Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי דייהו לאנוס שנת 2000 דגם se 5 דלתות.

כבר כמה חודשים נשמעים מן המנוע תקתוקים בזמן נסיעה ובכלל שהמנוע עובד.

היום אף נשמעו רעשים שונים מן הרגיל לסירוגין בזמן נסיעה ואף נורת השמן נדלקת לעיתים....

בדקתי וראיתי כי לא חסר לי שמן ברכב. החליפו לי לפני 3 חודשים רצועת טיימינג...

מאיפה מגיע מקור הרעש . ? למה הנורה נדלקה ? מה הבעיה ? תודה...

פורסם

הרעשים הם כנראה מלחץ שמן נמוך שלא מגיע לראש המנוע ולכן גם נדלקת נורת לחץ השמן זו בעיה נפוצה ברכב זה מה שצריך לעשות זה לפרק את אגן השמן לפרק את היונק (כנראה סתום) לנקות טוב טוב ולהרכיב חזרה ולמלא שמן איכותי במנוע באים תרצה המלצה על מוסך מקצועי ואמין לרכבים אלו תודיע לי בפרטי

נ.ב לרצועת התזמון אין קשר לבעיה זו

פורסם

הרעש שנשמע הוא מלחץ שמן נמוך. לא מגיע שמן למרימים ההידראוליים ואז מתחילים נקישות.

לדעתי יש לגרור את הרכב למוסך. נסיעה עם לחץ שמן נמוך גורמת נזק בלתי הפיך למנוע.

כנראה כמו שקודמי אמר יש להוריד אגן שמן ולנקות את רשת משאבת השמן. ולהחליף שמן מנוע ופילטר שמן.

• תוכן חדש...