Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

spire - שאלה אחת, פשוטה מאוד לי אליך: האם נסעתך פעם על הרכב הזה?

עניין הייחצון ממש לא היה הרעיון, אתה צודק שזה יצא ככה.

הרכב אצלי כבר כמעט שנה ויצא לי להגיע למוסך אולי פעמיים לדברים ממש לא רציניים.

לגבי המראה הספורטיבי - זה כבר עניין של טעם, לפי דעתי הרכב הזה הוא מאוד יפה ביחס לשנים ולמחיר שלו.

ושוב בקשר לייחצון, אתה צודק אבל זו לא היתה הכוונה שלי, אם היתי רוצה לייחצן היתי מפרסם מחיר או לכל הפחות כתובת ליצירת קשר או פרטים נוספים. לא ככה?

Tami.Z - בתקציב שלך אתה יכול ללכת על הדגמים החדשים, שלהם דווקא קיים אנגל אייז.

בכל מקרה ההמלצה שלי - רק יפניות. אם לא מיצובישי אז הונדה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, נסעתי על הרכב הזה, ויותר מפעם אחת.

כל מה שאמרתי זה שאין בו שום דבר אפילו חצי ספורטיבי. ואני לא מדבר על מראה. אני מדבר על ביצועים ("פתיחות" זה לא מה שעושה רכב לספורטיבי). מעבר לזה שגם במראה אין בו שום דבר מיוחד (לדעתי לפחות) האצ'בק קטנה עם 3 דלתות. משום מה, שעה שנפוצה בארץ לאחרונה (אולי גם בעולם, לא יודע) זה ש"מעט דלתות = ספורטיבי" ולא להפך, כמו שאני מאמין שאמור להיות.

גם לסוזוקי סוויפט (החדשה) יש מראה "ספורטיבי" ונחמד מאוד, זה לא אומר דבר וחצי דבר על אופי הרכב.

ולגבי הייחצון, רשמת שהרכב שלך למכירה ופרסמת קישורים ליד2 בתוספת תמונה משם, הדרך משם למציאת הודעה ויצירת קשר קצרה ממה שאתה עלול לחשוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רכב ספורט לא אמור להיות רכב קטן עם שתי דלתות בלי כוחות סוס כמעט,

אתה רוצה משהו טוב בתקציב הזה, תיקח מיצובישי גאלאנט. חוץ מהצריכת דלק רכב מעולה

פורסם
כן, נסעתי על הרכב הזה, ויותר מפעם אחת.

כל מה שאמרתי זה שאין בו שום דבר אפילו חצי ספורטיבי. ואני לא מדבר על מראה. אני מדבר על ביצועים ("פתיחות" זה לא מה שעושה רכב לספורטיבי). מעבר לזה שגם במראה אין בו שום דבר מיוחד (לדעתי לפחות) האצ'בק קטנה עם 3 דלתות. משום מה, שעה שנפוצה בארץ לאחרונה (אולי גם בעולם, לא יודע) זה ש"מעט דלתות = ספורטיבי" ולא להפך, כמו שאני מאמין שאמור להיות.

גם לסוזוקי סוויפט (החדשה) יש מראה "ספורטיבי" ונחמד מאוד, זה לא אומר דבר וחצי דבר על אופי הרכב.

ולגבי הייחצון, רשמת שהרכב שלך למכירה ופרסמת קישורים ליד2 בתוספת תמונה משם, הדרך משם למציאת הודעה ויצירת קשר קצרה ממה שאתה עלול לחשוב.

עד עכשיו הסכמתי עם כל מה שאתה אומר....אבל אתה לא יכול להגיד שסוויפט לא מתנהגת מצויין!!!

זה לא רכב ספורט, אבל הוא נותן את הכיפיות הספורטיבית שהיית מצפה לקבל מאוטו בסגנון (בעיקר ביצועי שלדה לא רעים בכלל!)

ד"א קיימת גאסאת ספורט עם מנוע 1.6 וגיר רגיל, בלשון המעטה היא מאד קרובה לגרד מיני קופר(!!!) בביצועי שלדה ועוקפת אותה במנוע. והיא לא שונה בהרבה מהדגם הרגיל של הרכב לדעתי.

בנוגע לנושא השרשור...אני חושב שהיום סביר להניח שלא תנצל יכולות של שום רכב שתבחר...אני לא ממליץ ללכת על משפחת פולו ואיביזה מהצורות החדשות (אם אני לא טועה מעל 2002 אם זה בתקציב בכלל) מהסיבה הפשוטה שהם לא טובות לנהיגה חזקה (סיבובים וכ"ד...פשוט המווווון תת היגוי רצחני ותגובות שלדה כההות)ואני לא מדבר על GTI/FR למרות שגם הן לא מדהימות.

אם אתה מחפש היום רכב מהנה, הכי חשוב לדעתי זה שיהיה מצוייד בתגובות שלדה טובות...כך גם תהיה יכול ללמוד הרבה יותר על סגנון הנהיגה שמתאים לך.

משפחת פיג'ו וסיטרואן לדעתי מהנות מאד לנהיגה אבל היום לא קל למצא כאלה במצב טוב.

ליעד.

פורסם

לא אמרתי שהסוויפט לא מתנהגת, מעולם לא נהגתי עלייה, מעבר לזה גם שמעתי שהיא אפילו מתנהגת לא רע בכלל, כוונתי הייתה שפלוני ברכוב יסתכל עלייה ויחשוב שהעיצוב שלה הוא נחמד ויפה ו"ספורטיבי" ובעל המון שיק ושמחת חיים, אבל הוא לא יסיק מכך שהיא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת. פשוט כי אין לה את המוניטין הזה. (ש"א להשוות את הגרסה הרגילה של הסוויפט עם גרסת הספורט זה פחות או יותר כמו להשוות פונטו ספייט 1.4 עם תיבה רציפה לHGT, לא בדיוק שתי טיפות מים ומכיוון שאני לא מכיר את גרסת הספורט של הסוויפט לא הייתי עושה את ההשוואה הזאת)

לעומת קולט או סיוויק האצ'בק ששוב עוצבו ב"קווים ספורטיביים" בזמנו, המון ילדים קנו אותם בשביל הSHOW ולא הGO, ומשם המון אנשים קיבלו רושם מוטעה שמדובר במכוניות ספורט לכל עניין ודבר.

*מי יודע אולי בעוד 10-15 שנה המצב של הסוויפט יהיה זהה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שפיזו 106 GTI תפתור את בעיית הספורטביות או סקסו VTS , אם עדיין לא הוצאת רישיון אז יש לך מספיק זמן לחפש..(בעצם ..לא בטוח)

רכב ששוקל 900 קילו עם 120 כ"ס!

(אני פשוט לא מפסיק לחלום שתהיה לי איזה VTS אחת..צבע לבן..:sleeping:)

פורסם

לגבי הביטוח, ידוע לכם אילו מכוניות יקרות במיוחד או זולות במיוחד ?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אל תפזול אפילו לכיוון הA3.

הרכב אמנם יכול לעלות מעט(למרות שאני בספק שהוא ימכר במחיר מחירון אבל אולי אני טועה) אבל זה האודי. מה שאומר - ביטוח יקר וטיפולים יקרים. נוסיף לזה את הטורבו שיהיה די ישן (אם עדיין לא הוחלף) ואם משהו קורה לו אז תצפה לעלויות תיקון גבוהות מאוד.

בקיצור - האודי A3 (במיוחד הטורבו) זה לא מסוג הרכבים שמתאימים לאנשים שמחפשים לרכוש רכב ב30 אלף.

כמובן גם כמו שאמרתי, הסיכויים שתמצא רכב מסוג זה במחיר נמוך כזה קלושים או שמדובר ברכב שעבר הרבה ידיים, במצב לא משהו ועם ק"מ ממש גבוה. ורכב כזה אין לך שום סיבה לקנות היות והוא יגרום ליותר בעיות מאשר ההנאה שתקבל ממנו.

אתה כנהג חדש צריך להתחיל עם משהו פשוט וחמוד. תרכוש רכב בסגנון ה323F, קולט וכו' וכו' תתרגל קצת לרכב ואחרי שתילמד לנהוג קצת לפחות תוכל לחשוב על להתקדם לרכב אחר, חזק יותר.

אני יודע שאתה דלוק על רכב חזק, שייתן ביצועים טובים. אבל אסור לקפוץ מעל הפופיק. הקפיצה הזו יכולה להביא ל2 תוצאות -

1. חור ענקי בכיס.

2. תאונה.

בכותרת רשמת - "רכב לצעיר ב25K". ההמלצות של הרכבים אמורות להיות בהתאם.

אם אתה בכל זאת מחפש מראה שייראה לפחות ספורטיבי אז רכבים כמו שהמלצתי עליהם קודם לכן, יתאימו בהחלט. בנוסף יש לזכור שתמיד ניתן להוסיף כל מיני תופסות שיתאימו לטעמך ותקבל סיפוק מהמראה שלו. יכול להיות שגם אחרים יאהבו.

בקשר לרעש - אתה יכול להתקין פילטר פתוח וכו' וכו' כדי להשמיע את המנוע למרחקים, אבל אני אישית לא רואה את זה כדבר חיובי.

מקווה שעזרתי איכשהו. בהצלחה.

פורסם
אל תפזול אפילו לכיוון הA3.

הרכב אמנם יכול לעלות מעט(למרות שאני בספק שהוא ימכר במחיר מחירון אבל אולי אני טועה) אבל זה האודי. מה שאומר - ביטוח יקר וטיפולים יקרים. נוסיף לזה את הטורבו שיהיה די ישן (אם עדיין לא הוחלף) ואם משהו קורה לו אז תצפה לעלויות תיקון גבוהות מאוד.

בקיצור - האודי A3 (במיוחד הטורבו) זה לא מסוג הרכבים שמתאימים לאנשים שמחפשים לרכוש רכב ב30 אלף.

כמובן גם כמו שאמרתי, הסיכויים שתמצא רכב מסוג זה במחיר נמוך כזה קלושים או שמדובר ברכב שעבר הרבה ידיים, במצב לא משהו ועם ק"מ ממש גבוה. ורכב כזה אין לך שום סיבה לקנות היות והוא יגרום ליותר בעיות מאשר ההנאה שתקבל ממנו.

אתה כנהג חדש צריך להתחיל עם משהו פשוט וחמוד. תרכוש רכב בסגנון ה323F, קולט וכו' וכו' תתרגל קצת לרכב ואחרי שתילמד לנהוג קצת לפחות תוכל לחשוב על להתקדם לרכב אחר, חזק יותר.

אני יודע שאתה דלוק על רכב חזק, שייתן ביצועים טובים. אבל אסור לקפוץ מעל הפופיק. הקפיצה הזו יכולה להביא ל2 תוצאות -

1. חור ענקי בכיס.

2. תאונה.

בכותרת רשמת - "רכב לצעיר ב25K". ההמלצות של הרכבים אמורות להיות בהתאם.

אם אתה בכל זאת מחפש מראה שייראה לפחות ספורטיבי אז רכבים כמו שהמלצתי עליהם קודם לכן, יתאימו בהחלט. בנוסף יש לזכור שתמיד ניתן להוסיף כל מיני תופסות שיתאימו לטעמך ותקבל סיפוק מהמראה שלו. יכול להיות שגם אחרים יאהבו.

בקשר לרעש - אתה יכול להתקין פילטר פתוח וכו' וכו' כדי להשמיע את המנוע למרחקים, אבל אני אישית לא רואה את זה כדבר חיובי.

מקווה שעזרתי איכשהו. בהצלחה.

לקחתי הכל בחשבון ופזלתי להרבה מאוד כיוונים. מישום מה ה 323F מכוערת בעייני ואני כבר מעדיף את ה 323 הרגילה (שהרבה יותר יפה בעיניי). מצד שני הביטוח והטיפולים בהחלט תופסים חלק נכבד בהחלטה הזו. אולי הונדה קופה/סיויק יהיו עדיפות מהבחינה הזאת עקב היותם יפניות וטיפולים יותר זולים, בקשר לביטוח אין לי מושג.

פורסם

אתה יכול לשקול גם סיאט איביזה 1.6 ידנית 100 כ"ס- מגיעגם בדגם 3 דלתות.

הרכב נראה טוב, לא יקרע אותך מבחינת אחזקה ולא חסר לו כח.

אופציה קצת אחרת היא אלפא 145/146, גם יפה וגם אופה.

אבל בכל מקרה יש לך זמן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הונדה סיוויק קופה בתוספת של ג'אנטים יפים תראה ממש טוב. אבל אני לא אם יהיה לך קל למצוא אחת כזו שמורה ולא יודע אם היא תיכנס לתקציב. אבל אם תמצא אחת הייתי ממליץ ללכת עליה. לא יהיו טיפולים יקרים היות וזה מנוע 1.6 וזה הונדה.

פורסם
אתה יכול לשקול גם סיאט איביזה 1.6 ידנית 100 כ"ס- מגיעגם בדגם 3 דלתות.

הרכב נראה טוב, לא יקרע אותך מבחינת אחזקה ולא חסר לו כח.

אופציה קצת אחרת היא אלפא 145/146, גם יפה וגם אופה.

אבל בכל מקרה יש לך זמן...

עידן

אלפא 145/146 יפה ? אוקי .. על טעם וריח אין להתווכח.

גם אני שוקל סיאט איביזה אבל ה 2.0 ליטר, שוווה את התוספת ? בערך 30K ~

פורסם
הונדה סיוויק קופה בתוספת של ג'אנטים יפים תראה ממש טוב. אבל אני לא אם יהיה לך קל למצוא אחת כזו שמורה ולא יודע אם היא תיכנס לתקציב. אבל אם תמצא אחת הייתי ממליץ ללכת עליה. לא יהיו טיפולים יקרים היות וזה מנוע 1.6 וזה הונדה.

שמתי עין כבר על כמה .. הבעיה היא שאלו היפות או יד גבוהה או מערבים בצפון, מפחיד .. חח.

פורסם

אם המצב של הרכב טוב וכל הניירות מראים שאין שום דבר פסול ברכב אין סיבה לפחד.

מה שכן, לא חובה לרכוש אחת 'יפה'. אתה יכול לרכוש גם אחת רגילה לגמרי ולשים ג'אנטים וכו' לפי בחירתך.

• תוכן חדש...