Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MA AUDIO HK1998-וסאב SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!:-P.

חבר שלי היצתייד לו במגבר שבכותרת:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=131

כמו כן הוא ביקש ממני לייעץ לו סאב SQ מתאים הוא טוען שהוא מחפש דיוק,עוצמה(למרות הSQ הוא לא מוותר על עוצמה מפחידה הוא טוען),רכות,חמימות,סאב PURE SQ.

שקלתי אישית להציע לו JLW7 לSQ טהור,הוא קפץ על המציאה כי השמעתי לו פעם סאב כזה והוא נורא היתאהב בו,כמובן עם תיבה הוא נימכר ב5600ש"ח אם אני לא טועה.

אז רציתי ליפנות אליכם ידידיי מה אתם מציעים גם לבחור שדורש PURE SQ? איי די מקס 12,תציעו אתם ונחשוב ביחד כולנו מה להציע לבחור.(למרות שלא נירא לי שיש אפשור יותר מתאימה למשימה מW7 תסכימו איתי.)

הרכיבים שלו הם:

HU-http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=365

קומפוננט-http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=351

6X9-http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=224

מגבר לקומפוננטים-http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=426

המגבר שעומד להגביר את הסאב SQ הא כמו בכותרת MA AUDIO HK1998.

מה שרציתי להגיד בעצם הוא שלבנאדם שהשקיה על המערכת די הרבה רצוי שישמור אל ליין גבוהה וישים יד על הW7 ולא משו אחר כך זאת לפי דעתי שוב, אשמח מאוד ליראות ולישמוע את דעתכם בנושא הזה,ומשו אחרון אני לא שמעתי עדיין אל החברה של הקומפוננטים שלו rainbow:oops: (יש דבר מה טוב לגביה?,אשמח לפירוט בנוסף).

אשמח לתשובה מעמיקה שתעזור לחברי להחליט סופית על מה ללכת כך לפי דעתי זה W7.ובעינין התקציב 5K-6K לא כולל תיבה וחיווט סאב,ואינו פתוח ליד שניה.

ג'ינו.

פורסם

צר לי אבל הW7 הוא סאב מעולה אך התמחור שלו בארץ הוא שערוריה 5600 שקל לסאב

צריך להיות דיי טיפש או בזבזן יהיר בשביל לקנות דבר כזה.

חפש IDMAX ביד 2 יעלה לו רבע מהמחיר של ה W7 אם אני לא טועה אדגר מוכר 2 כאלו.

גם ביד 1 הסאב הזה עולה הרבה פחות מ5600 שקל.

דרך אגב גם AA CHAOS יתאים לך במיוחד עם אחריות פנה לאליקו סאב מדהים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

באמת תודה על התגובות ועל השיתוף פעולה,הצעתי לו גם IDMAX,הוא רצה W7 אז אמרתי לו גם שזה נורא יקר בסך הכל.

אולי נציעה לו לשים שתי ID בתיבה כפולה כי גם ככה התקציב שלו לסאב הוא 5K-6K אז ככה שזה לא משנה,אני חושב עכשיו ששתי ID בתיבה כפולה יהוו רעיון די טוב הוא מחפש גם עוצמה בנוסף לכל (כי בסך הכל יצא לי להושיב אותו באוטו עם שני האבוקים אז ככה שהאוזן שלו תחפש עוצמה כך הוא טוען למרות שאלו SPL הוא מחפש SQ בעוצמה אדירה אז זה רק שני ID כך אני חושב.) ,תגידו מה אתם אורמים על הרעיון שלי .

ג'ינו.

פורסם

fi q 15 עוצמה+איכות, האבוק 15\12 עוצמה+איכות, כאוס 15\12 כנ"ל.. את כולם אפשר להשיג בחצי מהתקציב, ואת כולם מאלי. fi וaa יותר קרובים לסאונד של w7 מאשר הidmax.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הצעות מפתות ומעניינות,אך אני אישית יותר סוגד לFI אז ככה שאו שאציע לו שני FI Q15 או שבאמת השאלה הגדולה שלי ושלו האם ניתן להסיג בארץ את FI BTL 18 והאם יש סידרת 18' שתתאים לעבודת SQ לבערך.

ג'ינו.

פורסם

שיקנה את הסאבים שיש לאלי עם התיבה יעלה לו בערך 4500. אם הוא רוצה 18 אינץ איכותי אז רק fi q 18 או AA HAVOC18 קשה לי להאמין שיהיה sq מbtl18 למרות שאני מאוד אהבתי את הסאונד של ה15. בכל מקרה fi צריך להזמין מאלי במיוחד, כי הם סאבים שעושים בעבודת יד רק אחרי שהזמינו אותם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה רוצה להגביר עם המגבר הזה 2 idmax ? הוא נותן 1200 RMS ב1 אום ואני לא יודע אם הוא עומד בהצהרות או לא.

ואם הוא לא ישדרג מערכת חשמל ברכב אני כמעט בטוח שהוא לא יגיע להספק הזה.

פורסם

כמובן שהרכב יעבור למערכת חשמל חזקה יותר ועוד מגבר כזה יתוסף למערכת השאלה רק על הסאב פה,כל המיסביב ישופר בעיכוות זאת.

אז אשמח עם תיתנו לי איש קשר להזמנת זוג BTL 18 לחבר שלי וגם הצעות למגברים שיחזיקו אותם.

פורסם

זוג BTL18 ?

בעיקרון 2 מגברים של סאנדאון 2000 בלינק

עם מערכת חשמל מתאימה (אלטרנטור 170\180 אמפר, וזוג מצברי קינטיק 2400)

אבל אתה מבין שאתה מדבר פה על כמה עשרות אלפי שקלים השקעה ?

פורסם

btl 18 אחד יגמור לך את התקציב, אבל אני מבטיח שאחד כזה יספק אותך את החבר שלך ואת השכונה שלך:wink:. אתה מודע לזה ש18 אחד צריך מינימום 142 ליטר נטו+ פורט זה עוד 30 +נפח התיבה עצמה זה 200 ליטר

איש קשר זה eliko מהפורום

דרך אגב, איך מsq קפצת ל2 18 מפלצתיים? לא מבקר, דווקא בעד

ZOOM-ZOOM

פורסם

pure SQ עם זוג BTL18 ? מה לקחת על הבוקר ? :)

אם החבר שלך באמת מעוניין בSQ טהור מבלי לוותר על העוצמה אז שיקח לעצמו זוג סאבים של SEAS SW300 .

ואם הוא רוצה קצת יותר כוח ועדיין לשמור על איכות גבוהה סאבים מבית AA יענו לדרישותיו.

אני עם זוג ג'נסיס אודיופיל ולא חסר לי כלום.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

עניין של מקום לא חסר לו יש לו GMC ספארי ללא כיסאות מאחורה סוג של וואן רק שני כיסאות קדימה,היתיעצתי איתו הוא אמר שהוא מוכן לפרויקט היקר הזה ומבין את העלות הסובבת את השאר(אישית הלוואי אליי זוג 18 BTL) וכן BTL 18 לא כול כך ניצמדים לאיכות למרות העוצמה המעיזה והמפחידה שלהם.

ושוב חבר שלי ברוך ה' לטובתו ומזלו התקציב ממש קובע לו אפשרויות בחירה גדולות הוא יכול לערוך את הפרויקט הזה .

אז ככה,הוא מעדיף לטוס לחו"ל ולהביא אותם משם עם עוד כמה רכיבים שהוא חושק בהם.

את השאר נפרט כשהפרויקט יתקדם לו הלאה הוא לא מיתחרט על הBTL 18 שקצת חורגים מאיכות לטובת עוצמה אבל מבחינתו הוא מעדיף עוצמה (מה ניסגר איתו הוא אמר לי SQ!!! :-P) בחירה שלו,אני אישית מאוד בעד!:-P:-P

אז ככה ישנם סכנות לשים באוטו זוג דינוזאורים שכאלו,גם בריאותית וגם פיזית לאוטו הוא שואל?

אשמח לעוד הישתתפות בהמשך ערב טוב.

• תוכן חדש...