Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה לי קרטל או משהו כזה , איך יכול להיות שטיסה של 25 דקות תעלה 450 דולר בממוצע ב 2 החברות גם ארקיע וגם RJ אותם מחירים.

אין איזה גוף בארץ שאמור לפקח על יחס סביר בין מוצר לעלות ? לפחות לחברה הישראלית.

טיסה מאמאן למזרח של 9-10 שעות עולה 550 דולר וטיסה לארץ של 25 דקות ללא שירות אוכל ומטוס קטנטן עולה 450 דולר איך זה יכול להיות.

למי פונים איך אפשר להתלונן על דבר כזה?

פורסם

קודם כל מטוס קטן יותר יקר לתפעול פר נוסע. שנית לא מדובר בקו שהוא להיט ופעיל כך שסביר להניח שהטיסות יוצאות גם חצי ריקות.

קח מונית. יעלה לך הרבה פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טיסה מאמאן למזרח של 9-10 שעות עולה 550 דולר וטיסה לארץ של 25 דקות ללא שירות אוכל ומטוס קטנטן עולה 450 דולר איך זה יכול להיות.

למי פונים איך אפשר להתלונן על דבר כזה?

כשגרתי בגיברלטר, הדרך להגיע להר הקטן הזה, היא לטוס לספרד (מאלגה) ולנסוע שעה וחצי בערך באוטו כדי להגיע - כל זה יעלה כ 400-500$

או.

יכלתי לקחת טיסה למלאגה, ומשם טיסת קונקשן לגיברלטר ישירות (ישנו שדה) - העלות הכוללת הייתה כ 1200$, כאמור טיסה של 25 דק'.

פורסם

יש 6 טיסות בשבוע בקיץ כשטסתי המטוס היה מלא. וגם עכשיו ביררתי על הדיל של ארקיע וקטר ונאמר לי שהרבה טיסות של ארקיע זה רק המתנה ובכלל הדיל עולה 1000 דולר 550 זה לקטארים ו 450 לארקיע ל 20 דקות טיסה , נשמע הגיוני?

אני הזמנתי כבר כרטיס ב 620 דולר מנתב"ג לתאילנד לא ישיר כמובן(כך שזה לא קשור אלי ישירות)

נסיעה לשם זה לקחת אוטובוס לבית שאן מונית למעבר מונית ממעבר זה סיפור של 150 דולר ל2 הכיוונים.

ו כ 5-6 שעות לכל כיוון. גם לא להיט. אם כי חוסך כסף ונותן אופציה לטיסה בחברות הטובות בעולם. ואם לא הייתי מוצא מחיר זול בהחלט הייתי נוסע עצמאית לירדן.

עדיין השאלה למה המחיר כל כך מטורף. שלא נדבר שנגיד טיסה בתאילנד בין בנגקוק לאיים גם במטוס קטן עולה 50-80 דולר ל 2 כיוונים אז נגיד מיסים דלקים יעלה כפול אז 150-200 דולר אבל לא 450 דולר זה שוד לאור היום.

וכנל גם טיסות קצרות באירופה שמתומחרות ב 30-50 דולר לכיוון .

ולמה טיסה מנתב"ג לאילת עולה 2 כיוונים 500-600 ש"ח שזה 150 דולר זה הרי מרחק דומה ואותו מטוס ,

אז פשוט עובדים אלינו וכולנו כרגיל שותקים.

האור היחידי זה שאולי מתישהו יהיה שלום וכל החברות הערביות יטוסו לארץ ישירות ואז ישבר הקרטל הזה של RJ/ארקיע

פורסם

אתם שוכחים שמדובר פה על טיסה בינלאומית.

יש פה תשלום לנתב"ג, תשלום לשדה בירדן, תשלום עבור הקצאת הנתיב האווירי ובנוסף מדובר על מטוס קטן ככה שעלות התפעול + טייסים + דיילים מתחלקת במספר קטן יותר של אנשים.

לא תמיד החישוב של הטיסה נקבע רק עפ"י משך הטיסה.

אם טיסה לאילת עולה 450 שקל (מחיר רגיל, בלי מבצעים) והחברות תעופה מרוויחות בו יפה,

אז כנראה שיש סיבה שהטיסות לירדן עולות פי 4. וכנראה שיש סיבה למה חברות תעופה אחרות לא נכנסות לקו הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...