Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נועד כדי שלא תקנה סחורה ממקור לא ידוע או באיכות ירודה, ואז הסניף שלך יכול הרוס את השם של כל הרשת.

אני מניח שאתה בתור אחד שמשלם לרשת על השם שלה, לא תרצה לגלות מחר בבוקר שמישהו מסניף אחר עשה איזו טעות שגרמה לציבור לחשוש מהרשת שאתה חלק ממנה. זה הרי יפגע לך ברווחים ולא באשמתך. ככה הם פשוט שומרים על רמת איכות מסויימת בכל הסניפים שלהם.

מעבר לזה, לא את הכל הם מחוייבים לקנות ממקור מסויים. יש להם אפשרות בחלק מהדברים כן לקנות ממקורות אחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצמץ,

לא פעם ולא פעמיים נסגר סניף של זכיין בגלל חוסר הצלחה. היו מקרים בהם סניף שהחליף ידיים נסגר שוב ושוב, כך שלא תמיד הכניסה היא רווחית. לא תמיד כל הנוצץ זהב הוא, לפעמים הוא לא יותר מאשר עוד מקור פרנסה סביר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מצמץ,

לא פעם ולא פעמיים נסגר סניף של זכיין בגלל חוסר הצלחה. היו מקרים בהם סניף שהחליף ידיים נסגר שוב ושוב, כך שלא תמיד הכניסה היא רווחית. לא תמיד כל הנוצץ זהב הוא, לפעמים הוא לא יותר מאשר עוד מקור פרנסה סביר.

.

מן הסתם.

פורסם

תומר - זה מעבר לאחידות שחשובה ללא ספק.

חלק מאג'ורי מהרווח (חוץ מהתשלום על הזיכיון) הוא על הסחורות.

גם אם תוכל לקנות בדיוק את אותה סחורה (תחשוב כמו לקנות קלאץ' של וולאו או של פיזו סיטרואן - שמיוצר על ידי ולאו) - אסור לך.

והם לא מתחייבים למכור לך במחיר נמוך או פיירי למדי או לקבוע תקן מינימום.

הרווח על סחורות בחלק מהזיכיונות הוא חד וחלק החלק הארי.

לגבי קיורטוש - לדעתי נחמד , לא יותר.

אכלנו מקורים בכפרים ברומניה (הגיע לשם מהקרבה לחלק מהאוכלוסיה ההונגרית כנראה) - ושם זה באמת חבל על הזמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכל תלוי בכמה הרשת הזכיינית מוצלחת.

כשיהיה לכם בית קפה מצליח ואני אפתח מולכם סניף ארומה, נראה כמה לקוחות ישארו לכם ביום הפתיחה שלי ותאמינו לי שמחיר הקפה שאתם קונים לא ממש ידיר שינה מענייכם כי זכיינות טובה היא זכיינות שעושים בה הרבה כסף.

חלק מתחשיב הרווח ברשת הוא אולי רווח גולמי יותר קטן מאשר בעסק פרטי אבל מצד שני, מתבסס על מסות של אנשים שנכנסים דווקא אליך, מבלי בכלל להכיר אותך, דווקא בגלל שאתה חלק מרשת שמוכרת להם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

TVR - אני רומני אמיתי, איזו מין שאלה זו?

ב ר ו ר שאכלתי וברור שפאפנש זה עוקף בריבוע.

במיוחד בת"א יש את מאמאיה - הפאפאנש הכי טוב בארץ לדעתי (אפילו עוקף את של סבתא שלי).

למי שתוהה:

http://www.rest.co.il/img/sites/1551/c7.jpg

זה הפושע - סופגניית גבינה עם שמנת אמיתית וקונפיטורת דובדבנים חמוצים....

אך כמה שזה טעים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
TVR - אני רומני אמיתי, איזו מין שאלה זו?

ב ר ו ר שאכלתי וברור שפאפנש זה עוקף בריבוע.

במיוחד בת"א יש את מאמאיה - הפאפאנש הכי טוב בארץ לדעתי (אפילו עוקף את של סבתא שלי).

למי שתוהה:

http://www.rest.co.il/img/sites/1551/c7.jpg

זה הפושע - סופגניית גבינה עם שמנת אמיתית וקונפיטורת דובדבנים חמוצים....

אך כמה שזה טעים.

liviu,no fi suparat

סה"כ רציתי להדגיש מהו המאפה האולטימטיבי. :)

פורסם

אתם תהנו לכם מהפאפאנש הזה, אני בנתיים חושב עם מה למלא את הלחמניות בריוש.

יש הצעות?

in the face

with a chair

פורסם
אתם תהנו לכם מהפאפאנש הזה, אני בנתיים חושב עם מה למלא את הלחמניות בריוש.

יש הצעות?

מממ... בריוש...

אצלי שוקולד זה המילוי הקלאסי, אבל נתקלתי לפני כמה שעות

באוכמניות מיובשות (לא חמוציות). יכול להיות היסטרי עם איזו השריה באלכוהול כל שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נשמע טוב, נקווה שיהיה לי זמן למצא כאלה מחר.

בנתיים חשבתי על איזה פטיסייר שוקולד\קפה

אולי אני אנסה גם לעשות את זה במילוי פיצה, רוטב פיצה גבינה ואיזו תוספת קטנה :)

in the face

with a chair

פורסם

בת"א אם המקום הוא טוב, למיקום אין בהכרך קשר.

יש מספיק מקומות חזקים גם בבן יהודה, דיזינגוף וכו'.

בוא נגיד שבאיזור 1 בת"א זה עדיף.

under construction..

• תוכן חדש...