Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 או סאאב 9-5 או רובר 75R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רובר 75 והוא נמכר לפני חצי שנה (בצע חיפוש ומצא הרבה מידע שאני ואחרים כתבנו)

כרגע יש ברשותי סאאב 95 גריפין 3 ליטר טורבו . אישית, יותר אהבתי את הרובר גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית .

מבחינת האבזור ,שניהם(בגרסאות המפוארות) מספקים את כל מה שיש לרכב פאר להציע משמע, מושבי עור חשמליים ,שליטה מההגה ,סאן רוף בקרת אקלים וכו'. מבחינת אחזקה ,לא נופל מהמחירים של הגרמניות ואפילו יותר.

צריכת הדלק בסאאב היא דיי סבירה אני חושב 1 ל 6,7,8 ק"מ (לא מדדתי) כמובן שהכל תלוי בצורת הנסיעה . בנסיעה על כביש מהיר ב110 קמ"ש הרכב מגרד את ה2000 סל"ד ולמעשה המנוע לא מתאמץ בכלל ,כך שאני משאר שהצריכת דלק בהתאם.

כמו כן דבר שמאוד אהבתי בסאאב , זה את המערכת סטיראו המקורית של הרכב מתוצרת הרמן קרדון ,איכות שמע באמת נהדרת ביחס לרובר הקודמת שהיה לי כמובן.

עוד דבר שאהבתי בסאאב זה את המושבי עור הבאמת באמת נוחים שיש לרכב ,יותר נוחים מהרובר ומe220 שיש לאבא שלי.

למען האמת ,שניהם רכבים מצויינים והכל עיניין של טעם אישי.

אם תשאל אותי איזה רכב אני מעדיף בדיעבד? אני יחשוב מעט ויענה שהרובר מדברת אליי יותר .

דרך אגב הסאאב שלי למכירה במידה ותרצה פרטים ,שלח הודעה פרטית.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אם כבר אז אלפא, לפחות החלקים זמינים. וברצינות שלושת המכוניות בעלות אופי וקסם אופייני רק להן, עלות אחזקה דומה כך שרק נסיעת מבחן לדעתי תעזור לך להחליט.

פורסם

גם 156 וגם 9-5 מכוניות רגישות יחסית, שהזנחתן תעלה ביוקר - הסאאב קצת יותר ביוקר (עקב מחירי חלקים, וגם כי למרות הכל יש יותר אלטרנטיבות של מוסכים לא מורשים אך איכותיים לאלפא). בתחזוקה נאותה שתיהן עשויות להפגין אמינות סבירה ואף למעלה מכך, אך בכל מקרה לא מדובר ברכבים זולים לאחזקה.

נהגתי לא מעט ב-9-5 ואני יכול להעיד שבהחלט מדובר על מכונית לא רעה לנהיגה - אבל לא בסגנון של האלפא. הסאאב מרגישה אמנם קטנה ממידותיה אך בכל זאת התחושה יותר כבדה, סולידית ומוצקה, הסאאב נוחה יותר על כבישים משובשים ומרגישה יותר דבוקה לכביש, ה-156 נותנת תחושה יותר קלילה וחדה, אפשר "לשחק" איתה יותר ובסה"כ לטעמי היא מהנה יותר באופן משמעותי, בעיקר בכבישים טכניים.

מיותר לציין שנסיעה על שתיהן מומלצת, אם אין לך אפשרות לקחת את הרכבים שמוצעים לך לנסיעה "אמיתית" אתה יכול להיות סמוך ובטוח שהאלפא תסב לך הנאה רבה - אני לא יכול לחשוב על מכונית סדאן / משפחתית עם מקדם FUN כמו ה-156.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...