Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לרפי ולחברים הניכבדים.השבוע אחרי ששיפצתי את הקרבורטור המקורי שלי,(לבד)והחלפתי דיזה חשמלית לחדשה חיברתי אותו לחשמל כמו שלמדתי מרב רפי ובדיוק כמו בשירטוט ששלך אלי.עכשיו הדיזה החשמלית עובדת ,(+)מגיע עים הדלקת הסויץ. הבעיה שלא ניתק ה(+) גם שאני נותן (-)קבוע לפין 4 במחשב ונותן גז .ניסיתי והחלפתי למחשב אחר ולא עזר.בקיצור פין 4 מקבל (-) ולא משפיע.אשמח לתגובות מהמכירים את המ"ע,ותודה.(אגב אחרי השיפוץ האוטו פועל כמו שעון גם ב400 סלד).

פורסם

הבדיקה הנכונה תהיה כך (לא צריך לחבר שום חוט הזנה):

חבר נורת בקרה LED אל החוט (לבן) של הנחיר (דיזה) חשמלית.

הנע המנוע ואז הנורת בקרה דולקת כל הזמן.

לחץ בפתאומיות על דוושת התאוצה (גז) כדי שסל"ד המנוע יעלה מהר ומייד שחרר הדוושה ואז אתה אמור לראות שנורת הבקרה נכבית לזמן קצר (עד שסבובי המנוע יורדים נמוך מדי) ואז שוב תידלק נורת הבקרה.

אם תבצע בדיקה כזאת בנסיעה בירידה תלולה, כשהרכב בהילוך, תראה שנורת הבקרה לא תידלק במשך כל הירידה עד שתאיץ שוב

או שסבובי המנוע ירדו נמוך מדי.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רפי,את הבדיקה שתארתה ביצעתי בהתחלה והמנורה נישארת דולקת קבוע.ביגלל זה נתתי הזנת(-)ישירות לפין 4, ושלא עזר ניסיתי והחלפתי מחשב וגם-(נורה נישארת דלוקה).תגיד לי בבקשה,אולי זה קורה הרבה שהמחשב (נידפק לו הCUT OFF ).או אולי יש איזה בדיקה למחשב כשהוא מונח על השולחן?.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לרפי ולכולם.היום פתרתי את הבעיה לבד,(פדיחה ,ידעתי שזה יהיה שטות),אז כמו שאמרתי,בבדיקה על הפלג של המחשב הגיע(מינוס לפין4), והברז קיבל (+)קבוע.אז מיתברר שהמינוס שמגיע ומדליק את מנורת הביקורת(קצת חלש)ומפעיל את הברז החשמלי כשניסגר הסוויץ,אבל לא מספיק לניתוק הCUT OFF .אבל כאשר חיברתי (-)קבוע ויציב לקרבורטור,הכול פועל והברז ניסגר בזמן ה CUT OFF (וסליחה ממחשב ההצתה שחשדתי בו).שוב תודה .

• תוכן חדש...