Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירחמיאל,

בלי קשר לאיזה אמצעי הגנה תבחר, קח בחשבון כמה דברים:

1.אינסטנקטיבית,ברגע שמישהו ינסה לשדוד את אותו פלוני אלמוני בן 60,יד אחת של אותו פלוני תיהיה מנוטרלת בגלל שהיא אוטומטית תלך להגן על התיק,כך שאל תסתכל על זה שהתוקף יהיה מנוטרל ביד אחת,הם במקרה הטוב יהיו ב"תיקו".

2.בתנאים שאתה מתאר (מקום חשוך,איזור תעשייה וכו') פלא שאותו פלוני לא נשדד כבר.

3.אנשים חוסכים במשך שנים את הוצאות השילוח של ברינקס\D2D וכו' רק כדי לקבל פעם אחת "סטירה" שתעלה להם הרבה יותר ביוקר ממה שהשילוחים היו עולים להם......

*יצא לי להיות נוכח בתערוכת תכשיטים ויהלומים, שעתיים לאחר הפתיחה של התערוכה (אלה השעות הכי מסוכנות) החליפו אבן בשווי כמה מאות אלפי דולרים לאיזושהי חברה (החליפו=שמו במקום יהלום זירקון בגודל תואם).

אותה חברה חסכה משהו כמו 350$ כאשר נרשמה לתערוכה ולא שמה X ליד התקנת מצלמות אבטחה בביתן.(בעברית- לא היו לה מצלמות אבטחה).

בהחלט זה היה צעד חכם...

4.להסתמך על שוקר\גז פלפל וכו' היא הסתמכות על הרבה מזל,הרי זה שהוא יצליח לאתר את התוקף שלו ממרחק של יותר ממטר זה יהיה מזל,זה שהוא יצליח לשלוף את אמצעי ההגנה בזמן זה מזל, זה שהוא יצליח להשתמש באמצעי הגנה כהלכה זה גם מזל (לא חסרים מקרים של אנשים שירו על תוקף מחסנית שלמה מאקדח ובגלל הלחץ אפילו כדור אחד לא פגע), זה שהוא יסיים את האירוע בחיים גם יהיה מזל.

אל תסתמך על מזל ידידי.

תעשה את הצעד הכי נכון,ומישהו כבר כתב לך את זה, תדאגו שהרכב יחנה בקרבת מקום,תדאגו לכך שגם הרכב וגם פתח העסק (וכמובן המסלול בין העסק לבין הרכב) יהיו מוארים.

אם היה מדובר בבחור צעיר בשנות ה-20-30 התגובה שלי היתה שונה,אבל כיוון שמדובר באדם בגילאי ה-60,שזה פלוס מינוס הגיל של אבא שלי, צריך לקחת בחשבון שהחושים בגיל הזה לא חדים כמו פעם,התגובות איטיות יותר,בקיצור, במקרה הנ"ל, כל התנאים משחקים לטובת השודד\תוקף הפוטנציאלי.

תקדימו תרופה למכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מאמין שהריסוס שאתה עשית על עצמך היה מין "בדיקה" שכזאת כאשר אתה עם עיניים עצומות והמרסס לוחץ לשניה על הניצרה תוך מעבר מהיר לרוחב הפנים (וכמובן שאתה גם מכין את עצמך נפשית לריסוס) ואז המסקנות שלך בהחלט נכונות.

מצד שני, אתה מוזמן לתקוף אותי מבלי שתדע שיש לי גז.

אחרי שאני מרוקן לך מיכל שלם לתוך הפרצוף מטווח 0, נראה איזה השפעה יש לזה עליך :twisted:

מי מרוקן מיכל שלם בפעם אחת?? :shock:

פלוס בעיטה בביצים, ואחת לראש כשאתה על הריצפה. מוי כיף!

אחרי שהתוקף על הרצפה זה כבר לא בעיה... הבעיה להביא אותו לשם :idea:

פורסם
מי מרוקן מיכל שלם בפעם אחת?? :shock:

אחרי שהתוקף על הרצפה זה כבר לא בעיה... הבעיה להביא אותו לשם :idea:

מה זאת אומרת מי מרוקן ? למה אתה שומר אותו שם ? לפעם הבאה ? :)

מרוקן כמו נינג'ה

פורסם

לא רק שאני מרוקן את כל המיכל, אם זה יעזור לי, התוקף גם יאכל את המיכל הריק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...