Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ככול הנראה השבוע אני יקנה(אקנה) הונדה סיווק שנת 96-97. עכשיו רציתי לשאול, האם זה אפשרי להפוך אותה לטורבו ? וכמה דבר כזה יעלה לי מבחינת מחיר והאם זה משתלם מבחינת כסף ?

ערכתי שגיאות וסימנתי באדום, נא להקפיד להבא.

פורסם

איזה דגם,ידנית/אוטמט,קילמוטרז'?

כעקרון אפשר לעשות הכול,תלוי בתקציב.

למעלה יש נושא דביק של מישהו שהפך את הסיוויק שלו למוגדשת,כנס ותראה,ותבצע חיפוש רוב ההודעות בפורום הזה הם על הונדות.

פורסם

מן הסתם שאני יקנה (אקנה) ידינית(ידנית) (בריטניה). קילומטרז אני עדיין לא יכול להגיד לך כי עדיין לא קניתי אבל אני רוצה להגיע לה 150 כוחות סוס. זה מספיק לי. השאלה כמה כסף צריך להשקיע כדי להגיע לדבר הזה?

ערכתי שגיאות וסימנתי באדום, נא להקפיד להבא.

פורסם

דובר על זה הרבה!

אפשרי לגדוש (יוצאות מאוד חזקות עם כיוונים נכון וחלפים איכותיים).

הכל תלוי במה אתה מתכוון להשתמש חלפים משומשים או חדשים, לחזק מנוע או לא.

10+ לחלפים משומשים!

משתלם שום דבר לא משתלם כי לא מקבלים במכירה כלום, מה שמשתלם זה ההנאה שלך מהרכב בעתיד.

שיקולים שאתה צריך לבחון מכל זוית.

שיהיה לילה מצוין!

ול150 לא צריך טורבו!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

תודה רבה על עזרה אם זה אפשרי להגיע לה 150 כוחות סוס איך אני עושה את זה בלי טורבו כרגע אני גם מחפש מאמרים על הונדה ושיפורים אבל אני לא מוצא השמח עם תביאו לי לפה לינקים

פורסם

במידה ואתה קונה את המנוע 1600 הוא מגיע עם 125 כ"ס במקור. לפי דעתי מיותר להשקיע טורבו ופרוייקט מעל 10K בשביל עוד 25 כ"ס..

תבדוק לגבי השתלה של מנוע אחר ZC או VETEC לא זוכר למה מחליפים, בקיצור מנוע יותר חזק, או שפשוט תשקיע בצנרת, דוד אחורי, פילטר, סעפות אולי ואיזה צ'יפ אני מאמין שזה יביא אותך לאזור ה 150

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יש לי תקציב עד 15 אלף אבל אני ישמח לעשות את זה בפחות כסף כדי שישאר לי לשפר גם את המערכת של הרכב הרצון שלי הוא להגיע לה 150 כוחות סוס זה מספיק בשבילי

פורסם

יש לך את הרכב?,לא מספיק חזק בישבילך?,ישור קו סט חוטי הצתה 8-12MM פילטר INBOX או פילטר קונוס פתוח במיקום טוב,סעפת פליטטה כל זה יעלה לך בסביבות ה6K סעפת פליטה כ1.5K חוטי הצטה בסביבות ה800 ש''ח ישור קו כ3.5K עם תירצה רעש באסי נעים לאוזר אז דוד זרימה חופשית יעשה את זה דוד מחברה טובה יעלה לך בסביבות ה800ש''ח הבהופל'ה הגעת ל6.6K נישאר לך 8.4K מערתכ בת אלף בתקציב כזה אבל תעבור לפורום אודיו ומלטימדיה ברכב ותשאל שם

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
יש לי תקציב עד 15 אלף אבל אני ישמח לעשות את זה בפחות כסף כדי שישאר לי לשפר גם את המערכת של הרכב הרצון שלי הוא להגיע לה 150 כוחות סוס זה מספיק בשבילי

במנוע D16 אטמוספרי אין סיכוי להוציא 150 כ"ס בסכום כזה,

ולא, קיט יניקה, סעפת וגם ציפ לא יעשו את העבודה,

150 כ"ס זו ציפיה נמוכה למנוע סגור בקיט של 15 אלף. אפשר להוציא הרבה יותר, ואולי גם לחסוך טיפה מזומנים בקניית חלקים מיד שניה.

אתה תתקל בהרבה קיטים סיניים שהחלקים שכלולים בתוכם הם באיכות מאד ירודה, ולא מחזיקים לאורך זמן. מומלץ מאד להתרחק מהם ולקנות קיט עם חלקים איכותיים שיחזיקו שיאריכו שנים,

כשיהיה לך טורבו, לא תחשוב על מערכת.

קו---------------------------------------

פורסם

אתה צודק דרך הגב כרגע יש לי מערכת ששוה משהו כמו 6 אלף .... פשוא עברתי תאונה יום שבת בערב וזאותי הזדמנות לקנות רכב חדש .... אז מישהו יכול להגיד לי בערך כמה יעלה לי להגיע לה 150 כוחות סוס בערך ויכול לרשום לי את החלקים כמו שצריך שאני יתחיל להכין הכול .... וכמה יעלה התקנה והם יש מקום שאתה ממליצים עליו בדרום אני יודה מאוד

פורסם

קודם שיהיה לך הרכב אחרכך תחשוב על שיפורים,זאת הדעה שלי בנתיים תכיר את הרכב שים את ה15Kבחשבון שהאוטו יהיה חלש בישבילך תשפר אותו

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...