Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי בעיקבות כך שהחלטתי בנתיים לא למכור את השמנמנה ,ובעיקבות כך שהאזעקה המקורית באוטו החלה לעצבן אותי.

החלטתי היום ללכת סוף סוף על אזעקת ביפר שעוד כשקניתי את הרכב חשקתי בה]בעיקר ביגלל איזור בעייתי מסביבי].

האזעקה שהותקנה היא האזעקה המפורסמת של רב בריח 925,הוספתי לחבילה מרים חלונות שהיה מאד חסר לי.

ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית ונקיה כמו שאני אוהב [ככה זה שמפנקים את המוכר בשאוורמה וקולה מהחנות ליד]

אני מאד מרוצה מתפקוד האזעקה והפונקציות הנחמדות שהיא מכילה.

המחיר היה מחיר הוגן 1050 שח כולל התקנה ומע"מ ואחריות לשנה.

מומלץ בחום למי שרוצה להיות בקשר מקיף עם הרכב שלו.:-D

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין כמו אזעקות ביפר ,

רק מינוס אחד יש באזעקות האלו שהם כאלו רגישות

שאפילו מגשם האזעקה מראה לי פטיש על האוטו

הייתי משתגע מזה עד שהורדתי את הרגישות למצב שגם אם נופל לי משקולת של 60 טון מאולפני דיסני

זה לא יראה לי בשלט..

פורסם

בהתקנה טובה ואיכותית האזעקה לא תפעל לך על כל שטות.

לי היתה האזעקת ביפר במשך שנה וחצי ובכל התקופה היו לי אולי 2-3 אזעקות שווא.

בכל יתר הפעמים מישהו אכן התעסק לי עם הרכב,בחן לי את הרכב,פרץ לי לרכב,תמיד ההתראה היתה נכונה.

אני יכול להמליץ על מתקין מעולה שיודע להתעסק עם האזעקות האלה כמו שצריך,פדנט ברמות היסטריות (ההתקנה שלי התחילה בשעה 11:00 בבוקר והסתיימה ב-18:30, ביום שישי רק כי הוא לא היה שקט עד שהכל תיקתק כמו שעון שוויצרי).

רדיו השרון בכפ"ס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם נופל לי משקולת של 60 טון מאולפני דיסני

זה לא יראה לי בשלט..

LOL'S...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית ונקיה כמו שאני אוהב [ככה זה שמפנקים את המוכר בשאוורמה וקולה מהחנות ליד]

כן, זה באמת נשמע כמו אמת מידה למקצוענות. :roll:

פורסם

תתחדש! איפה קנית?

אם אפשר לנצל"ש,כמה שאלות זריזות לגבי אזעקות ודברים מסביב:

1) כשמתקינים אזעקה ניתן להתקין איתה פתיחת דלתות/מטען כחלק אינטגרלי כמו נגיד מרימי שמשות?

2)נעילה מרכזית מגיעה עם האזעקה? (לרכבים שאין להם?

פורסם

המתקין הוא בחור שלמד איתי בעבר בתיכון במגמת אלקטרוניקה והמשיך להנדסאי[כרגע לומד גם לתואר מהנדס אלקטרוניקה] הוא פדנט יותר ממני ובעל ידיי זהב .זה מסביר לך 2 דברים:

1.איכות התקנה מקצועית ,נקיה ולפי הספר[התחלנו ב9 בבוקר סיימנו ב13:30 בצהריים,הכל יושב בול לא מקרקש ,חיווט מולחם ומבודד ע"י שרוולים]קיבוע כל הרכיבים בצורה נקיה חזקה ומאסיבית ]הבחור עבד לאט ונקי ברמות מטורפות ,מי שמכיר אותי יודע שאני פדנט ולא אתן לכל עובר אורח להתעסק לי במערכות ברכב!

2.מסביר לך למה הזמנתי אותו למנה ושתיה ,כי הוא סוג של חבר+אסטרטגית ,טיב העבודה יהיה מעולה יותר וכך היה!

אגב אצלי האזעקה ממש לא מצפצפת מכל דבר ועלה שנידף לו ברוח ,היום בבוקר האזעקה ציפצפה ופתחתי את החלון וראיתי חתול מתכרבל לי דווקא על הסאנרוף תופס שמש.

בשורה התחתונה אני ממש מבסוט,כל הפונקציות מתפקדות לי לפי מה שרשום בספר של האזעקה ,התקנה איכותית ומושקעת,מחיר הוגן[לא זול או יקר,אבל מצדיק וחצי את מה שנעשה ברכב]

ממליץ בחום.

עריכה:לבחור מעליי

1.פתיחת דלתות זה כבר קשור לנעילה מרכזית שהאזעקה מתחברת אליה.לגבי פתיחת תא מטען הדבר אפשרי אם יש לך פתיחה כזו חשמלית מקורית בדומה להונדה אקורד ואז מחברים לערוץ הפנוי של האזעקה.

2.נעילה מרכזית היא לא חלק שכלול באזעקה,אתה מקבל באזעקה :מוח,חיישן זעזועים,מקלט ומשדר שלה,שלט ביפר שלט רגיל סירנה ללא גיבוי וזהו.

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש, בהחלט מוצר טוב לבעל רכב חרד :-) גם המחיר טוב.

לגבי הרגישות, אצלי יש dimmer שאני יכול להעלות או להוריד את הרגישות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שאלה לגבי מרימי שמשות, אין ספק שזה דבר מאוד נוח שמאוד חסר לי , אבל (וזה אבל מאוד גדול שמנע ממני מלהתקין אותם) כששאלתי את המוסכניק שלי (שמתעסק קצת גם עם מיגון) לגבי מרימי שמשות, הוא המליץ לי בחום לא להתקין אותם, כי הם מפעילים את המנועים ל10 שניות, (פחות או יותר הזמן שנדרש להרים חלון) לא משנה אם החלונות פתוחים או לא, דבר שמוביל לשריפת המנועים בטרם עת. האם כך הדבר או שיש לו טעות?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה נכון מדובר ברליי "עיוור" שנותן מתח קבוע קצוב בזמן המוגדר מראש ,ויתכן וכמו שאמרת עדין מגיע מתח למנועים לכמה שניות גם כשהחלונות הגיעו לסוף המסילה בדלת. זה אכן יוצר בלאי למנוע לכבלים ולתופסנים של החלון.אבל מדובר בבלאי זניח לאורך השנים.

בוא אני אשאל אותך ככה,רוב המכוניות כבר משנות ה90 המוקדמות מצויידות במרימי חלונות[אילו שקיימים בהם חלונות חשמל]וכמו שאתה רואה רוב המכוניות הללו עדין נוסעות עם המרימים הללו לאורך השנים והחלונות חשמל עדין מתפקדים על המנועים המקוריים שלהם.

אז מה קיבלת,שרוב האנשים מעדיפים את הנוחות האישית שלהם ,על פני הבלאי המסויים שניצבר עם השנים.

אגב שמעתי שיש מרימי חלונות "חכמים" שסוגרים את החלון וכאשר הם מרגישים התנגדות משמעותית הריליי בהם פותח את המעגל ומפסיק לספק מתח.שווה בדיקה.

פורסם

אתה מתכוון לדגם 625 ולא ל925 נכון?

בכל מקרה משום מה יש לי הרגשה שאתה מתכנן להחנות את הרכב, ללכת ברגל קילומטר ולבדוק האם השלט קולט נכון?

*אני עשיתי את זה, ממרחק של 878 מטר הוא קלט אבל בקו אווירי בלי הפרעות באמצע. לא יודע לגבי הקילומטר המובטח כי נגמר לי הכח ללכת ברגל :evil:*

• תוכן חדש...