Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מועניין לקנות רכב חדש ואני מתלבט בין שלושה דגמים המאזדה 3 2 ליטר, המאזדה 6 2 ליטר והמיצובישי לנסר 1.8 LIMTID עכשיו אני נהג יחיד ברכב וינסע לרוב לבד אני מחפש רכב שהיה כפי לנהיגה עם כוח זמין מרווח מכוון שאני בחור גבוה.

פורסם

הלסנר החדשות מפנקות, לא חסר להן כח זמין ( במידה מסויימת - 143כ"ס , בכל זאת זה לא רכב מירוצים )

אבל מיצובישי מאבדות מהערך שלהן המון :evil:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מיצובישי מאבדות את הערך שלהן המון?

אתה מוכן להתחייב על זה בכתב ובחוזה? וכמה זה המון? (או במילים אחרות, אתה לא חוזר עתידות - מדובר על דגם חדש שרק נכנס לארץ, לפני שאתה מדבר על כמה כסף הוא יפסיד כשהוא ימכור את הרכב עוד 3-4 שנים, תן לרכב להיקלט, אפילו אין לו שוק עדיין. ולא - סופר לנסר 92, זה לא קשור ללאנסר חדשה!).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הלסנר החדשות מפנקות, לא חסר להן כח זמין ( במידה מסויימת - 143כ"ס , בכל זאת זה לא רכב מירוצים )

אבל מיצובישי מאבדות מהערך שלהן המון :evil:

מנהיגה באחת כזאת ,לא הייתי נותן לה 143 כ"ס.

אפילו כשהבן אדם אמר לי שזה רכב עם 143 - 143 גמלים.

פורסם

מבחינת הנאה מנהיגה המאזדה 3 לוקחת בגדול מבחינת מרווח זה כבר משהו אחר

ה6 כבדה מידי בשביל להנות ממנה.את המיצובישי עוד לא הכרתי מקרוב אבל פי התגבות

והכרות שלי עם כל הדגמים קודמים סביר להניח שהיא לא תהיה טיל.

לדעתי שב בכל המכוניות ותראה איפה הכי נוח לך כי לנסוע מהר עם ראש כפוף וידיים מכווצות

זה לא נעים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אולי תפתח לכיוון של סקודה סופרב 1.8T 160 כ"ס , סביבות המחיר של מאזדה 6 והתמורה הרבה יותר גבוהה.ובפרט עם במרווח עסקינן ?בסופרב לא חסר!

בהצלחה

פורסם

היי

ע"פ מה שציינת נראה שהבחירה המתאימה ביותר עבורך היא המאזדה 3 2.0 ל':

1. המיצובישי לא משתווה למאזדה מבחינת הנאה מנהיגה.

2.ציינת שאתה נוסע לבד לרוב, אז אין טעם ברכישת ה-6 המרווחת יותר אבל הפחות ספורטיבית. בנוסף האבזור של ה-3 2.0 ל' החדשה עולה על זה של ה-6.

3.אתה חייב לשבת ברכב ולראות שראשך לא פוגע בתקרה כשאתה מצוי בתנוחת נהיגה, שום שה-3 2.0 מצויידת בסאן-רוף.

לידיעתך:

המאזדה 3 2.0 הישנה הייתה קשיחה יותר מהנוכחית ולכן גם יותר ספורטיבית, החדשה יותר מבודדת את מפגעי האספלט הישראלי ולכן קצת פחות חדה, מבחינת המנוע, כל עוד אתה לבד ברכב לא ייחסר לך כוח ואם לא תרחם על הדלק תיהיה גם (כמעט) תמיד הראשון במיאוצי רמזור.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

רון

• תוכן חדש...