Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ה625..:-)

וכמו שאתה מכיר אותי,כבר עשיתי את הניסוי אצלי יצא כ900 מטר,בספר רשון בין 800 ל1000 מטר קו אווירי פתוח.

הדבר המעצבן באזעקה שהרטט לא יכול לעבוד ביחד עם הציפצוף..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אגב שמעתי שיש מרימי חלונות "חכמים" שסוגרים את החלון וכאשר הם מרגישים התנגדות משמעותית הריליי בהם פותח את המעגל ומפסיק לספק מתח.שווה בדיקה.

אכן יש גם מרימים כאלה רק שכחתי איך הם נקראים.

אפשר לבדוק איזה סוג יש לך אם אתה נועל את הרכב ומקשיב באיזור הדלת. אם אתה שומע זמזום ואז קליק אז יש לך את הסוג שנותן מתח למנוע בכל מקרה.

אם אין את זה,אז מדובר בסוג השני שלא נותן מתח לחלון במידה ולא צריך לסגור את החלון.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני אבדוק את זה,אגב אצלי זה מרים שמרים כל חלון בניפרד בישביל לא להעמיס על המצבר .

פורסם

תתחדש על האזעקה

עם זאת דע שאכן גארד טובים יותר, ונחשבים אמינים משמעותית יותר.

ורב בריח הנוכחי היא לא אזעקה אמיתי של רב בריח, אלא אזעקה מחברת סינית שרב בריח הדביקו עליה את השם,

למרות הכל, זה מוצר לא רע בכלל ועושה עבודתו נאמנה, בקרוב אצלי :)

פורסם

דובר על כך שגארד הוא מוצר סיני המיוצר בסין,הרב בריח מיוצר בטאיוון ,הגארד זול משמעותית מהרב בריח,לגראד כיום את אחריות רצינית ואמינה כמו שרב בריח משווקים וזאת ביגלל פשיטת רגל של החברה.

כל הסיבות הללו מובילות בלב שלם לבחור ברב בריח מבין 2 האופציות בשוק בישראל.

פורסם

אתה נלחם להגן על כבודה של אזעקה?

מה זה משנה מה יותר טוב, מה זה משנה מי נותן אחריות או מי פשטה את הרגל

תתחדש, שמת כבר את האזעקה - תהנה ממנה בראש שקט

שבת שלום

אלעד

פורסם

אני נהנה.אגב יש לי מרימים "חכמים"

מבדיקה שערכתי אני שומע שמיד אחרי שאני דורך את האזעקה והיא נותנת פולס למרים והוא סוגר[ומכל מצב ,פתוח לגמרי,חצי או סגור] ברגע שיש התנגדות הוא מפסיק אחרי 2 שניות מתח .

פורסם

ברוב החלונות החשמליים היום (אם לא בכולם) יש מנגנון שמונע סגירת החלון כשמשהו מונע ממנו לעלות.

זה נועד כדי שהחלון לא יסגר על מישהו, וזה סביר להניח גם משמש כדי שברגע שהזכוכית עולה עד למעלה ונכנסת למסילה שלה, המסילה מונעת ממנה לעלות עוד וזה מזוהה בתור מכשול ואז פעולת הסגירה של החלון נפסקת.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...