Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה ES300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מעוניין לבנות תיבה להרץ ES300.

עדיפות לתיבה כמה שיותר קטנה לפי היצרן הסאב דורש 25 ליטר.

אטומה או פתוחה לסאב הזה? לי יש נטייה יותר לSQ ופחות לעוצמה.

אפשר מידות לתיבה?

ולפי מה שהבנתי לסאב הזה [בכלליות ]. יש בעיה עם תיבה אטומה והוא עושה קליפנג בה

אצלו שהוא היה מחובר הסאב היה עושה קליפנג בתיבה אטומה ולכן הוא העביר אותו לפתוחה.

יש לציין ששמעתי את הסאב עובד בתיבה פתוחה לא היה קליפנג בכלל הסאב עבד מצויין אבל היה חסר לי הדיוק שאני מחפש.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מה הקשר בין קליפינג לבין סוג התיבה?

אם אתה רוצה נפח מינימלי ושואף לכיוון ה SQ, לך על אטומה.

מתחדשת*

פורסם

התיבה הוחלפה לא בגלל הקליפינג אלא בגלל המחסור בעוצמה.

התיבה האטומה מתאימה לסאב, מאחר ואני מבין שיש לך את התיבה שלו הייתי ממליץ לך לבדוק אותו בתיבה של היבואן.

בארץ מסתובבים מאות אם לא אלפי סאבים כאלו, בתיבות אטומות שנבנו לפי נתוני יצרן.

דעתי אם אתה מעוניין בדיוק (SQ) אז תנסה אותו באטומה.

אחלה סאב, תתחדש!

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אורי כמו שאמרתי לך, אני ממליץ על האטומה

התיבה האטומה נמצאת בהישג יד, 28 ליטר לפי המלצת היצרן

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

Oo אלון סליחה אני הבנתי אחרת. אני יקפוץ לקחת אותה תוכל להשיג לי אותה ?

רוני תודה אני מאד מרוצה מהקנייה בקרוב שיגיע האוטו החדש אני יפתח שירשור על התקנת המערכת.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...