Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לחברה שלי עד 40K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברה שלי מחפשת לקנות רכב , הדרישות :אוטומט ,עד 40K , ושיהיה מרווח ביפנים, כלומר לא רכב מיני.היא הייתה מעדיפה רכב יפני או גרמני ,החיסכון בדלק גם חשוב אבל זה לא הדבר שימנע ממנה לקנות רכב כי היא לא צריכה להרבה נסיעות, מה שחשוב בטיחותי, ועוד יותר חשוב היא צריכה שיהיה מקום ל5 אנשים מבוגרים ביפנים כלומר ש לשלוש מאחורה זה לא יהיה כמו עונש מוות לשבת שם, יש לכם רעיונות ? אני המלצתי לה על 323, אבל משום מה היא לא אהבה ... :arrow:

פורסם

פורד מונדאו 2002' יושב עליה בול (כמעט), אוטומטי בטיחותי מרווח ומודרני. חסכוני בדלק הוא לא ממש. מצד שני גם הלאנטיס לא מאוד חסכונית, ככה שזה מתאזן. יהיה לה קשה למצוא רכב שעומד בקטגוריה הזאת וגם חסכוני בדלק.

פורסם
נישמע מעולה תודה רבה !

אם יש לאשים עוד להוסיף בכיף

המונדאו היא הבחירה הכי טובה לפי הדרישות שלה, אבל אני יכול אולי להוסיף בגלל שהיא רוצה רכב גרמני את הפאסאט 2000' 1.8 טורבו, סתם שתיהיה עוד אופציה, אבל שיהיה ברור שהיא לא טובה יותר מהמונדאו, והיא מבוגרת בשנתיים.

קשה לי להצביע על רכב יפני מסויים כי אני די מסתייג מרוב הרכבים יפנים\קוריאנים.

פורסם

ומה עם רנו מגאן 2? אם היא רוצה אפשר גם למצוא לה גרסת 5 דלתות. אך מדובר ברכב בטיחותי מאוד נוח ומרווח מאוד!

לגבי צריכת הדלק אין לי מושג אך ניתן לשער שהיא לא כזאת נוראית ביחס ללנטיס\מונדיאו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...