Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

רציתי להתייעץ איתכם לגבי השלמת 2 בגרויות, נכשלתי בספרות ואזרחות.

אני בן 18, מתגייס ב 8 למרץ, כנראה לקרבי (פרופיל 82).

בתאריך 14.1 - בחינת בגרות בספרות.

בתאריך 1.2 - בחינת בגרות באזרחות.

להתכונן, אני מאמין שיש לי מספיק זמן (מעל חודש).

אבל כשביררתי עם ביה"ס, אמרו לי כי ההרשמה נסגרה, זה מאוחר מידי ובשביל להיבחן בכל זאת, יש לבצע "הרשמה מאוחרת".

ההרשמה המאוחרת היא יום לפני המבחן צריך להירשם במקום כלשהו בת"א שמשרד החינוך יפרסם, ולמחרת עושה את המבחן גם בת"א (לא דרך ביה"ס).

אמרו לי בנוסף, שאם אני רוצה לעשות את הבחינה דרך ביה"ס יש לבצע הרשמה במהלך חודש פברואר לבחינות קיץ.

שכנראה במועד קיץ אני אהיה כבר חייל.

ולבנתיים, במהלך התקופה הזאת אני עובד קבוע יום יום, אין לי בעיה בעיקרון לקחת ימי חופש לבחינות בגרות, אבל יהיה טיפה לחוץ לי.

אחרי שבילבלתי לכם תמוח, רציתי לשאול אותכם אם כדאי לי לעשות במועד הקרוב את הבחינות בגרות או כבר בצבא לעשות את ההשלמה?

בני דודים שלי אמרו לי שלפני הצבא אני אמשיך לעבוד, יהנה, וכשאני אהיה חייל, לקראת סוף השירות לעשות השלמת הבגרויות, כשהפז"ם דופק.

מה דעתכם?!

פורסם

יש הגיון מסויים במה שאמרו לך.

אבל גם אם תשלים עכשיו זה יחסוך לך אחרי השחרור.

אני במקומך הייתי עושה אחרי השירות, אולי אפילו בחודשים האחרונים של השירות תוכל ללמוד בבסיס...

172

פורסם

ההגיון אומר לשמור את זה לסוף השירות, להוציא מיוחדות למידה, ולהשלים בגרויות.

השכל אומר שאתה לא ממש תעשה את זה, לא יהיה לך כח, אתה תהיה שבוז מת וכל מה שתחשוב עליו זה הטיול, לא באמת ישחררו אותך ללמוד ואתה תשלים בגרויות רק אחרי צבא כשכולם עושים פסיכומטרי ועובדים לחסוך לטיסה. יהיה לך עוד המון זמן לעבוד. אתה עוד צעיר ואתה באווירה של בית-ספר. לך תגמור עם זה הכי מהר שאתה יכול - תחסוך לעצמך כאב ראש ענק, סמוך עליי.

ג.נ.

הכותב הינו חייל שבוז שרוצה לשפר את הבגרות שלו במתמטיקה, ומבכה על מר גורלו שלא עשה את זה לפני צבא. :evil:

• תוכן חדש...