Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חצי מליון ירוקים או שקלים?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אתה מדבר על סניף שלהם שמכין רק את הקיורטוש, או סניף בנוי כמו שיש להם ברחוב לינקולן בת"א?

אם זה משהו סגנון דוכן בקניון, זה לא אמור לעבור את החצי מליון שקלים ולדעתי ישאר עוד הרבה עודף.

אם מדובר על סניף כמו שיש להם בלינקולן, אז זה כמו קונדטוריה לכל דבר וזה כבר עסק יקר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כולל חומר הגלם? אם כן כמה חומ"ג?

ופרוטקשן (ח"ח)? האם יהיה רכב חברה?

מה עם ביטוח? קווי טלפון? פקס? מחשבים?

יש לך עוד הרבה נעלמים בשאלה.

ועדיין זה יוצא פחות ממה שחשבתם.

300K להקמה ופירסום מינימאלי(פליירים).

יחצנות זה כבר סיפור אחר בפני עצמו. פרסומות עולות הון. יש דרכים אחרות לפרסם, אבל צריך להיות יצירתי.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תלוי במיקום, בסגנון, ובעוד משתנים אבל בגדול יכול להגיע גם לחצי מליון ויותר.

אני מדבר על פריים לוקיישן בת"א.התכוונת לשקלים?

אתה מדבר על סניף שלהם שמכין רק את הקיורטוש, או סניף בנוי כמו שיש להם ברחוב לינקולן בת"א?

אם זה משהו סגנון דוכן בקניון, זה לא אמור לעבור את החצי מליון שקלים ולדעתי ישאר עוד הרבה עודף.

אם מדובר על סניף כמו שיש להם בלינקולן, אז זה כמו קונדטוריה לכל דבר וזה כבר עסק יקר.

סניף כמו שיש להם למשל בלינקולן,ממש לא דוחן.אלא קונדטוריה לכל דבר ועניין

כולל חומר הגלם? אם כן כמה חומ"ג?

ופרוטקשן (ח"ח)? האם יהיה רכב חברה?

מה עם ביטוח? קווי טלפון? פקס? מחשבים?

יש לך עוד הרבה נעלמים בשאלה.

ועדיין זה יוצא פחות ממה שחשבתם.

300K להקמה ופירסום מינימאלי(פליירים).

יחצנות זה כבר סיפור אחר בפני עצמו. פרסומות עולות הון. יש דרכים אחרות לפרסם, אבל צריך להיות יצירתי.:arrow:

כולל הכל.

פורסם

הכל תלוי ברמת ואיכות הציוד שאתה קונה ובכמות המזון שאתה מתעתד לייצר.

קונווקטומט גדול וטוב יעלה כ100K ש"ח.

מכשיר עוגיות (אתה לא באמת חושב שיש שם איזה מישהוא שקורץ את כל העוגיות האלה ביד) יעלה עוד 100K ש"ח.

ואלה רק 2 מכשירים מתוך סדרה ארוכה של ציודים שדרושים לקונדיטוריה (תאי התפחה, מיקסרים, בלנדרים, מרדדים, מקררים, פריזרים וכו').

במידה ואני מבין נכון מהאתר שצירפת, אז בחזית הקונדיטוריה יש גם בית קפה, ואז בעצם מדובר גם בהקמה של בית קפה (אין חיסכון גדול בזה שהוא נמצא כאילו בתוך הקונדיטוריה).

בקיצור, קונדיטוריה סבירה+בית קפה מעוצב בחזית, תכין 6 אפסים ואיזה 1 מסכן משמאלם ואל תצפה להרבה עודף.

ברור שאפשר לחתוך את המחיר בחצי ואפילו ביותר ע"י קניה של מוצרים משומשים, הבעיה שבאזור שפתוח לקהל, זה לא תמיד נראה יפה, באזור המאפיה עצמה, מוצרים משומשים מתקלקלים יותר ועוצרים לך את כל תהליך הייצור מה שבסופו של דבר, יצא הרבה יותר יקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכשיר לעוגיות?

אני עבדתי בכמה מקומות וכל העוגיות הוכנו ביד.

זה לא תעשייתי ברמה שהוא משווק לחנויות אלא מכין ללקוחות מזדמנים, לא חושב שיש צורך במכונה שתקרוץ את העוגיות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני חושב שמקומכם בפורום פנאי ובידור.

דווקא השאלה ששאלת מקומה בפורום כזה אם באמת ציפית לתשובה מדוייקת מתושבי הפורום.

מאיפה אתה מצפה שמישהו ייתן לך תשובה שקרובה למציאות,כולם מעלים כאן השערות בדיוק כפי שאתה וחברך העלתם.

אתה באמת רוצה תשובה ריאלית יותר,גש לבעלי הרשת ושאל אותו כמה עולה זיכיון כולל הקמה,תכנון וקניית המכונות.

עד אז כנראה שתמשיך לקבל בנוסף לתשובות רציניות,גם תשובות מטומטמות כמו שלי.SORRY.

שבת שלום.

פורסם

מאחר ולא הייתי מעולם בקיורטוש (איך בכלל מבטאים את זה?) הזה, אני לא יודע מה נפח העבודה שם אבל אם זה משהוא סטייל רולדין, בהחלט מכונת עוגיות, יש במכונה אפילו תבניות שמחקות את הסטיה והעיוותים של חיתוך ביד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הכל תלוי ברמת ואיכות הציוד שאתה קונה ובכמות המזון שאתה מתעתד לייצר.

קונווקטומט גדול וטוב יעלה כ100K ש"ח.

מכשיר עוגיות (אתה לא באמת חושב שיש שם איזה מישהוא שקורץ את כל העוגיות האלה ביד) יעלה עוד 100K ש"ח.

ואלה רק 2 מכשירים מתוך סדרה ארוכה של ציודים שדרושים לקונדיטוריה (תאי התפחה, מיקסרים, בלנדרים, מרדדים, מקררים, פריזרים וכו').

במידה ואני מבין נכון מהאתר שצירפת, אז בחזית הקונדיטוריה יש גם בית קפה, ואז בעצם מדובר גם בהקמה של בית קפה (אין חיסכון גדול בזה שהוא נמצא כאילו בתוך הקונדיטוריה).

בקיצור, קונדיטוריה סבירה+בית קפה מעוצב בחזית, תכין 6 אפסים ואיזה 1 מסכן משמאלם ואל תצפה להרבה עודף.

ברור שאפשר לחתוך את המחיר בחצי ואפילו ביותר ע"י קניה של מוצרים משומשים, הבעיה שבאזור שפתוח לקהל, זה לא תמיד נראה יפה, באזור המאפיה עצמה, מוצרים משומשים מתקלקלים יותר ועוצרים לך את כל תהליך הייצור מה שבסופו של דבר, יצא הרבה יותר יקר.

לעניות דעתי זה סכום גבוהה פי 2 ממה שבאמת צריך אבל נתת תשובה עניינית ומנומקת ועל כן,תודה.

• תוכן חדש...