) תראה לך שהיא לא "אובר לחוצה" ואני (אם תבקש) אמליץ לך על רב מגניב.

:wink:

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברה זה אחד הדיונים היותר הזויים שקראתי כאן בשנים האחרונות.

וגבר אני אומר תזרום מקסימום לא ילך.

או כמו שאומרים ב"בורר": כן כן כן כן :-)

הכי חשוב זה בלי לחץ תכירו אחד את השני

תהנו אחד מהשני

אם יש קליק ויש חיבור ממשיכים הלאה למערכת יחסים רצינית

אם לא אז לא נורא.

מערכות יחסים זה דבר מורכב מאוד !

הכי גרוע זה לנסות לאלץ משהו לקרות אם היא בחורה בראש טוב וגם אתה אז אין בעיה תתחברו

אם לא אז גם לא נורא אני יכול לספר לך שיש לי לא מעט חברים שהתחילו את פרק ב בחיים שלהם בגיל 40+ אם ילד אחד או שניים ממערכות יחסים שלא הלכו טוב.

אין מה לעשות אין פה בטחונות ואין הבטחות מה שלפני שנה נראה לך שיהיה גן עדן הפך לגהנום ,

ומה שהתחיל קשה לפעמים הופך להיות מערכת יחסים בוגרת וטובה.

עד שלא תנסה לא תדע מה אתה מרוויח\ מפסיד.

שיהיה בהצלחה והכי חשוב אל תשכח להנות מהדרך לא פחות מההגעה ליעד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תשמע, אחרי שעברתי על השרשור אני פשוט לא מבין אותך.

בעיות פריון יש בכל גיל וחוץ מהריון לא מתוכנן אין שום ביטוח לגבי פריון אחרי החתונה.

אם טוב לכם ביחד אז לך על זה. היריון הוא לא בעייה לאישה בריאה גם בגיל 40.

לגבי ההורים פשוט תגיד להם לא לדחוץ את האף וזהו. הם יעלבו אבל זה יעבור להם תוך יום והם לא יתערבו יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל אני חושב השרשור דוקא בסדר גמור לפעמים לשמוע דעה או שתיים לא מזיק במיוחד אם אין לך ניסיון רב

מיכוון שאני רוצה להקים מישפחה כמה שיותר מהר.

הרבה מקרים כאלה נגמרים בגירושין מזונות וילדים. אתה גבר אין לך שעון מתקתק קח את זמן ותבחר את האישה שמתאימה

לך. קח בחשבון שאי אפשר להכיר מישהי באמת עד שהייתה איתה חצי שנה לפחות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הרבה מקרים כאלה נגמרים בגירושין מזונות וילדים.

?!

1:3 זוגות בארץ יתגרשו בלי קשר לגיל שלהם או הפרש הגיל בינהם

אלה אם אתה יכול להראות לי סטטיסטיקה של אחוז גירושים גבוה יותר ביחס ישר להפרש גיל האישה מהגבר אני לא מצליח להבין למה המקרה הזה מסוכן יותר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...