Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחמת חלונות הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקבל המלצות למקומות שעושים השחמת חלונות (לא מדבקה) באזור חדרה.

שיהיה גם מקצועי וגם זול :)

אשמח גם לשמוע מכם מה סדר גודל של מחירים לכל חלון..

תודה

פורסם

הכהיית חלונות לא ע"י הדבקת פילמים, זה רק בהסרת החלון וצביעתו בתנור וזה עוד יותר יקר מהדבקת פילמים.

מעטים המקומות שעושים זאת ואני מכיר בפתח תקוה ובת"א מקומות המבצעים זאת בצביעה בתנור מיוחד.

בברכה - רפי לין

פורסם

יש את שרגא זגגות בהרצליה, שהוא לא עושה את זה בעצמו אלא שולח למישהו ומרכיב בחזרה, לא זוכר למי הוא שולח ואין לי מושג מה המחירים, אבל אני יודע שזה יוצא ברמה מעולה והוא עובד עם סובארו ועושה את ההשחמות לרכבים חדשים שהוזמנו ככה מהיצרן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ברוך גלס ובניו בפתח תקווה(אני לא טועה במיקום נכון רפי?).

נראה לי המקום הכי מומלץ להשחמה,בסביבות ה300 ש"ח לחלון לפי מה שהוא אמר לי בזמנו.

Got To love It

פורסם

אין לי ניסיון איתם, אבל לפי האתר החבר'ה נראים מקצועיים, שים לב שיש גלריה לראות את העבודות שלהם, תשפוט אתה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפי מה שאתה אומר הם משתמשים גם ב"מדבקה" אז מה ההבדל בינהם לבין המדבקה הרגילה שעולה כ 40 ש"ח?

תודה

פורסם

ההבדל הוא באיכות המדבקה שמתבטא בשקיפותה, עמידותה נגד שריטות (מחלון שעולה ויורד הרבה פעמים),

כושר סינון הקרינה והחום ועוד.

דרך אגב, כנראה שיש הבדל (לטובה) בין פילמים (מדבקות) שמיועדים לרכב ובין כאלו שמיועדים לבניינים ומבנים וחלונות ראווה.

יתכן מאוד שפילמים זולים לא נועדו מראש לרכב.

דרך אגב, ב"סאן פילם" שברמת גן יש מכשיר שמודד על פילמים שונים את אחוזי הפחתת קרינת השמש וגם נורה שאיתה ניתן להרגיש, בתחושת כף היד, את הפחתת החום דרך הפילם הנבדק.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...