Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאוטו הוחלף רדיאטור כולל פקק 1.1 חדש לחלוטין.הוחלף הצינור מים ממתכת (ההוא שמתחבר למשאבה) הוחלף עוד צינורית קטנה כזאת שנמצאת מאחורי הסעפת יניקה .

בדיקה בלחץ כרגע לא מזהה בעיה

לאוטו אין מים בשמן או להפך, הוא לא מעשן או מראה סימנים של ראש או חוסר סחיבה.

האוטו מעולם לא התחמם ובמיכל עיבוי לא חסר מים אף פעם .

מה אתם אומרים על זה אנשים?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

קודם כל, למה הוחלפו כל החלקים שרשמת? שיטת מצליח?

שנית, במידה ויש נזילה, בדיקת מערכת הקירור בלחץ חייבת לגלות את מקור הנזילה.

האם נבדק מיכל העיבוי? ובכלל, באיזה סדר גודל הנזילה?

פורסם

זה לא שיטת המצליח החלקים הוחלפו כי הם נזלו.

אתה מתכוון מיכל עיבוי? את הכד הזה בעצמו לבדוק אם הוא נוזל?

אין לי מושג מה לעשות אני כבר מראה סימנים של ראש (כאבי ראש לא ראש מנוע)

הנזילה משתנה לאחר שהחלפנו את הצינורות חסר ממש ממש קצת משהו כמו פקק מקסימום 2 של גלון מים סטנדרטי.

פורסם

מה משמעות המספרים 1.1 או 0.9

הבלנו היא שנת 96 גיר אוטומט 1.6 זה יכול להשפיע איכשהו? כי אם כן אני יקנה פקק אחר מה כבר יש להפסיד.

השטיח הימני וגם השמאלי יבשים לחלוטין!

פורסם

ואיפה אני מוצא את דרישות היצרן האלה?

איך אני יודע מה היצרן רוצה ? למישהו יש לינק לאיזה מסמך או משהו כי יכול להיות שפקק בלחץ שונה הוא מקור הבעיה

יש מצב שפקק עם לחץ גדול יותר ממה שדרוש 1.1 יגרום לבעיה כזאת? עדיף להחליף ל0.9?

פורסם

מחר אני יביא פקק 0.9 ניראה לכם הגיוני שבגלל לחץ פקק לא מתאים תיהיה בעיה של איבוד מים?

1.1 לא אמור להחזיק יותר לחץ?

למישהו יש הסבר?

פורסם

קודם תחליך את הפקק ותעקוב אחרי שינויים במפלס נוזל הקירור.

במידה ויש עדיין, יש לבצע בדיקת לחת כמו שצריך שכן (שפי שציינתי כבר) לא יכול להיות שיש נזילה והלחץ בזמן הבדיקה לא יירד!

פורסם

הסבר קצר: לבלנו משנת 96 עד 98 היו בעיות בראש מנוע ובבלוק מנוע עצמו (אחד מהגורמים היה עיבוד נוזל קירור),

לרוב הבלנויים בשנים הללו הוחלפו מנועים לשנתון יותר מתקדם.

תיגש למוסך אשר מתעסק הרבה עם סוזוקי, דבר ראשון שיבדוק את פקקי המים בבלוק מנוע (די נדיר שהם הולכים אבל ראיתי את זה קורה), דבר שני בדיקת לחץ הפוך.

רוב הסיכויים שאצלך זה ראש מנוע.

פורסם

זה בולשיט.

באוטו יש מנוע מאלומניום ועקב שימוש בנוזל קירור זול או מים של ברז הוא נאכל נגרם סדק.

באוטו יש 2 סוגי מנועים אחד עם כויל ואחד עם מפלג

המנוע שלי זה מנוע של שנת 99 אם זה משנה עם 140 אלף ק"מ

לגבי השאלה שלי האם אני יעבור לפקק 0.9 או שאני ישאר עם 1.1 זה ישנה משהו?

פורסם

אם תישאר עם 1.1 ,זה אומר ש,במקרה של בעיה,התחממות של המנוע לעניינינו,יהיה לחץ של 1.1 בתוך כל מערכת הקירור כולל הצינורות, יכול להיות שצינור יתפוצץ לך.

לא עדיף לך שהלחץ יצא דרך הפקק.

• תוכן חדש...