Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת.

החיישן חמצן שלי במצב שדורש החלפה לצערי לא מצאתי באוטו מודיעין את מבוקשי.

מחפש המלצה לחנות חלפים שמוכרת חיישן חמצן לפונטיאק טמפסט.

עדיפות לאזורים חולון ראשל"צ.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש בתל אביב בריב"ל 26 ליד רונית חלפים .אני חיפשתי לאוטו שלי שם, סדר גודל של 500ש"ח מקורי של- אי סי דלקו

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

500 לחיישן חמצן? מחיר שערורתי. אני שילמתי לפני כמה זמן במורשה על חיישן חמצן 230.

בדקתי אצל רונית חלפים יש לו במחיר של 200 שקלים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מדובר בחיישן חדש. אני לא ממליץ לקנות משומש, מהסיבה שלא ניתן לדעת מה מצבו, וכמה זמן יחזיק. ראה זאת כהשקעה ל 100000ק"מ לפחות.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

בפונטיאק החיישן הוא לא חוט אחד, ויש פער גדול במחירים בין חיישן זבל סיני שעולה 150ש"ח, לבין חיישן גרמני/יפני שעולה 300-600ש"ח.

וגם לפונטיאק צריך חיישן מקורי של איסי דלקו, לא בטוח שחליפי יתפקד ברכב הזה..

פורסם

לדעתי, תנסה אצל חבר הפורום חיים יוד שנמצא בפתח תקווה.

מומחה לרכבי הזרקה ויש לו חיישנים(לפחות לרכב שלי חיפשתי הרבה ובסוף הוא אמר לי שיש לו).

קובי

פורסם

גם אני ממליץ על חיים יוד "משה זר הזרקות".

לא שמתי לב שמדובר בטמפסט, התיחחסתי לגראנד פרי בטעות..

בכל מקרה מומלץ חיישן איכותי.

פורסם

לא כדי לקנות חישן סיני או יצרן זול אחר.

יתכן שהוא כבר עיף ו\או לא יחזיק הרבה זמן.

אם תשקיע עוד 200-300 ש"ח תקבל תמורה מלאה, ואחריות שלא תתצטרך להחליפו בזמן הקרוב.

תקנה רק איסי דלקו(שזה מקורי לאמריקאיות) או בוש(אם תמצא מתאים).

• תוכן חדש...