Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אני חדש בפורום זה, ולמעשה זאת ההודעה הריאשונה שלי.

חיפשתי מערכת רמקולים לרכב ומצאתי כמה דברים ורציתי להיתיעץ איתכם כי אני לא מבין הרבה בנושא... דעות, הצעות ועזרה בכללי.

סאב: 12" 1200W - 400W RMS

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?...ff=Zap&lang=HE

2 זוגות של רמקולים קומפוננט (זוג מקדימה וזוג מאחור): 400W- 200W RMS 6.5"

http://www.hanizoz.co.il/newStore/st...idProduct=4713

ומגבר: 2200W

http://nradio.co.il/RegularSaleDetai...x?productID=96

תודה מראש לכולכם ולעוזרים במיוחד :smile:

פורסם

כל הרכיבים לא איכותים. המגבר לא עומד ברבע מן ההצהרות. לסאב הזה לא בטוח שאפשר לקרוא לו סאב.

אם תתן תקציב נוכל להרכיב לך מערכת איכותי בהתאם לו

פורסם

התקציב שלי ממש נמוך, אני סטודנט ובכל מקרה אני לא מעוניין להוציא יותר מידי על מערכת לרכב..

אתה יכול אולי לפרט.. מה הבעיה עם הרכיבים? למה הם לא טובים..? ואיך אפשר לדעת?

פורסם

מה התקציב?

המגבר הוא זבל סיני. שוב לא עומד בהתהרותיו (2200).

אתה יכול לקנות רדיו דיסק פיוניר מסדרה נמוכה וקומפוננט מורל טמפו שייתנו תוצאות טובות יותר לדעתי

פורסם

רדיו דיסק של פיוניר יש לי, ושוב איך אני יכול לדעת אם משהו מהרכיבים הוא לא טוב? רק ע"פ חברה? כי יש לי כמה חברים ברוסיה שעובדים רק עם חברות שבחיים לא שמעתי, והם בחיים לא שמעו על החברות שכאן נחשבות להכי טובות.

כמו שאני מבין כמה שיותר וואט (RMS) ככה יותר טוב לא?מה עוד משפיע?

פורסם

כל חברה נותנת את ההצהרות שלה בסטנדרטים שונים זאת אומרת חברה אחת בודקת את המגר שלה בתנאים לא אופטימיליים ובאחוזי עיוות גבוהים וזה מה שהיא רושמת, לעומת זאת חברה יוקרתית מודדת על פי סטנדרטים גבוהים בהרבה ומחמירים יותר.

אם אני טועה אשמח שייתקנו אותי:)

מה התקציב שלך , ואיזה רדיו דיסק יש לך ?, זה יקל בהרבה עם רק תענה על שאלות אלו

פורסם

מגבר 4 ערוצים יד שניה קומפ' מורל טמפו ואיזה P1 בשביל קצת באסים.

+ - המורל עולה כמו 2 הזוגות שאמרת ושווה יותר מהם פי כמה

הסאב בערך במחיר שאמרת

טיפה למתוח את התקציב לטובת מגבר 4 ערוצים מיד שניה וזהו.

כרגע כלום =[

פורסם

התקציב שלי הוא מתחת ל1500 שח. כמה שפחות יותר טוב...

הרדיו דיסק של פיוניר, יותר ספציפי מזה יהיה לי קשה להגיד כי הוא כבר היה ברכב כשקניתי אותו.. וכמו שכבר אמרתי אני לא ממש מבין בזה.. (קורא MP3 יש כניסת AUX ו 4X50W אם זה עוזר)...

ובקשר לקניה מיד שניה.. זה לא נשמע לי בטוח כל כך כי אני לא יכול לדעת מה עשו עם המגבר לפני ועד כמה קרעו אותו.

פורסם

רק התקנה וסט חיווט נורמלי עולה בערך 500 שח.

תסתכל על הפאנל בדרך כלל רדום בקטן על הפאנל עצמו.

לפי דעתי עדיף לקנות קומפוננט כמו דוטק אוביישן ולעבוד בינתיים מההגברה של הרדיו דיסק עד שיהיה מספיק תקציב להתקנה +מגבר נורמלי ואז האיכות והעוצמה תשתפר בהרבה. שווה לחסוך עוד קצת מאשר לקנות עכשיו ולהחליף.

פורסם

עם החיבור והתקנה אני יסתדר, יש לי כמה חברים שיודעים לעשות את זה..

העניין הוא לא בלחסוך עוד כסף אני פשוט לא רוצה להשקיע יותר.

• תוכן חדש...