Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש לדעת: האם לאחר שהתוקף קיבל מכה מהשוקר, לאיזו רמה הוא מנוטרל? כלומר, האם הוא ישכב על הרצפה לכמה דקות? האם יאושפז למשך חודשיים? האם הוא רק יתרחק ויוכל לתקוף בעצם שוב?

האם שוקר יכול לתת מספר מכות בזו אחר זו, עד לריקון סוללות?

כאשר הנתקף נותן מכות חשמל לתוקף שנוגע בו, האם הנתקף גם נפגע?

האם הזרם לא יחדור ביגוד מסוים?

ולסיכום: אבקש המלצותיכם איזה שוקר לרכוש והיכן (איזור המרכז).

תודה מראש על זמנכם.

פורסם

שלום רב.

כשהייתי בן 16 בערך, היה לי ולחבר שוקר. סתם אהבנו לראות את הניצוצות.

זה היה שוקר קטן אם אני זוכר נכון 15,000.

נתנו איתו פעם זטס לחבר אחר = מכה אחת (ניצוץ אחד) ברגל ותגובתו הייתה "אחחח ימנייאק..."

ויש את מרכיב גודל הגוף.

עד כמה שידוע לי, ככל שמשקל הגוף עולה, כך צריך יותר חשמל לצורך ניטרול.

הבעיה שצריך מגע ישיר עם התוקף, ולפעמים זה בעיה.

בכל אופן יש לשים לב להוראות שמגיעות עם השוקר וזאת בכדי להימנע מרצח ! כן כן.

ממה שאני זוכר מהשוקר שהיה לנו, לא יותר מ5 שניות רצופות בערך. ואולי אני טועה.

לא בצוואר וכו'.

למרות שאם אתה חושש לחייך, אז תקע לו את זה גם בעין מצידי !

תחשוב על גז מדמיע. ירסס יפה מרחק של מטר וחצי וגם 2 מטר.

ואף פעם אל תרסס נגד כיוון הרוח .... זה עושה לא טוב. מניסיון (באותו גיל:lol:).

פורסם
אבקש לדעת: האם לאחר שהתוקף קיבל מכה מהשוקר, לאיזו רמה הוא מנוטרל? כלומר, האם הוא ישכב על הרצפה לכמה דקות? האם יאושפז למשך חודשיים? האם הוא רק יתרחק ויוכל לתקוף בעצם שוב?

תלוי בגודל התוקף, בכמה הוא לבוש וכולי.

האם שוקר יכול לתת מספר מכות בזו אחר זו, עד לריקון סוללות?

כן.

לא ממש. ההשפעה היא אזורית, באופן מפתיע למדיי.

האם הזרם לא יחדור ביגוד מסוים?

אם התוקף יהיה לבוש בחליפת סאדו מעור, לא נראה לי שהשוקר יעזור לך, ותצטרך לבקש מהתוקף שלפחות ישים קונדום, ולחילופין להסתובב עם השוקר + חבילת ווזלין...

ולסיכום: אבקש המלצותיכם איזה שוקר לרכוש והיכן (איזור המרכז).

תודה מראש על זמנכם.

גם לגעת בטעות עם האצבע באחד המוליכים זה לא מוי כיף. גם זה מניסיון.

אני מאמין שתוכל לקבל מענה על רוב שאלותיך ביוטיוב.

לגבי איזה, אולי עדיף שתיגש לריקושט\למטייל וחבר מרעיהם, לקבל הדגמה ופרטים, ואח"כ תוכל למצוא אחד במחיר נורמאלי אפילו בזאפ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע לענות על כל השאלות, אבל לגבי השאלה הנ"ל, יש לי ניסיון מהשבוע האחרון:

בעקבות חשד לפגיעה בעצב ביד, עברתי בדיקה באמצעות זרם חשמלי (EMG, אם אתה חייב את המינוח המדויק).

הדוקטור חיבר לי כמה אלקטרודות והתחיל לדפוק בי זצים, כשכל מה שנשאר לי לעשות זה רק לקפץ בלי ממש יכולת לשלוט על זה :shock:

בזמן שהוא שלח בי זרמים, שמתי לב שהוא מחזיק לי את היד. שאלתי אותו איך זה יכול להיות שהוא לא מתחשמל, והתשובה שלו היתה שגוף האדם אינו מוליך כל כך טוב.

אז נכון, כנראה שהבדיקה לא היתה בעוצמה של שוקר. אבל עדיין, אני מניח שזה יכול לתת לך מושג על סיכוייך להתחשמל בעקבות נגיעה במישהו שהפעלת עליו שוקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעניין סיכוי פגיעה של המשתמש עצמו.

אם למישהו פה יש שוקר, פשוט לעיין בהוראות יצרן תחת אזהרות או משהו כזה ולשתף את הנוכחים !

פורסם

קח בחשבון שיש למכשיר מגרעה אחת מובנית גדולה מאוד והיא שאתה צריך להיות צמוד לחלוטין מהתוקף, מה שבד"כ אנחנו די נמנעים שיקרה (בטח אם יש לו גם איזה סכין).

תרסיס/ אקדח פלפל טוב יתן לך השפעה מצוינת כבר מ 2 מטר וההשפעה המיידית היא תוך שבריר שניה.

לחיצה זריזה על ההדק ותוך שניה יש לך תוקף מתפטל בייסורים על הריצפה.

מותר לשאול לאיזה מטרה העניין? סתם הגנה עצמית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עבור הגנה עצמית לאדם מבוגר, בשנות ה- 60 לחייו. נוהג מדי פעם לצאת את העסק שלו בערב, במקום חשוך ומבודד באיזור תעשיה, כאשר פדיון יומי באמתחתו. נושא תמיד ברטה "0.22 בתיק צד ולדעתי לא יצליח לגשת אליו ולשלוף בזמן לחץ, ועוד לא דברנו על דריכה וירי (האקדח מיושן וללא D.A).

שוקר, למיטב ידיעתי, ניתן לשאת על החגורה במין נרתיק שליפה-מהירה. יהיה יעיל יותר מאקדח שאין אליו גישה מהירה. המרחק אל התוקף, במקרה זה, הוא אפסי ולעיתים יבוא איתו גם במגע (התוקף מחזיק בו ביד אחת על מנת למשוך התיק שלו ביד השניה). בגלל המרחק האפסי אני שולל גז ופלפל.

פורסם

אפשר כתובת ושעה שבה הוא יוצא בד"כ מהעבודה? :twisted:

שוקר יכול להיות פתרון סביר.

הפתרון האמיתי יבוא מחיסול התנאים המתאימים לפשיעה ולא מחיפוש פתרון שיתמודד עם הפושע.

פתרון הרבה יותר טוב יהיה להחנות בסמוך לעסק , להתקין תאורה אגרסיבית שנדלקת כשהוא יוצא ולהתקין מצלמות במעגל סגור וכמובן להשאיר את הכסף בעסק בכספת קטנה ולהפקיד אותו למחרת בבוקר.

פורסם

שיחליף את האקדח המיושן בליידי גלוק

(גלוק 26)

יעבור לשאת אותו עליו ולא בתיק

כדור בקנה (אין בעיה זה נשק מאוד אמין מבחינת פליטות)

זה כמובן כנקודת מענה אחרונה - אחרי שכל מה שבאגירה הציע לא יעבוד,

בכל החברות הגדולות בארץ יש מחלקת אבטחת מידע ומניעת הונאה

המהלך הנכון הוא למנוע מהפרצה לקרא לגנב - ולא למנוע מהגנב להיענות לפרצה

פורסם
ש

כדור בקנה (אין בעיה זה נשק מאוד אמין מבחינת פליטות)

אתה מודע לזה שבגלוק אין ניצרה ?! הסיכון במה שאתה מציע הוא עצום ופוטנציאל הנזק גדול מהתועלת עשרות מונים.

חוץ מזה שזה לא חוקי להסתובב עם נשק טעון.

נשק נושאים על הגוף - לא טעון !

יוסי

נ.ב יש שוקרים שיורים אלקטרודות שמבטלות את הצורך בקירבה לתוקף.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
עבור הגנה עצמית לאדם מבוגר, בשנות ה- 60 לחייו. נוהג מדי פעם לצאת את העסק שלו בערב, במקום חשוך ומבודד באיזור תעשיה, כאשר פדיון יומי באמתחתו.

.

טעות גדולה מאוד.

מתוך נסיון של עבודה עם כספים בסכומים מאוד גדולים לא הייתי ממליצה לו להסתובב עם סכוום הכסף עימו, ובמיוחד לא להתנגד לשוד ולחטיפת התיק, לא ניתן לדעת מה השודד מתכנן, ולעיתים שוד מתפתח לרצח/הרג.

בעסק שנהלתי (תחנת דלק) ברגע שהיו סכומים גבוהים של מזומן הינו נעזרים בשירות ברינקס שהיה מבצע את ההפקדה לבנק עבורנו.

בסכומים סבירים יותר, היתי מלווה את הפקידה באור יום אל הבנק, תמיד הינו בוחרות דרכים שונות ולא קבועות וגם זמנים לא קבועים, כדי למנוע שיגרה והרגל.

עדיף לשקול התקנת כספת בעסק, או לחליפין להפקיד את הכסף בשעות הבוקר ולא לשאת אותו עימו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חייב לציין שרוססתי וריססתי בגז פלפל מספר פעמים.

ההשפעה לא כל כך טראומטית כמו שמתארים פה.

אפשר להמשיך להיאבק ולרוץ.

נכון אחרי כדקה בערך (שזה המון זמן) יש טשטוש ראייה ואחרי כמה דקות שורף מאוד.

אבל זה ממש לא משהו מיידי.

פורסם

אני מאמין שהריסוס שאתה עשית על עצמך היה מין "בדיקה" שכזאת כאשר אתה עם עיניים עצומות והמרסס לוחץ לשניה על הניצרה תוך מעבר מהיר לרוחב הפנים (וכמובן שאתה גם מכין את עצמך נפשית לריסוס) ואז המסקנות שלך בהחלט נכונות.

מצד שני, אתה מוזמן לתקוף אותי מבלי שתדע שיש לי גז.

אחרי שאני מרוקן לך מיכל שלם לתוך הפרצוף מטווח 0, נראה איזה השפעה יש לזה עליך :twisted:

• תוכן חדש...