Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי אם מדובר בתקלה, הרכב הוא יונדאי אתוס מודל 1998 אוטומט, מניע מצויין,מזגן יעיל והכל עובד אלא שלעיתים כשהאורות דולקים יש מצב שהם פתאום מתעמעמים ואח"כ חוזרים לעוצמה החזקה, יתכן ויש קשר לפעולת המאוורר,זה גם מלווה במין רעש מעין "טאק" קצר וחלש מכיוון האזעקה כאילו ירידת מתח פתאומית.

שמתי לב שהקוטב השלילי של המצבר מתחמם במידה שאינה סבירה.

בדקתי שהחיבור בין המצבר לגוף תקין (הכבל השלילי).

האם מישהו מכיר? יודע? האם מצריך תשומת לב מיוחדת או שמדובר בסתם "שגעון" של רכב ישן?

תודה לעוזרים!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המצב אינו תקין למרות שזה רכב יישן והבעייה לא תחלוף מעצמה.

1. פרק את נעל הכבל מהקוטב השלילי ונקה היטב את נעל הכבל וגם את קוטב המצבר מלכלוך וקורוזיה.

2. בדוק שכול הגידים של הכבל מחוברים לכבל בצורה תקינה

3. לאחר ההרכבה הדק היטב את נעל הכבל

האם הוספת צרכנים נוספים לרכב כמו מערכת שמע בעלת צריכת זרם גבוהה ?

האם יש ברשותך מד-מתח ואתה יודע להשתמש איתו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אעבור שוב על כל הקו השלילי ואבדוק כבר גם הארקת מנוע.

כן,אוכל להשיג מד מתח ואני יודע להשתמש בו.

לא הוספתי שום צרכן רציני,למעט האזעקה (שאני קצת "חושד"בה)הכל מקורי, אין מערכת שמע רצינית אלא רדיודיסק פשוט ביותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לאחר הפירוק והניקוי של הקוטב השלילי הבדיקה תהיה עם מד המתח על המצבר בין הפלוס והמינוס כאשר אתה נוגע עם הפרוב השלילי של מד המתח פעם אחת בקוטב המצבר עצמו ופעם אחת בנעל הכבל שנעולה עליו. אם יש הפרש במתח שאתה קורא בין שני המצבים המגע שם נישאר לא טוב. אותה בדיקה תעשה גם עם הפרוב החיובי בקוטב החיובי של המצבר.

פורסם
תודה.

אני מקווה שזו הבעיה,אם כן זו לא בעיה..

זאת בעיה בכל מובן המילה , אבל בעיה לא רצינית צריך לומר .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...