Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למסעדות באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יורד לאילת לסוף שבוע ארוך מאחר ושנים לא ביקרתי באילת, אשמח להמלצות למסעדות איכותיות ורומנטיות.

מאחר ואני אבלה (אם עדין מבלים באילת) 3 ערבים, אשמח להמלצות לשלושה סוגי מסעדות.

1. מסעדת בשרים (מסעדות שאוכלים בהם נתחי בשר וזהו-בדומה לדוריס קצבים)

2. מסעדת דגמים ומאכלים ים (בפעם האחרונה באילת אכלתי ב"מפלט האחרון" ודי אהבתי-האם עדין שווה לבקר שם?

3. מסעדה בסגנון צרפתי.

המלצות יתקבלו בברכה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אני יורד לאילת לסוף שבוע ארוך מאחר ושנים לא ביקרתי באילת, אשמח להמלצות למסעדות איכותיות ורומנטיות.

מאחר ואני אבלה (אם עדין מבלים באילת) 3 ערבים, אשמח להמלצות לשלושה סוגי מסעדות.

1. מסעדת בשרים (מסעדות שאוכלים בהם נתחי בשר וזהו-בדומה לדוריס קצבים)

2. מסעדת דגמים ומאכלים ים (בפעם האחרונה באילת אכלתי ב"מפלט האחרון" ודי אהבתי-האם עדין שווה לבקר שם?

3. מסעדה בסגנון צרפתי.

המלצות יתקבלו בברכה.

המלצה על מסעדת בשרים היא תהיה על אל-ג'אוצ'ו אילת, כל מה שאתה מכיר על הרשת הזאת לא קשור למסעדה הספציפית הזאת.

כי באילת זה סרט אחר לגמרי, המסעדה מעולה.

בכל הפעמים שהייתי יורד לאילת לצלילות, היינו אוכלים שם בהנאה מרובה.

בנוסף, בטיילת של רויאל ביץ' יש מסעדה טובה שנקראת WANGS GRILL, היא משלבת סגנון אמריקאי עם מזרח רחוק.

מאוד מעניין, ומאוד טעים.

כמוכן, נעים מאוד לשבת שם.

מסעדת הדגים ופירות ים הכי טובה באילת(ואחת מהטובות בארץ לדעתי) זה כמובן "המפלט האחרון", אין אופציה אחרת טובה יותר.

מסעדה בסגנון צרפתי אני אישית לא מכיר, אך אני יכול להמליץ על מסעדה איטלקית מעולה, שמה הוא "פסטורי" והיא נמצאת מאחורי מלון המלך שלמה.

אחד המקומות היותר נעימים לשבת בו.

בתאבון:).

under construction..

פורסם

תקשיב לי טוב, because i'm only gonna say it once.

CASA DO BRASIL.

זו מסעדת הבשרים היחידה שאתה תצטרך להכיר באילת.

את התודות תמסור לי אח"כ כשתחזור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני ממליף על מסעדת סנטה פה - כל פעם שאני באילת אני אוכל שם .

ואם בא לך משהו איטלקי ורומנטי אז לה קוצ'ינה בטיילת ליד המאנקיס , מסעדה רומנטית לשבת עם האשה.

אלו שני מסעדות שאני מבקר בהם קבוע.

פורסם

לא קאזה ולא שמאזה... יש מסעדה משפחתית כל כך טובה שניקראת ברזיל הקטנה, נמצאת ליד חנות משקאות טובה באותו אזור התעשיה של אילת. פשוט תגידו לנהג קח אותי לברזיל הקטנה ותיראו איך הפרצוף העייף שלו הופך לחיוך מאוזן לאוזן. כשאילתי רוצה להנות מבשר טוב הוא הולך לשם. כש"תיירים" רוצים "להנות" מבשר הם הולכים לקאזה-דה-ברזיל... נסה ולא תתאכזב, ואל תשכח לספר חוויות! גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בפעם האחרונה שביקרתי באילת רציתי ללכת לברזיל הקטנה, אבל משום מה היה סגור, אז החלטנו לעבור לקאזה דה ברזיל.

עכשיו, זה לא באמת שהיה רע שם, זה פשוט שציפיתי להרבה יותר לאחר כל הביקורות ששמעתי עליה.

אני מניח שאם ברזיל הקטנה תהיה סגורה מסיבה כלשהי, הקאזה יכולה להוות מעין ברירת מחדל, אבל אל תצפה לחוויה עילאית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עוד אחד ממאוכזבי קאזה דו ברזיל.

מסעדת בשר אמיתית צריכה להציע אנטריקוט בגדלים נוספים, לא רק ב350 גרם. בנוסף, המנה של "אכול כפי יכולתך" מורכבת ברובה מפרגיות, קבב ועוד כל מיני דברים שהם לא בשר- חבר'ה, אנחנו אנשי איכות ולא כמות.

יחסית לכל הטראראם המסעדה די מאכזבת.

אין, אין, אין על אל גאוצ'ו בכניסה לעיר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין, אין, אין על אל גאוצ'ו בכניסה לעיר

בסניפי אל גאוצ'ו באזור המרכז שהייתי לא התלהבתי, למרות שצינו פה שבאילת זה שונה.

לגבי ברזיל, שמעתי ביקורות לכאן ולכאן (בעיקר חיוביות), אישית לא הייתי שם- איך המחירים שם?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...