Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אין לך סיבה לשלול כלום.

מצד שני- אין לך מה למהר בכל הקטע הזה, זה לא שאם לא תתחתן עכשיו לא תביא ילדים וכדומה.

חשוב שתצא איתה ותכירו יותר לעומק ותראה אם זה מה שאתה מחפש, במידה וכן והכל טוב ויפה רק אז אתה תצטרך לחשוב על כל הסיפור הזה שלדעתי הוא מיותר, בגלל שלא חסרים אנשים שיש להם יותר מ2 ילדים, ואם נעשה רגע חשבון אנשים שהתחתנו בגיל 28-9 אחריי שנה יש ילד ראשון(כלומר הזוג בני 30-31) לאחר שנתיים שלוש הם מחליטים להביא עוד ילד וכך הלאה.

זה לא משהו בעייתי, ובמידה והקשר שלכם ילך לכיון החתונה אז תפתח שירשור חדש:wink:

קובי

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלה אם אתה יכול להראות לי סטטיסטיקה של אחוז גירושים גבוה יותר ביחס ישר להפרש גיל האישה מהגבר אני לא מצליח להבין למה המקרה הזה מסוכן יותר.

אין בעיה עם הגילאים יש בעיה עם זה ששניהם לחוצים להתחתן.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לדעתי זה סבבה לגמרי.

לפחות לשניהם ברור שהם שם בשביל אותה מטרה ושניהם באו עם גנט מוגדר.

לא נוצר מצב שצד אחד לחוץ וצד אחר לא ודווקא אז יש בעיה גדולה יותר שהצד הלחוץ מגלה מאוחר מידי שהוא שרף זמן על מישהו שלא לחוץ ונוצר פיצוץ והרגשת דיכאון שזמן הלך לאיבוד, וזמן זה משהו שעדין אי אפשר להחזיר אחורה לצערם של המון אנשים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא רואה מניעה מללכת על זה.

אני באופן אישי לא מאמין באהבה כמו שאנשים אחרים כן, ומאמין שרק צריך למצוא את האדם שאיתו אפשר לגדל ילדים, לא לשגע אחד את השני ופשוט להסתדר במשך המון שנים.

עוזר מאוד אם יש לכם את אותם ערכים ותרבות דומה יחסית.

הגיל הוא לא פאקטור פה. פשוט תעשה מה שבא לך ומה שנראה לך נכון.

אין דבר כזה נכון ולא נכון באופן אבסולוטי, אז רק תעשה מה שאתה חושב שיעשה לך ולה טוב.

אבל מניסיון, תרחיק את המשפחה מהעניין הזה. משפחות נוטות לראות דברים בצורה חד צדדית שרק מפריעה.

פורסם

אני באופן אישי לא מאמין באהבה כמו שאנשים אחרים כן, ומאמין שרק צריך למצוא את האדם שאיתו אפשר לגדל ילדים, לא לשגע אחד את השני ופשוט להסתדר במשך המון שנים.

אני עדיין צעיר מדי ולא התנסתי במערכות זוגיות שהיו מיועדות לחתונה לכן לא אגיב על שאלתו של פותח השרשור.

אך יוסי מדוע אינך מאמין באהבה?

אתה חושב שזה הכול סתם?

קצת עצוב לי בשבילך חבר:roll:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

עוזר מאוד אם יש לכם את אותם ערכים ותרבות דומה יחסית.

הגיל הוא לא פאקטור פה. פשוט תעשה מה שבא לך ומה שנראה לך נכון.

אין דבר כזה נכון ולא נכון באופן אבסולוטי, אז רק תעשה מה שאתה חושב שיעשה לך ולה טוב.

אבל מניסיון, תרחיק את המשפחה מהעניין הזה. משפחות נוטות לראות דברים בצורה חד צדדית שרק מפריעה.

סחטין פרנקוס

אהבתי את התגובה..:-D

פורסם

האלן אייל בינתיים חזרנו ואנחנו בקשר מחכים לראות מה יקרה.

אני גם מחפש בלי סוף דירה רק שהמחירים מאד יקרים,וקשה להחזיק דירה ורכב במשכורת של 5000 שח.

imprza new age

• תוכן חדש...