Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, ברשותי הונדה סיוויק שנת 94 4 דלתות.

מאז שקניתי אותה, שמתי לב שהיא נמרחת, מתנדנדת בפניות, כיכרות, בבלימות האוטו שוקע קדימה. אחיזה לא טובה בלשון המעטה.

הבולמים שלי היו ישנים ומאוד רכים, לכן החלטתי לרכוש סט בולמים חדשים, KYB גז סטנדרטיים, בתקווה שזה מה שישפר את האחיזה.

הבולמים החדשים הורכבו, אך אין שיפור באחיזה! אותן תופעות כמו עם הבולמים הישנים, הדבר היחיד שזה נתן זה אוטו קשיח יותר במעמורות, באמפרים.

1. האם הרכב אמור להתנהג בצורה כזו כפי שיצא מהחברה? או ישנה תקלה מסוימת באוטו שאינני מודע לה, כמו קפיצים, whatever.

2. הבנתי שבחלק מהדגמים של הרכב הזה יש מוט פיתול אחורי, אצלי יש הכנה אליו אבל הוא לא נמצא, יכול להיות שכאן טמונה הבעיה?

3. אפשרי שקניתי בולמים רכים מידי, ולכן הם מתנהגים כמו הקודמים? הבולמים החדשים הם KYB Excel-G.

אשמח לכל תגובה עיניינית לנושא,

תודה מראש.

פורסם

האחיזה בהסיוויקים הישנות על הפנים זה דיי ידוע, רק הנמכות ושאר החמוצים שהערסים שמבינים קצת בעניין יכולים לעזור לך.

פורסם

הצמיגים שלך דקים מאוד,

מידה מוזרה לסיויק, אני מאמין שאין צמיגים טובים במידה הזאת.

טובים = צמיגים שמיועדים להחזיק טוב את הרכב ולא איכות הצמיג.

תעלה למידה 15 על 195 , או 14 185 דבר ראשון.

פורסם

או שיש לך בעיה, או שנדמה לך שיש בעיה.

האחיזה בסיוויקים הישנות ממש לא על הפנים (והייתה לי אחת). הרכב אפילו מהנה יחסית לנהיגה. (יחסית לסגמנט)

פורסם

הכל מקורי ברכב, הבולמים (חדשים), הקפיצים (ישנים - האוטו לא שקוע), ומידת הצמיגים.

האם הרכב כפי שיצא מהחברה מתנהג לא טוב?

או שישנה תקלה מסוימת ברכב.

השערות יתקבלו בברכה. :arrow:

פורסם

תוכל לשפר את האחיזה של הסיויק ע"י קניית סט מוטות מייצבים לרכב שכולל

1. מוט קידמי עליון

2. מוט קידמי תחתון

3. מוט אחורי עליון

4. מוט אחורי תחתון

ניתן לשפר את האחיזה גם ע"י התקנת קפיצי הנמכה מתוצרת גרמניה WEITEC

נתי

PIT-STOP

פורסם

תחליף את הצמיגים האלו זה דבר ראשון, הם נועדו לחסוך בדלק ולא לאחיזה.

כמו כן גם את הג'אנטים למידה 15" לפחות, עם ג'אנט קל ככל האפשר!

אתה תרגיש שינוי עצום לעומת מה שיש לך עכשיו..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
האחיזה בהסיוויקים הישנות על הפנים זה דיי ידוע, רק הנמכות ושאר החמוצים שהערסים שמבינים קצת בעניין יכולים לעזור לך.

לא ידעתי שלהנמיך את הרכב ולשים מוטות מייצבים זה של ערסים אם ככה כולם ערסים... ואני חשבתי שלכל מי שיש הונדה הוא ערס. אז מה גם אתה ערס?! אני לא ערס ויש לי הונדה.

החזרתי מספר נקודות לעובד השרת (ההוא שהחליף את עמוס השרת). אנא הפסק לבזבז לנו אותם, גם ככה אנו במחסור במלאי. תודה, יאשה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...